- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
O alınganlık yaptı napiim, ben cidden hiç küsme yanlısı değildim, konuşmuyoruz bugün.. Zaten durmadan beni damızlık gibi kullanıyorsun diyor, yazık ya..kız yumurtlama döneminde küslük olmaz barışmış gibi yap sonra kullan at onu yine küs:
belki geceye kadar barışırsıınızO alınganlık yaptı napiim, ben cidden hiç küsme yanlısı değildim, konuşmuyoruz bugün.. Zaten durmadan beni damızlık gibi kullanıyorsun diyor, yazık ya..
Kan vermedim pazartesi gunu randevum var verecegim ama az evvel lavabodayken sanki pembeli geldi cok korkuyorumPembe battaniye naptınnız en son hamileyim yazmıştınız birdaha kan verdinizmi :)
Bu sabah yapacaktık çünkü nöbetçi yarın sabaha kadar, bugün geçti yani kısacası.. Yarın Allah kerimbelki geceye kadar barışırsıınız
Kan vermedim pazartesi gunu randevum var verecegim ama az evvel lavabodayken sanki pembeli geldi cok korkuyorum
canım hiç bilmiyorumki korktuysan istersen pazrtesiyi bekleme şimdi bi git doktora.Kızlar progestan içsem olur mu ya
üzülme olcak olan tek ilişkiyle bile oluyorr kısmette varsa olur yarın sabahı değerlendirirsin sendeBu sabah yapacaktık çünkü nöbetçi yarın sabaha kadar, bugün geçti yani kısacası.. Yarın Allah kerim
Bana doktor hamileliğin en başında vermişti canım ama ilk önce kist vs. olmadığından emin olmak için karından ultrasonla muayene etmişti.Kızlar progestan içsem olur mu ya
En erken yarın akşam olabilir. Yapacak bişi yok, bekleyip göreceğiz. Yumurtlama günüm 3 mart görünüyor. Tabi güven olmaz da..üzülme olcak olan tek ilişkiyle bile oluyorr kısmette varsa olur yarın sabahı değerlendirirsin sende
canım burdaki arkadaslar pik gördükten sonraki 3-4 günüde değerlendir demişlerdi banaEn erken yarın akşam olabilir. Yapacak bişi yok, bekleyip göreceğiz. Yumurtlama günüm 3 mart görünüyor. Tabi güven olmaz da..
He bide yumurtlama günü mü ilişki olmalı yoksa sonrasındaki gün mü?
Uzme kendini cnm herseyin hayirlisi.İnsallah bebisin seninledirKızlar sımdı doktora gıdıyorum cunku bı iki damla kırmızı kan geldidua edin bana
Yapmıyorum ama takvime göre konuşuyorum :) Tabi o da net değil. Bu ay olmazsa sonraki ay ovu testi alayım diyorum.canım burdaki arkadaslar pik gördükten sonraki 3-4 günüde değerlendir demişlerdi bana
ovu testi yapıyomusun ki ? eminmisin yumurtlamanın bu günlere denk geldiğinden ?
nolur nolmaz sen tahmini yumurtlamanın öncesini ve sonrasındaki bi kaç günüde değerlendir en iyisi :)
bende ilk defa geçen ay ovu yaptım takvim olarak pepaap kullanıyordum 1 gün oynadı sadece arada yumurtlama 17si diyordu benim 15 pik 16 çatladı :) eğer adetlerin düzenliyse muhtemelen programın gösterdiği günlerdedir yumurtlaman :)Yapmıyorum ama takvime göre konuşuyorum :) Tabi o da net değil. Bu ay olmazsa sonraki ay ovu testi alayım diyorum.
devamı geldimi kanamanın ?Sanırım düşük. Kan verdim hcg için bekliyorum
Hastane de wc girdim gelmiş adet kanaması gibidevamı geldimi kanamanın ?
Biza der bazen eşimBezo
Beyza diye arkadaşım var öyle diyorum
Kuzum şuan adetimin 2. Gunu doktor adetn bitince hemen ilişkiye girmeden gel dedi cumartesi bitiyor heralde haftaya giderimSen ne yaptın ne zaman çekilcen hsg? Doktora gidicektiniz ne oldu
Onlar bile yumurtamis ben hala fısHeheyyytttbülbüllerim yumurtlamış ☺☺ Belki 8 aydır bekliyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?