Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kadın kan vericek misin vermicek misin türk magazini gibi oldu az sonra diye diye ver kararını G gamzeli_bebis
aşk olsun bıktık senden der gibi söylemişsin
şuan zaten iş yerindeyim veremem niye sinir yapıyonki
kuzum galiba sabaha kalcak o iş.
çünkü ağrılarım var olcak gibiyim

Kız niye bıkayım ona göre heyecanlanıcam böyle arada kalınca hop oturup hop kalkıyorum

Ayy inşallah olmazsın kan bi çıkıyomuş 500

Kız niye bıkayım ona göre heyecanlanıcam böyle arada kalınca hop oturup hop kalkıyorum

Ayy inşallah olmazsın kan bi çıkıyomuş 500 ❤❤
yok hastaneye gidince direk doğuma alıyolarmış açıklık 10 cm
uçma kız
tamam o zaman kesin karara bağlayalım gereği düşünüldü bu gece olmazsam sabah kan veriyorum

o agrı bende de vardı diyorum sana hatta tek bende degil hepimiz o yollardan geçtik yarın sabah işe gitmeden ver canımm ben muhtemeln uyuyor olurum instagramdann rahatsız et pasoo ara çaldırr mesaj at

yok hastaneye gidince direk doğuma alıyolarmış açıklık 10 cm
uçma kız
tamam o zaman kesin karara bağlayalım gereği düşünüldü bu gece olmazsam sabah kan veriyorum
Kızım ne alaka millet 500 lerde falan ogreniyor zaten biz sabırsız olduğumuzdan saçma sapan değerlerle uğraşıyoruz mor vampirin bile daha 3 geçmesine rağmen 2300 çıktı

Cahil karılar herkes biz mi 1609ece

ama ben eve gidince bi idrar testi yapim illa bişi yapmam lazım kızlar oyalanmak için
Red Phoenix 1609ece
morvampiri sayma aga morvampir adetinden sonra yumurtlama yaşamış belli ki o tutmuş yada çogul gebelik falan var bizim gibi 13 14 günlük degil biz en baştan takibi yapıyoruzz artık hata mı dogru mu orası tartışılır kaldı ki 18 . gündeyim daha o degerin yarısını görmedim bebegim eve git bi hcg bi lh yap dur uyuyana kadar

hahahahaah uyuyana kadar diyo ya D
Yok bitane yapsam o keser beni

survivor izlerim seviyom onu
yok kız bi lh bi hcg tamam işte
bide aynı yere gidip kan vermeye utanıyom şuan dicek delimi bu
yok be ne alakası var her seferinde aynı yer olunca daha iyi olur gebe oldugunu anlayıp takip yaptıgını bilirler cahil degillerseee benim kızlar anladı hayırlı olsun takip mi yapıyorsunuz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…