Bence sen bu ay ara ver yumurtalıklar her ay sık sık uyarılırsa d sonra kiste falan dönüşüyomuş diye okumuştum ben canım ama yinede dr unla görüş mutlaka. Öbür ay olmazsa devam edersin tedaviye belkide gerek kalmaz ❣Kızlar sizce doktora gitsem mi yine.? Nisanda çatlatma iğnesi olmuştum, yine gidersem yine iğne verebilir diye düşünüyorum. 2 3 Çatlatma iğnesinden sonra aşılamaya geçiliyo biliyorum. Yoksa doktora gitmeyip, akışına bırakıp beklesem mi bikac ay. Her ay hüsran yaşamak çok zor, çok zor bi imtihan, Allah'ım kimseye yaşatmasın.
Ben de pepapp kullanıyorum. Normalde 33 günde bir oluyordum ama 2 aydır neredeyse 40a çıktı. Kistim patlamıştı ya o zamandan beri böyle işte..bende ilk defa geçen ay ovu yaptım takvim olarak pepaap kullanıyordum 1 gün oynadı sadece arada yumurtlama 17si diyordu benim 15 pik 16 çatladı :) eğer adetlerin düzenliyse muhtemelen programın gösterdiği günlerdedir yumurtlaman :)
inşallah olur bu ay :)
Gecmis olsun canimKızlar çok yeni bir gebelikmis dedi doktor Hcg bakıldı 10.9 çıktı ama cuma günü de 10.34 çıkmıştı onu soyleyince düşük yapıyorsun dedi ve beni 2. Düşük oldugu için zeynep kamil hastanesine yönlendirdi araştırılsın dedi nedeni eşinle git dedi ikinize de bakarlar dedi kağıda not yazdı doktoruna ver dedi
Canım geçmiş olsunKızlar çok teşekkür ederim iyiki varsınız verdiğiniz bilgiler paylaştığınız yaşadıklarınız insanı sakinleştiriyor çok teşekkür ederim hepinize
Geçmiş olsun canım..Kızlar çok teşekkür ederim iyiki varsınız verdiğiniz bilgiler paylaştığınız yaşadıklarınız insanı sakinleştiriyor çok teşekkür ederim hepinize
Evet Allah korusun dış gebelik vs. olmadığına sevindim canımSonucumu merak eden varsa kan verdim 12.45 e düşmüş kimyasal yani kzlarçok şükürki saçma bi artış olup dış gebelikmi falan diye düşündürtmedi şükürler olsn. İnşallah önümüzdeki aylarda görebilirim çift çizgileri efuulimm
Olsun benim kızımın ki garanti, tecrübeyle sabitKız benim bülbüller yumırtlaadııondan dedim sipsi şansı diye
Ne desem bilemedimSonucumu merak eden varsa kan verdim 12.45 e düşmüş kimyasal yani kzlarçok şükürki saçma bi artış olup dış gebelikmi falan diye düşündürtmedi şükürler olsn. İnşallah önümüzdeki aylarda görebilirim çift çizgileri efuulimm
Canım hayırlısı böyleymiş demekki önümüzdeki aylarda hepimizin çift çizgiyi görürüz inşSonucumu merak eden varsa kan verdim 12.45 e düşmüş kimyasal yani kzlarçok şükürki saçma bi artış olup dış gebelikmi falan diye düşündürtmedi şükürler olsn. İnşallah önümüzdeki aylarda görebilirim çift çizgileri efuulimm
Kuzu başlamışken devamını getir iki yıldır akısında zaten gerekirse aşılama olsun daha ne kadar beklicen sabir sabir elbet zamanı gelecek inşallah
Canım aşılama öncesi doktorlar mutlaka iğne ile 1 2 deneme yapıyor bizde de öyle oldu ben aşılama istedim doktor erken daha iğne denemeden yapmayalım dedi. Bence git doktora en azından iğne dönemin bitmiş olur sonra direk aşılama için gidersin yada kendi haline bırakırsın bir kaç ay
Ya ben artık aşılama istediğim için iğne ne kadar yapılcaksa bitsin istedim çünkü bende senin gibi hsg den umutluydum olmadı iğneden umutluydum o da olmadı şimdi ki umudum aşılamadan o yüzden 2 ay üst üste denedim iğneyi artık gittiğimde direk aşılama isteyeceğim. Sende aşılama istiyosan iğne hakkını doldur bitsin tabii inşllh gerek kalmaz aşılamaya bu kez olur dualarımız hep bir canımO zaman bu ay da bırakmayayım öyle mi.? Insallah bu defa olur diyeyim ya, dualarınızı beklerim.:)
En azindan operasyon gerektirmedi canim Insallah hemencik hamile kalirsin ve saglikli devam ederSonucumu merak eden varsa kan verdim 12.45 e düşmüş kimyasal yani kzlarçok şükürki saçma bi artış olup dış gebelikmi falan diye düşündürtmedi şükürler olsn. İnşallah önümüzdeki aylarda görebilirim çift çizgileri efuulimm
Bana da geçen yıl dr öyle demişti, 1 sene dene olmazsa gel iğne deneriz ama benim yumurtlama çatlama sorunum yok demiştim ki yok. O zaman sen geldiğin zaman 1 kez takip yaparız bakrız sorun yoksa direkt aşılamaya geçeriz demişti. 1 senemiz doldu kürtaj olalı .. arada 5 6 ay ara verdiğimde oldu ama sonuçta olmadı gebelik.. bu ay tam ramazana geldi yumurtlama ben takip yaptırmamaya karar verdim öbür ay gidicem. Kalsın bu ay belki yarın ovu testi alırım. Çörekotu kürü yiyorum sabah akşam. Bu ay da böyle geçsin bakalım
Bence sen bu ay ara ver yumurtalıklar her ay sık sık uyarılırsa d sonra kiste falan dönüşüyomuş diye okumuştum ben canım ama yinede dr unla görüş mutlaka. Öbür ay olmazsa devam edersin tedaviye belkide gerek kalmaz ❣
Ya ben artık aşılama istediğim için iğne ne kadar yapılcaksa bitsin istedim çünkü bende senin gibi hsg den umutluydum olmadı iğneden umutluydum o da olmadı şimdi ki umudum aşılamadan o yüzden 2 ay üst üste denedim iğneyi artık gittiğimde direk aşılama isteyeceğim. Sende aşılama istiyosan iğne hakkını doldur bitsin tabii inşllh gerek kalmaz aşılamaya bu kez olur dualarımız hep bir canım
Yokk canm uzun zamandır akışına bırakmıyodum özellikle Temmuzdan beri, bilirsin belki Ağustosta ameliyat olmuştum zaten öncesinde 2 Hsg. Sonrasında Ekim de yine Hsg. Sonrasında Nisan ay ında çatlatma iğnesi oldum. Şimdi gidersem yine çatlatma diycek büyük ihtimal. Ilkte Hsg yi araştırdığımda ilk seferde hamile kalanları okudum umut oldu ama bende fos çıktı, çatlatma iğnesinden de ilkte kalan çok okudum ama bende fos çıktı o yüzden de kararsızım bu ay yine.Bi danışmak istedim sizlere
Bakilacakti devlete gitmistik:)) izin almıştı işten. Doktor eliyle bakmış baya incelemiş tuhafına gitmiş orda zaten :))) sperm testi istedi bu hastanede makine yok obur hastaneye gidin dedi. Ultrason istedi te 1 ay sonraya ultrason günü verildi. Bizimki de iyice sinirlendi gelmem ben bidaha gelmycem devlete azck daha duralım özele goruncem dedi ama bakalım:)Hadi hayırlısı kuzum eşine bakikcakmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?