Kübide anlaştık bacımKız madem sonuç ne çıkarsa çıksın üzülmiceksin ver gitsin nolcak ay başı geldi zaten
Allah verdi de arttıysa deliririz heKuzum yine de en doğrusunu sen bilirsin senin içinden nasıl geliyorsa öyle yap sen
ece ne der ' maasa ne kaldıSonuçta tavuk gibi olursa değme keyfineeee
aslında olması gereken oda ablabence de bekle yarın gelmezse verirsin he olmamı? G gamzeli_bebis
tamam ver o zamanaslında olması gereken oda abla
Tabi ki vericeksin abla, ne dedim ben sana ya saçmalama 2 gün test mi beklicez, bak kurban olayım çıkışta al eczaneden bi tanetamam ver o zamanne dicem var mı ağrın sızın.. leken falan.. bak dediğim gibi sağlıkla doğuran da gördün sende demi?
benim de test geleydi yarın sabah yapardım vallaaa yaa şimdi ekstradan 5 tl teste mi veriyim yauuu
sen de mi test aşeriyon kuzuuu :)) yok kızz beklicem ben zaten ne kaldı şurda perşembeye :)Tabi ki vericeksin abla, ne dedim ben sana ya saçmalama 2 gün test mi beklicez, bak kurban olayım çıkışta al eczaneden bi tane
Sen bugun yaptinmi cnm testaynen canım ya salı sallanıyor resmen
kasık ağrılarım var gelcekse gelsin şu adet rahatliyim
Gebe kadınım valla çok kötüyüm çocuğum kaset test lekesiyle mi doğsun, abla al testi. Yahu yakın olsak gelip ben bırakcam kapıya hesen de mi test aşeriyon kuzuuu :)) yok kızz beklicem ben zaten ne kaldı şurda perşembeye :)
ağrım kasık ağrısı var ara ara.tamam ver o zamanne dicem var mı ağrın sızın.. leken falan.. bak dediğim gibi sağlıkla doğuran da gördün sende demi?
benim de test geleydi yarın sabah yapardım vallaaa yaa şimdi ekstradan 5 tl teste mi veriyim yauuu
kan testimi canım ?Sen bugun yaptinmi cnm test
hiç alasım yok kuzu bakasım falann.. başım kalabalık zaten.. cuma günü kaza yaptım aracımla.. 1 hafta 10 güne çıkar servisten bende bişiy yok gerçi gelen mala geldi de.. canım sıkkın az.. nisan bereketiyle gelir derken.. götürmese bari...ağrım kasık ağrısı var ara ara.
göğüs uçlarım cok sızlıyo bu olmazdı normalde bende
leke vs. yok olsa veriyimmi demem zaten adet başlıyo derim
olcak gibiyimde olmıcak gibiyimde bilemedim.
evet forumda 4-5 tane az artıp doğurana rast geldim.
mantıklı olan bir iki gün beklemem ama insan merakta ediyor işte değer düştümü çıktımı
bakalım durabilirsem dururum
al bence ya yarın sabah senin için seviniriz inşallah yaaaa
Çok güzel bir haber :)Sonucum 2300 çıktıııı kızlar
Yapicakmisin peki belki yukselmistirkan testimi canım ?
idrarda kanda yapmadım bugun
söküldü sonundaama devamı gelmedi mi akıntının? belki de sökülememistir bilemiyorum ama insallah vardır
ilk kanınla diyo yabu akşam vermee yarın sabah işe giderken verilk kanınla olsun çok ciddiyim bu akşamı da atlat bence yarın sabah git ver kuzum G gamzeli_bebis
bende onu soruyodum kızlara kan veriyimmi bekliyimmi diyeYapicakmisin peki belki yukselmistir
aman cana geleceğine mala gelsin abla hallolur onlar sıkma canını.hiç alasım yok kuzu bakasım falann.. başım kalabalık zaten.. cuma günü kaza yaptım aracımla.. 1 hafta 10 güne çıkar servisten bende bişiy yok gerçi gelen mala geldi de.. canım sıkkın az.. nisan bereketiyle gelir derken.. götürmese bari...
onuniçin test gelsin bakarız ..
ayy inşallah sende onlardan olursun.. hayırlısıyla, olmazsa da eşinin durumlar düzelir arkasına sımsıkı tutunur hiç merak etme sennn
Çok sağol canım benimÇok güzel bir haber :)
Sağlıkla doğsun inşallah
Bence ver :)tam 2 ye katlanması şart değil,endişelenme...bak benim ilk hamileliğimde 10.gün 37 ve 12. gün 54 tü sadece..ve sağlıklı ikizlere hamileydim...:) 100 lerde bile değildi beta hcg :)
bakın forumda başka bi konuda gördüğüm bi mesaj dahaa bende gidip akşama bi kanmı versem bidahaa
içinizden ne geçiyo
oylama yapalım ver diyenler bekle diyenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?