- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.299
- 748
Olması gereken buaklımı çeliyon he
Valla ben 9 değerden 4 gün sonra 860 görmüş kadınımmorvampiri sayma aga morvampir adetinden sonra yumurtlama yaşamış belli ki o tutmuş yada çogul gebelik falan var bizim gibi 13 14 günlük degilbiz en baştan takibi yapıyoruzz artık hata mı dogru mu orası tartışılır kaldı ki 18 . gündeyim daha o degerin yarısını görmedim bebegim eve git bi hcg bi lh yap dur uyuyana kadar
heeee anladımm senin havan bana yaniiiValla ben 9 değerden 4 gün sonra 860 görmüş kadınım
kız kübo dyince başkasına sesleniyo gibi geliyo kübi de bana
herkes kübi der kübo yada hatta kübra bile duysam tuhaf geliyo
eşim bile eve girer kapıyı açarken kübim diye seslenir
karar veremedim canım ya içimden bi ses bekle diyo bugun gelmedi yarın gelir adet diyo.
bi seste git bi değer daha gör diyo
ama şunu bilin bidaha kan verirsem sonuç ne çıkarsa cıksın üzülmem
ha artmışsa deli seviniriz o ayrıda
düşmüş veya azıcık artmışsa kimyasal deriz yarın adeti bekleriz
bi seste 50 tl nin ne günahı var kübi diyo
Kızım tavukla insan bir miheeee anladımm senin havan bana yaniiitamam sen kaşındınn yarın bende gidip kan verecem yaa uyuz oldum bak bende niye çıkmadı abi bu degerlerr
bence benim civciv agır vasıta çıkacak gibime geliyorKızım tavukla insan bir miayy ece sus gülme geldi kıız
Senin civcivini yerimbence benim civciv agır vasıta çıkacak gibime geliyor
vermiycek abi şimdi kan falan çok beklersn kendine bahane arama kalk yemek falan hazırlaKan vermeni bu şekil bekliyorum bak G gamzeli_bebis
O da olur bond güzeldi ama 008 elif bondElo diyebilirim
Bende bir o koyma takıntısı var
Eşimede huzo derim
Elo elçoO da olur bond güzeldi ama 008 elif bond
tavuk horoz falan olunca ye bari civcivken dokunma çocugaSenin civcivini yerim ❤
Yemek yok eşim işte yemiş bende tost yedim tlc izliyomvermiycek abi şimdi kan falan çok beklersn kendine bahane arama kalk yemek falan hazırlayarın sabah verecek kız bugün çiş yapacak sadece
Evet idrarda bile koyuluk varda yeterama ben eve gidince bi idrar testi yapim illa bişi yapmam lazım kızlar oyalanmak için
Red Phoenix 1609ece
Civciv seviyorumtavuk horoz falan olunca ye bari civcivken dokunma çocuga
sana bir sorum olacakk ayıptır sorması senin 2011 senesindee taaaa bundannn 8 sene önceeee ne işin vardı kızım buralardaYemek yok eşim işte yemiş bende tost yedim tlc izliyom
Aman be anca işesin insan bi kan verir
katılmıyorum benim idrarım çoook açık sarı su gibi neredeyse öyle diyip kafasını bulandırmaya gerek yokEvet idrarda bile koyuluk varda yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?