Cok gecmis olsun canim Rabbim abini sizlere bagislasin insallah
Gel al bizim kızı patisini sürdüğü gebe kalıyor
Kiz sen naptin bebisleri ne haldeler suanGel al bizim kızı patisini sürdüğü gebe kalıyor❤
Kuzum 3 tane dünya tatlısı bebişimiz var gözleri 3 gün önce açıldııKiz sen naptin bebisleri ne haldeler suan
Kuzum şuan adetimin 2. Gunu doktor adetn bitince hemen ilişkiye girmeden gel dedi cumartesi bitiyor heralde haftaya giderim
Kızlar sizce doktora gitsem mi yine.? Nisanda çatlatma iğnesi olmuştum, yine gidersem yine iğne verebilir diye düşünüyorum. 2 3 Çatlatma iğnesinden sonra aşılamaya geçiliyo biliyorum. Yoksa doktora gitmeyip, akışına bırakıp beklesem mi bikac ay. Her ay hüsran yaşamak çok zor, çok zor bi imtihan, Allah'ım kimseye yaşatmasın.
Kızlar misafirim geldi giremedim yeni kalktı
Zeybltaslan kuzum çok şüpheli bi değer ya ecenin de buna benzer çıkıp artmıştı inşallah artar
G gamzeli_bebis kan noldu?
Pembe battaniye kuzum çok üzgünüm sonuç ne? İnşallah bebeğin seninledir
Canım aşılama öncesi doktorlar mutlaka iğne ile 1 2 deneme yapıyor bizde de öyle oldu ben aşılama istedim doktor erken daha iğne denemeden yapmayalım dedi. Bence git doktora en azından iğne dönemin bitmiş olur sonra direk aşılama için gidersin yada kendi haline bırakırsın bir kaç ayKızlar sizce doktora gitsem mi yine.? Nisanda çatlatma iğnesi olmuştum, yine gidersem yine iğne verebilir diye düşünüyorum. 2 3 Çatlatma iğnesinden sonra aşılamaya geçiliyo biliyorum. Yoksa doktora gitmeyip, akışına bırakıp beklesem mi bikac ay. Her ay hüsran yaşamak çok zor, çok zor bi imtihan, Allah'ım kimseye yaşatmasın.
Kız benim bülbüller yumırtlaadııGel al bizim kızı patisini sürdüğü gebe kalıyor❤
Geçmiş olsun canım.. üzücü.. şükür ki kürtaja gerek kalmadan sonuçlanıyor.. devamı gelir inşallah..Kızlar çok yeni bir gebelikmis dedi doktor Hcg bakıldı 10.9 çıktı ama cuma günü de 10.34 çıkmıştı onu soyleyince düşük yapıyorsun dedi ve beni 2. Düşük oldugu için zeynep kamil hastanesine yönlendirdi araştırılsın dedi nedeni eşinle git dedi ikinize de bakarlar dedi kağıda not yazdı doktoruna ver dedi
Kızlar çok yeni bir gebelikmis dedi doktor Hcg bakıldı 10.9 çıktı ama cuma günü de 10.34 çıkmıştı onu soyleyince düşük yapıyorsun dedi ve beni 2. Düşük oldugu için zeynep kamil hastanesine yönlendirdi araştırılsın dedi nedeni eşinle git dedi ikinize de bakarlar dedi kağıda not yazdı doktoruna ver dedi
Kuzum biliyorsun bende senın gibi ilk önce kürtaj oldum sonra kimyasal gebelik geçirdim .Kızlar çok yeni bir gebelikmis dedi doktor Hcg bakıldı 10.9 çıktı ama cuma günü de 10.34 çıkmıştı onu soyleyince düşük yapıyorsun dedi ve beni 2. Düşük oldugu için zeynep kamil hastanesine yönlendirdi araştırılsın dedi nedeni eşinle git dedi ikinize de bakarlar dedi kağıda not yazdı doktoruna ver dedi
Canım geçmiş olsun seninkide muhtemelen kimyasal gibi .. sanırım cumadan sonra hafif artış olup tekrar düşmüş .. hayırlısı olur inşallah hakkınızda ..Kızlar çok yeni bir gebelikmis dedi doktor Hcg bakıldı 10.9 çıktı ama cuma günü de 10.34 çıkmıştı onu soyleyince düşük yapıyorsun dedi ve beni 2. Düşük oldugu için zeynep kamil hastanesine yönlendirdi araştırılsın dedi nedeni eşinle git dedi ikinize de bakarlar dedi kağıda not yazdı doktoruna ver dedi
Bu arada benim 3 tane hepsi birbirnden ayrı kayıbım+2 kimyasal+ 1 tane de tontik 3 yaşında sapasağlam oğlum var. Araştırma detaylı yapılmasada bakılmıştı hafif pıhtılaşma çıkmıştı. Onun dışında bana bugüne kadar 10 dr a gitmişimdir hiçbiri araştıralım demedi. Genetik vs ben yaptıralım dedikçe yapmadılar. Bence sende bu kimyasal diye düşünüyorum, yani kimyasalı gördüğün gibi hepiniz yaşıyoruz. Test yapmsak zaten anlamicaz regl gecikti dicektik. Sen bilirsin senin yerinde olsam hiç korunmadan devam ederdim ama zeynep kamile bende gitmiştim 2 düşükten sonra yapmamışlardı prof a gitmiştim o da gerek yok dwmişti ki 3.de oğlum olmuştu benimde. Moral olsun diye yazdım yani canım bak Elçin in de kimyasal sonrası hemen oldu ❣ hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin ..Kızlar çok yeni bir gebelikmis dedi doktor Hcg bakıldı 10.9 çıktı ama cuma günü de 10.34 çıkmıştı onu soyleyince düşük yapıyorsun dedi ve beni 2. Düşük oldugu için zeynep kamil hastanesine yönlendirdi araştırılsın dedi nedeni eşinle git dedi ikinize de bakarlar dedi kağıda not yazdı doktoruna ver dedi
Kızlar sizce doktora gitsem mi yine.? Nisanda çatlatma iğnesi olmuştum, yine gidersem yine iğne verebilir diye düşünüyorum. 2 3 Çatlatma iğnesinden sonra aşılamaya geçiliyo biliyorum. Yoksa doktora gitmeyip, akışına bırakıp beklesem mi bikac ay. Her ay hüsran yaşamak çok zor, çok zor bi imtihan, Allah'ım kimseye yaşatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?