arı mevsimi gelmedi dahayaw bn nerden bulcam saf bal
Valla normal balı saf bal diye kakalamadılarsa kahvaltılık satan dükkandan aldımTamam peki bal normal kavanoz ballardanmı yaptın marketteki
Buralardayım bebeğim, bugün bir keyifsiz uyandım nedense ya
Ben bu ay yaptım bakalım canım aşılama olacağım inşallah yumurtalarimi kaliteli yapmıştırbendemi denesem bunu yaaa
sağlıklı yumurta oluyomuş heralde bunu yapınca ?
kimyasalların sebebi sağlıksız yumurta veya sağlıksız sperm demişti doktor
bu ay eşime kür uyguluyorumya kendimde bunu yapsam ikiside sağlıklı olsa belki tuttururuz bu sefer
biz senin keyfini getiririz kaçma köşelereBuralardayım bebeğim, bugün bir keyifsiz uyandım nedense ya
ay inşalalh canım ilk aşılamada gelsin bebiş :)Ben bu ay yaptım bakalım canım aşılama olacağım inşallah yumurtalarimi kaliteli yapmıştır❤
güven olmuyoki kimseye kakalamış olabilirlerValla normal balı saf bal diye kakalamadılarsa kahvaltılık satan dükkandan aldım
Aynen öyle cnm adama kaç kere sordum saf balmı saf balmı diyegüven olmuyoki kimseye kakalamış olabilirler
Hadi inş hayırlı haberlerini bekliyoruz cnmBen bu ay yaptım bakalım canım aşılama olacağım inşallah yumurtalarimi kaliteli yapmıştır❤
muhtemelen yarın bitecek adet in nromal de kaç gün sürüyor ?02.05.2019 reglin 4. Günü ateş 36,41609ece
Canım normalde 6 makaimum 7 gün sürüyomuhtemelen yarın bitecek adet in nromal de kaç gün sürüyor ?
Yarın cuma, sonra tatiil öyle bakalım tatlis olayaBuralardayım bebeğim, bugün bir keyifsiz uyandım nedense ya
CanımmmmmmYarın cuma, sonra tatiil öyle bakalım tatlis olayaKeyifsizlik yok noo
Artık sessiz okuyucu oldum ben ama hemserimin senin mesajına yaptığı yorumu görünce dedim ne keyifsizligi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?