- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Bakilacakti devlete gitmistik:)) izin almıştı işten. Doktor eliyle bakmış baya incelemiş tuhafına gitmiş orda zaten :))) sperm testi istedi bu hastanede makine yok obur hastaneye gidin dedi. Ultrason istedi te 1 ay sonraya ultrason günü verildi. Bizimki de iyice sinirlendi gelmem ben bidaha gelmycem devlete azck daha duralım özele goruncem dedi ama bakalım:)
Bende hsgden korkuyorum nolacak bizim halimiz bilmiyorm valla :))
Kuzum ya üzüldüm ama hazırlıklı oluşuna moralini bozmayisina sevindimSonucumu merak eden varsa kan verdim 12.45 e düşmüş kimyasal yani kzlarçok şükürki saçma bi artış olup dış gebelikmi falan diye düşündürtmedi şükürler olsn. İnşallah önümüzdeki aylarda görebilirim çift çizgileri efuulimm
Hsg niye bikac sefer çekildi sizin merak ettim? Bide ne zamandır istiyorsunuz canimYokk canm uzun zamandır akışına bırakmıyodum özellikle Temmuzdan beri, bilirsin belki Ağustosta ameliyat olmuştum zaten öncesinde 2 Hsg. Sonrasında Ekim de yine Hsg. Sonrasında Nisan ay ında çatlatma iğnesi oldum. Şimdi gidersem yine çatlatma diycek büyük ihtimal. Ilkte Hsg yi araştırdığımda ilk seferde hamile kalanları okudum umut oldu ama bende fos çıktı, çatlatma iğnesinden de ilkte kalan çok okudum ama bende fos çıktı o yüzden de kararsızım bu ay yine.Bi danışmak istedim sizlere
Hepsini aynı anda yapıp bakıyorlar mi erkek için kuzum? Hiç bilmiyorum valla o acı nasıl dayanabilir miyim diye çok korkuyorum Ramazanda geliyo nasıl cektrcem :) anestezi veriyolarmis kimine doktorum devlette benim ama verirlermi hiç zannetmiyorum?Kuzu devlete gitme sperm testi ucuz bise zaten spermde anormallik görürse ultrosan ister oda anında ckrilup veriliyor zaten hsgdende korkma evet açıyor ama sen zaten benim gibi şiddetli ağrılar çeken insansın ı yüzden dayanabilcegine inanıyorum yaklaşık bi kaç dakka sürüyor acısı sıvı içeri girip dolduğu anda ağrı kalmıyor kalkınca hafif ağrı kalıyor ben kalktım 5 dakka sürmedi ağrım sonra hiç ağrım olmadı iki üç gün lekelenmem oldu okadar o yüzden korkma en azindan sorun varsa öğrenirsiniz biz eşinin amikyatini bile yaptırdık yakında yasakta kalkar inşallah kavuşacaz minnoslara
Geçen ay baktı cnm hiç agrı olmadı muayene esnasında soruyo doktor agrım oluyo de belki ona göre bi yol izlerKızlar bisey sorcam karından ultrasonla bakılıyor ya o elindeki aletle bastırınca sizinde kasıklarınızda ağrı gibi bisey beliriyormu? Acaba ben mi sorunluyum
Yani tam kasığa bastrdgnda orda sanci gibi saplaniyo aleti çektiği anda gidiyorGeçen ay baktı cnm hiç agrı olmadı muayene esnasında soruyo doktor agrım oluyo de belki ona göre bi yol izler
Ne desem bilemedim
Canım hayırlısı böyleymiş demekki önümüzdeki aylarda hepimizin çift çizgiyi görürüz inş
En azindan operasyon gerektirmedi canim Insallah hemencik hamile kalirsin ve saglikli devam eder
kızlar ben üzülmedim hazırdım çünkü o ihtimaledeKuzum ya üzüldüm ama hazırlıklı oluşuna moralini bozmayisina sevindimhayırlı değilmiş demekki. Bu arada dun diyecektim diyemedim niyeyse benim içime seninle aynı ay hamiş kalacz gibi doğuyor bak kimseyle öyle bisey dusunmemistim :))
bende olmuyor kuzumKızlar bisey sorcam karından ultrasonla bakılıyor ya o elindeki aletle bastırınca sizinde kasıklarınızda ağrı gibi bisey beliriyormu? Acaba ben mi sorunluyum
Amin inşallah güzellik ben hsg cekilcem haftaya inşallah umutluyum hsgden sonra olurmu ki diye :))kızlar ben üzülmedim hazırdım çünkü o ihtimalede
kısmet önümüzdeki maçlara bakıcaz
daha konsantre daha fazla sahalara cıkarak yeniden denicez haha
heralde bugun adetim başlar bebek olmadıgı belli olduguna göre adet başlasında yumurtlamayı bekleyelim
efuulimm inşalalh dediğin gibi ollr kuzum ikimizde görelim bu ay çift çizgileri
Hadi ya korktum simdibende olmuyor kuzum
hsg den sonra hamile kalanlara rastladım evet forumda inşallah sennide öyle olurAmin inşallah güzellik ben hsg cekilcem haftaya inşallah umutluyum hsgden sonra olurmu ki diye :))
doktora göre değişiyordur belki seninki çok bastırıyo net görmek içinHadi ya korktum simdi
Inşallah kuzum ya :)hsg den sonra hamile kalanlara rastladım evet forumda inşallah sennide öyle olur
bende kimyasaldan sonra direk hamile kalanlardan olurum inşalalh elçin gibi
Tüm doktorlarda aynısı oluyor ama önemli değildir diye onemsememistim. Aleti bastrdgi an agriyo sonra hemen geciyordoktora göre değişiyordur belki seninki çok bastırıyo net görmek içinkorkcak ne var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?