Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
üzülme olcak olan tek ilişkiyle bile oluyorr kısmette varsa olur yarın sabahı değerlendirirsin sende
En erken yarın akşam olabilir. Yapacak bişi yok, bekleyip göreceğiz. Yumurtlama günüm 3 mart görünüyor. Tabi güven olmaz da..
He bide yumurtlama günü mü ilişki olmalı yoksa sonrasındaki gün mü?

En erken yarın akşam olabilir. Yapacak bişi yok, bekleyip göreceğiz. Yumurtlama günüm 3 mart görünüyor. Tabi güven olmaz da..
He bide yumurtlama günü mü ilişki olmalı yoksa sonrasındaki gün mü?
canım burdaki arkadaslar pik gördükten sonraki 3-4 günüde değerlendir demişlerdi bana
ovu testi yapıyomusun ki ? eminmisin yumurtlamanın bu günlere denk geldiğinden ?
nolur nolmaz sen tahmini yumurtlamanın öncesini ve sonrasındaki bi kaç günüde değerlendir en iyisi :)

Yapmıyorum ama takvime göre konuşuyorum :) Tabi o da net değil. Bu ay olmazsa sonraki ay ovu testi alayım diyorum.

Yapmıyorum ama takvime göre konuşuyorum :) Tabi o da net değil. Bu ay olmazsa sonraki ay ovu testi alayım diyorum.
bende ilk defa geçen ay ovu yaptım takvim olarak pepaap kullanıyordum 1 gün oynadı sadece arada yumurtlama 17si diyordu benim 15 pik 16 çatladı :) eğer adetlerin düzenliyse muhtemelen programın gösterdiği günlerdedir yumurtlaman :)
inşallah olur bu ay :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…