KuzummmSen benim ruh ikizimsin bebeğimm
Boleyn serisimi ooKan vermeni bu şekil bekliyorum bak @gamzeli_bebis
benimki dün akşam karışık kızartma yapmıştı pizza da yaptı bakalım bu akşam ne yapacak menüsünü ögrenemedim dahaYemek yok eşim işte yemiş bende tost yedim tlc izliyom
Aman be anca işesin insan bi kan verir
Kızım bu hayatta hızlı olacaksın hıphızlısana bir sorum olacakk ayıptır sorması senin 2011 senesindee taaaa bundannn 8 sene önceeee ne işin vardı kızım buralardaokul hayatını bitirir bitirmez form hayatına mı başladın
Canım eniştembenimki dün akşam karışık kızartma yapmıştı pizza da yaptı bakalım bu akşam ne yapacak menüsünü ögrenemedim daha
Ay ben seni Berrak sanıodum ya
Kızım bu hayatta hızlı olacaksın hıphızlı
hiççç olamam yavş yavaşş zevk ala ala sahilde yürür gibi yaşamaktan yanayımCanım eniştemkız az ye de hizmetçi tut dağ gibin eniştemin hallara bak
Ay evine bayıldım maşallahKan vermeni bu şekil bekliyorum bak @gamzeli_bebis
Bebekten önce mutfaktan çıkmıyodun çünkühiççç olamam yavş yavaşş zevk ala ala sahilde yürür gibi yaşamaktan yanayımçok şükür hiç acalem yok evet enişten dağ gibi o yüzden onun yapması lazım kızım ben çok yemiyorum pek iştahım yok o sözde kendini ve bebegini besliyor kızartmalarlaaa
Kuzuum güzel bakıyosunuz ondan, istanbuldasın çık gelAy evine bayıldım maşallah
herşeyii çaktırmasana kızımmmBebekten önce mutfaktan çıkmıyodun çünkü
hayır kabul etmiyorum ben bebekten öncede hamileydimECE İFŞA
İnşallah canım bebişlerle gelelim artık saldıray, ben, kardeşiKuzuum güzel bakıyosunuz ondan, istanbuldasın çık gel
Teşekkür ederim kuzum Rabbim isteyen herkese nasip etsinCnm hayırlı olsun Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah
Ahahaja yok ya 5 siz sanmıyorum kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?