Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kuzu devlete gitme sperm testi ucuz bise zaten spermde anormallik görürse ultrosan ister oda anında ckrilup veriliyor zaten hsgdende korkma evet açıyor ama sen zaten benim gibi şiddetli ağrılar çeken insansın ı yüzden dayanabilcegine inanıyorum yaklaşık bi kaç dakka sürüyor acısı sıvı içeri girip dolduğu anda ağrı kalmıyor kalkınca hafif ağrı kalıyor ben kalktım 5 dakka sürmedi ağrım sonra hiç ağrım olmadı iki üç gün lekelenmem oldu okadar o yüzden korkma en azindan sorun varsa öğrenirsiniz biz eşinin amikyatini bile yaptırdık yakında yasakta kalkar inşallah kavuşacaz minnoslara

Kuzum ya üzüldüm ama hazırlıklı oluşuna moralini bozmayisina sevindim hayırlı değilmiş demekki. Bu arada dun diyecektim diyemedim niyeyse benim içime seninle aynı ay hamiş kalacz gibi doğuyor bak kimseyle öyle bisey dusunmemistim :))

Hsg niye bikac sefer çekildi sizin merak ettim? Bide ne zamandır istiyorsunuz canim

Hepsini aynı anda yapıp bakıyorlar mi erkek için kuzum? Hiç bilmiyorum valla o acı nasıl dayanabilir miyim diye çok korkuyorum Ramazanda geliyo nasıl cektrcem :) anestezi veriyolarmis kimine doktorum devlette benim ama verirlermi hiç zannetmiyorum?

Bilmiyorumki tatlım belki yumurtalıgına denk geliyodur benim doktor soruyo bastırıyo burda agrı varmı burda agrı varmı şeklinde seninkide soruyosa bi söyle bakalım ne diycek

Ne desem bilemedim
Canım hayırlısı böyleymiş demekki önümüzdeki aylarda hepimizin çift çizgiyi görürüz inş
En azindan operasyon gerektirmedi canim Insallah hemencik hamile kalirsin ve saglikli devam eder
kızlar ben üzülmedim hazırdım çünkü o ihtimalede
kısmet önümüzdeki maçlara bakıcaz
daha konsantre daha fazla sahalara cıkarak yeniden denicez haha
heralde bugun adetim başlar bebek olmadıgı belli olduguna göre adet başlasında yumurtlamayı bekleyelim
efuulimm inşalalh dediğin gibi ollr kuzum ikimizde görelim bu ay çift çizgileri

Amin inşallah güzellik ben hsg cekilcem haftaya inşallah umutluyum hsgden sonra olurmu ki diye :))

hsg den sonra hamile kalanlara rastladım evet forumda inşallah sennide öyle olur
bende kimyasaldan sonra direk hamile kalanlardan olurum inşalalh elçin gibi
Inşallah kuzum ya :)
doktora göre değişiyordur belki seninki çok bastırıyo net görmek için korkcak ne var
Tüm doktorlarda aynısı oluyor ama önemli değildir diye onemsememistim. Aleti bastrdgi an agriyo sonra hemen geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…