- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.299
- 748
Buz falan basalım ne edelimGecmiyor bacim ne agrisi geciyor nede kasintilari camasir giyilmiyor doguma kadar daha da siserse vay halimize
Ben goruntuden de cok hosnut degilimBuz falan basalım ne edelimTamam böyle görüntü güzel de kaşınıp, ağrımasa tam olcak hadi çocuğum sana güveniyorum yapabilirsin annem
Anladım cnm bende deniyorum bişeyler hayırla gelir minnoşlarımız inşVardı vardı tedavi olmadan hamile kaldım folik asit ve adaçayı içtim sadece ☺
Bende dokunmıyorum, evde adamın eli çarpsa hemen çemkiriyorum adamcağız da şaşırdı napıcağınıBen goruntuden de cok hosnut degilimKiz dokunamiyorsun ic camasiri sanki batiyor cok fena bir durum Belki senin ki akillidir anasini dinler bizimkinde o potansiyel yok
Vayy işte kader kısmetHayır hiç denemedim hatta bu ay doktor tembel dedi hormona başlayacaktık ama oldu işte gerek bile kalmadı
gözün aydın canım inşallah kalp atışını da duyarsın darısı başımıza olur inşallah aminnnIyi günler hanımlar Allaha çok şükür bugün keseyi gördük 20 gün sonrada inşallah kalp atışını duyariz
wuuu Maşallah
Cok sistiler yaa kocaman olmuslar fazlasi da zararBende dokunmıyorum, evde adamın eli çarpsa hemen çemkiriyorum adamcağız da şaşırdı napıcağınıGörüntü güzel Allah için ama, evladım anasını dinlerde şu olumsuzlukları çözerse tadından yenmez valla
Teşekkür ederizwuuu Maşallah
Neyse füzelerle gezmeye devam o zamanCok sistiler yaa kocaman olmuslar fazlasi da zararBence bosuna avutma kendini cozmiyecekler bu konuyu Ve git gide dahada agriyacaklar
MaşallahSonucum 2300 çıktıııı kızlar
Sorma valla gün bitmiyor resmenne sıkıcı bir gün
aynen canım ya salı sallanıyor resmenSorma valla gün bitmiyor resmen
Sorma ya 100 yıldır mesaideyim, çok şükür yarın tatil. Kuzu kızıcaksın ama gelmeme ihtimali var mı? Ben çok dua ediyorum, konudan da anlamıyorum ki tam anlamıylaaynen canım ya salı sallanıyor resmen
kasık ağrılarım var gelcekse gelsin şu adet rahatliyim
bize yarında tatil değil işçi bayramı ama işçilere tatil değil sizinkiler nası tatil yapıyo hayretSorma ya 100 yıldır mesaideyim, çok şükür yarın tatil. Kuzu kızıcaksın ama gelmeme ihtimali var mı? Ben çok dua ediyorum, konudan da anlamıyorum ki tam anlamıyla
Bebeğim biz devletle çalıştığımız için yarın mecbur tatil, işler kilit yanibize yarında tatil değil işçi bayramı ama işçilere tatil değil sizinkiler nası tatil yapıyo hayret
niye kızım canım ya ben sana
valal araştırdım biraz az az artıp doğuranlarda var denk geldim forumda bi kaçtane ama tabii o 100 de 1 ihtimal gelipte benimi bulcak
az az artıp kimyasal olanlarda dışgebelik olanlarda var.
Allahtan ümit kesilmez ama tek dileğim dış gebelik falan olmaması.
çünkü kimyasal zararsız bişey kendi kendine gidiyo dış gebelik öyle değil kürtaj gerektiriyo.
bakalım beklicezz artıkk öğrenmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?