Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonuçta tavuk gibi olursa değme keyfineeee
ece ne der ' maasa ne kaldı '
hahaha
ben bi düşüneyim daha çıkışa 2 saat var ya veririm yada yarın akşamı beklerim
yemin ederim niye bu kdr sabırsızım ya ben annemin karnında 10 ay durmuşum halbuki

aslında olması gereken oda abla
tamam ver o zaman ne dicem var mı ağrın sızın.. leken falan.. bak dediğim gibi sağlıkla doğuran da gördün sende demi?

benim de test geleydi yarın sabah yapardım vallaaa yaa şimdi ekstradan 5 tl teste mi veriyim yauuu

Tabi ki vericeksin abla, ne dedim ben sana ya saçmalama 2 gün test mi beklicez, bak kurban olayım çıkışta al eczaneden bi tane

sen de mi test aşeriyon kuzuuu :)) yok kızz beklicem ben zaten ne kaldı şurda perşembeye :)
Gebe kadınım valla çok kötüyüm çocuğum kaset test lekesiyle mi doğsun, abla al testi. Yahu yakın olsak gelip ben bırakcam kapıya he

ağrım kasık ağrısı var ara ara.
göğüs uçlarım cok sızlıyo bu olmazdı normalde bende
leke vs. yok olsa veriyimmi demem zaten adet başlıyo derim
olcak gibiyimde olmıcak gibiyimde bilemedim.
evet forumda 4-5 tane az artıp doğurana rast geldim.
mantıklı olan bir iki gün beklemem ama insan merakta ediyor işte değer düştümü çıktımı
bakalım durabilirsem dururum
al bence ya yarın sabah senin için seviniriz inşallah yaaaa

hiç alasım yok kuzu bakasım falann.. başım kalabalık zaten.. cuma günü kaza yaptım aracımla.. 1 hafta 10 güne çıkar servisten bende bişiy yok gerçi gelen mala geldi de.. canım sıkkın az.. nisan bereketiyle gelir derken.. götürmese bari...
onuniçin test gelsin bakarız ..

ayy inşallah sende onlardan olursun.. hayırlısıyla, olmazsa da eşinin durumlar düzelir arkasına sımsıkı tutunur hiç merak etme sennn

aman cana geleceğine mala gelsin abla hallolur onlar sıkma canını.
kısmet allah ne yazdıysa o olcak bu aysa bu ay başka aysa başka ay :)
Allah hepimize hayırlsını versin

Bence ver :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…