Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecmiyor bacim ne agrisi geciyor nede kasintilari camasir giyilmiyor doguma kadar daha da siserse vay halimize
Buz falan basalım ne edelim Tamam böyle görüntü güzel de kaşınıp, ağrımasa tam olcak hadi çocuğum sana güveniyorum yapabilirsin annem

Buz falan basalım ne edelim Tamam böyle görüntü güzel de kaşınıp, ağrımasa tam olcak hadi çocuğum sana güveniyorum yapabilirsin annem
Ben goruntuden de cok hosnut degilim Kiz dokunamiyorsun ic camasiri sanki batiyor cok fena bir durum Belki senin ki akillidir anasini dinler bizimkinde o potansiyel yok

Ben goruntuden de cok hosnut degilim Kiz dokunamiyorsun ic camasiri sanki batiyor cok fena bir durum Belki senin ki akillidir anasini dinler bizimkinde o potansiyel yok
Bende dokunmıyorum, evde adamın eli çarpsa hemen çemkiriyorum adamcağız da şaşırdı napıcağını Görüntü güzel Allah için ama, evladım anasını dinlerde şu olumsuzlukları çözerse tadından yenmez valla

Cok sistiler yaa kocaman olmuslar fazlasi da zarar Bence bosuna avutma kendini cozmiyecekler bu konuyu Ve git gide dahada agriyacaklar

aynen canım ya salı sallanıyor resmen
kasık ağrılarım var gelcekse gelsin şu adet rahatliyim
Sorma ya 100 yıldır mesaideyim, çok şükür yarın tatil. Kuzu kızıcaksın ama gelmeme ihtimali var mı? Ben çok dua ediyorum, konudan da anlamıyorum ki tam anlamıyla

Sorma ya 100 yıldır mesaideyim, çok şükür yarın tatil. Kuzu kızıcaksın ama gelmeme ihtimali var mı? Ben çok dua ediyorum, konudan da anlamıyorum ki tam anlamıyla
bize yarında tatil değil işçi bayramı ama işçilere tatil değil sizinkiler nası tatil yapıyo hayret
niye kızım canım ya ben sana
valal araştırdım biraz az az artıp doğuranlarda var denk geldim forumda bi kaçtane ama tabii o 100 de 1 ihtimal gelipte benimi bulcak
az az artıp kimyasal olanlarda dışgebelik olanlarda var.
Allahtan ümit kesilmez ama tek dileğim dış gebelik falan olmaması.
çünkü kimyasal zararsız bişey kendi kendine gidiyo dış gebelik öyle değil kürtaj gerektiriyo.
bakalım beklicezz artıkk öğrenmek için

Bebeğim biz devletle çalıştığımız için yarın mecbur tatil, işler kilit yani Yoksa varya bunlar adamı ofiste yatırır biliyorsun

Ay aman Allah korusun düşünme öyle dış gebelik falan sakın, rabbim sakınsın. İnşallah o 100 de 1 lik ihtimal seninledir kuzum nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…