Cnm hayırlı olsun Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallahÇok sağol canım benim
aşk olsun bıktık senden der gibi söylemişsinKadın kan vericek misin vermicek misin türk magazini gibi oldu az sonra diye diye ver kararınıG gamzeli_bebis
Kız niye bıkayım ona göre heyecanlanıcam böyle arada kalınca hop oturup hop kalkıyorumaşk olsun bıktık senden der gibi söylemişsin
şuan zaten iş yerindeyim veremem niye sinir yapıyonki
kuzum galiba sabaha kalcak o iş.
çünkü ağrılarım var olcak gibiyim
yok hastaneye gidince direk doğuma alıyolarmış açıklık 10 cmKız niye bıkayım ona göre heyecanlanıcam böyle arada kalınca hop oturup hop kalkıyorum
Ayy inşallah olmazsın kan bi çıkıyomuş 500 ❤❤
o agrı bende de vardı diyorum sana hatta tek bende degil hepimiz o yollardan geçtikaşk olsun bıktık senden der gibi söylemişsin
şuan zaten iş yerindeyim veremem niye sinir yapıyonki
kuzum galiba sabaha kalcak o iş.
çünkü ağrılarım var olcak gibiyim
bende olsam böyle bir cevap verirdimmmyok hastaneye gidince direk doğuma alıyolarmış açıklık 10 cm
uçma kız
tamam o zaman kesin karara bağlayalım gereği düşünüldü bu gece olmazsam sabah kan veriyorum
tamam öyle yapalımo agrı bende de vardı diyorum sana hatta tek bende degil hepimiz o yollardan geçtikyarın sabah işe gitmeden ver canımm ben muhtemeln uyuyor olurum instagramdann rahatsız et pasoo ara çaldırr mesaj at
Kızım ne alaka millet 500 lerde falan ogreniyor zaten biz sabırsız olduğumuzdan saçma sapan değerlerle uğraşıyoruzyok hastaneye gidince direk doğuma alıyolarmış açıklık 10 cm
uçma kız
tamam o zaman kesin karara bağlayalım gereği düşünüldü bu gece olmazsam sabah kan veriyorum
Ne etcen idrarı ya kan güzel kanama ben eve gidince bi idrar testi yapim illa bişi yapmam lazım kızlar oyalanmak için
Red Phoenix 1609ece
Kızım ne alaka millet 500 lerde falan ogreniyor zaten biz sabırsız olduğumuzdan saçma sapan değerlerle uğraşıyoruzmor vampirin bile daha 3 geçmesine rağmen 2300 çıktı
Cahil karılar herkes biz mi1609ece
Kızım ne alaka millet 500 lerde falan ogreniyor zaten biz sabırsız olduğumuzdan saçma sapan değerlerle uğraşıyoruzmor vampirin bile daha 3 geçmesine rağmen 2300 çıktı
Cahil karılar herkes biz mi1609ece
morvampiri sayma aga morvampir adetinden sonra yumurtlama yaşamış belli ki o tutmuş yada çogul gebelik falan var bizim gibi 13 14 günlük degilama ben eve gidince bi idrar testi yapim illa bişi yapmam lazım kızlar oyalanmak için
Red Phoenix 1609ece
hahahahaah uyuyana kadar diyo yamorvampiri sayma aga morvampir adetinden sonra yumurtlama yaşamış belli ki o tutmuş yada çogul gebelik falan var bizim gibi 13 14 günlük degilbiz en baştan takibi yapıyoruzz artık hata mı dogru mu orası tartışılır kaldı ki 18 . gündeyim daha o degerin yarısını görmedim bebegim eve git bi hcg bi lh yap dur uyuyana kadar
eminmisin ben olsam beni kesmezdiihahahahaah uyuyana kadar diyo yaD
Yok bitane yapsam o keser beni
survivor izlerim seviyom onueminmisin ben olsam beni kesmezdiisaat başı yap dur işte yada erken yat bugün tv de güzel dizi falan da yok uyanık durup napıcan
yok be ne alakası var her seferinde aynı yer olunca daha iyi olur gebe oldugunu anlayıp takip yaptıgını bilirler cahil degillerseeesurvivor izlerim seviyom onu
yok kız bi lh bi hcg tamam işte
bide aynı yere gidip kan vermeye utanıyom şuan dicek delimi bu
Onunki ikiz olabilir tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?