Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence sen bu ay ara ver yumurtalıklar her ay sık sık uyarılırsa d sonra kiste falan dönüşüyomuş diye okumuştum ben canım ama yinede dr unla görüş mutlaka. Öbür ay olmazsa devam edersin tedaviye belkide gerek kalmaz ❣

Ben de pepapp kullanıyorum. Normalde 33 günde bir oluyordum ama 2 aydır neredeyse 40a çıktı. Kistim patlamıştı ya o zamandan beri böyle işte..

Gecmis olsun canim

Evet Allah korusun dış gebelik vs. olmadığına sevindim canım

Canım hayırlısı böyleymiş demekki önümüzdeki aylarda hepimizin çift çizgiyi görürüz inş

Kuzu başlamışken devamını getir iki yıldır akısında zaten gerekirse aşılama olsun daha ne kadar beklicen sabir sabir elbet zamanı gelecek inşallah

Yokk canm uzun zamandır akışına bırakmıyodum özellikle Temmuzdan beri, bilirsin belki Ağustosta ameliyat olmuştum zaten öncesinde 2 Hsg. Sonrasında Ekim de yine Hsg. Sonrasında Nisan ay ında çatlatma iğnesi oldum. Şimdi gidersem yine çatlatma diycek büyük ihtimal. Ilkte Hsg yi araştırdığımda ilk seferde hamile kalanları okudum umut oldu ama bende fos çıktı, çatlatma iğnesinden de ilkte kalan çok okudum ama bende fos çıktı o yüzden de kararsızım bu ay yine. Bi danışmak istedim sizlere

O zaman bu ay da bırakmayayım öyle mi.? Insallah bu defa olur diyeyim ya, dualarınızı beklerim. :)

O zaman bu ay da bırakmayayım öyle mi.? Insallah bu defa olur diyeyim ya, dualarınızı beklerim. :)
Ya ben artık aşılama istediğim için iğne ne kadar yapılcaksa bitsin istedim çünkü bende senin gibi hsg den umutluydum olmadı iğneden umutluydum o da olmadı şimdi ki umudum aşılamadan o yüzden 2 ay üst üste denedim iğneyi artık gittiğimde direk aşılama isteyeceğim. Sende aşılama istiyosan iğne hakkını doldur bitsin tabii inşllh gerek kalmaz aşılamaya bu kez olur dualarımız hep bir canım

En azindan operasyon gerektirmedi canim Insallah hemencik hamile kalirsin ve saglikli devam eder

Bende 2-2.5 senedir uğraşıyorum canm ilkte 1 sene dolmadan Hsg çekilmedi 1 sene sonrasında tıkanıklık çıktı Temmuz ay ında, Ağustosta ameliyat geçirdim Ekimde Hsg yi tekrarladık ve ilac gitti doktor takibini bırakmadım ama hâla tık yok. Nisan 13ünde iğne oldum 1 mayısta regl geldi yine. Insallah son reglimdir.
Insallah kürler işe yarar kuzum, insallah son reglin olur bidaki ay a bebeğini duyurursun bizlerede

Yumurtlamamda çatlamasında sorun yok aslında ama doktor biraz garantiye almak istedi sanırım, yinede fos çıktı zaten. Doktora gidersem cuma yada c.tesi gitmem gerek.

Bende kendimce istiyorumda doktorla hiç görüşmedim çatlatma iğnesini de ilk denedik. Bugün regl olunca eşime söyledim zaten. Ameliyat olduğum hastane devlet ve bilirsinizki devlette genelde alttan bakıyolar ve stajyerler de oluyo eşimde gitme aç bakıyım diyo sorun yok devam diyo ne sanki dedi Igneyi yapan yakınımdaki doktor, özelde hiç alttan muaynesi olmadı sadece Hsg de mecbur. Gidersem yine yakınımdaki doktoruma giderim sanırım. Abmin ameliyatı da olduğu için annemle gitme şansım yok, eşimde gelmek istemez muayne o şekilde diye, tek de gitmek istemiyorum.

Senin kararın canim bise diyemiyorum kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap herşeyin hayırlısı bakalım

Hadi hayırlısı kuzum eşine bakikcakmi
Bakilacakti devlete gitmistik:)) izin almıştı işten. Doktor eliyle bakmış baya incelemiş tuhafına gitmiş orda zaten :))) sperm testi istedi bu hastanede makine yok obur hastaneye gidin dedi. Ultrason istedi te 1 ay sonraya ultrason günü verildi. Bizimki de iyice sinirlendi gelmem ben bidaha gelmycem devlete azck daha duralım özele goruncem dedi ama bakalım:)
Bende hsgden korkuyorum nolacak bizim halimiz bilmiyorm valla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…