Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah inşallah canım hep beraber inşallah senden de duyacağız bu ay belki süpriz kendiliüinden olur

Yani tam kasığa bastrdgnda orda sanci gibi saplaniyo aleti çektiği anda gidiyor
Benim yumurtlama yaklaştığında yaptırdığımda oluyordu kendim bastırınca bile ağrıyor. Dr normal diyor yumurtalar büyüdüğü için baskı oluyor canım. Benim bazdn oğlan yanlışlıkla oyun oynarken vuruyor falan canımın yandığı bile oluyor anlık sadece yumurtlama döneminde oluyorsa normalmiş

Molaya çıkınca biraz hava alıcam aşkım, belki iyi gelir havanın da ne olduğu belli değil ki iki gün önce bildiğimiz yazdı şimdi kışa geri dönmüş

Akşam üstüne doğru bende meyve yiyeceğim inşallahhh, anası kurban olsun minnoşa Sen nasıl oldun?

6 ay ara mı ver dedi canım nasıl yani? Bence başka bir dr dan daha görüş al. Ben ilk oğlumu ölü doğum olarak zeynep kamilde yapmıştım o zaman bile 3 ay ara ver devam edebilirsin demişlerdi. Düşğklerimden sonra da kürtaj varsa 2 3 ay ara verdirdler hep sojra hemen kalıyordum zaten ilk denemede yada 2.ayda neyin nesi ise ilk kez aylardır olmuyor .. kimyasal sonrası ama dr hiç bekleme demişti bana ama ard arda olunca biraz dinlen psikolojin için ara ver demişti zaten 1 2 ay .. sen yinede bence başka bir dr görüşü daha al

Ben bu ay yaptım bakalım canım aşılama olacağım inşallah yumurtalarimi kaliteli yapmıştır
Bnde yapıyorum 2 kez denedim 2 sinde de hamile kaldım da bakalım bu ay ne olacak. 2side kimyasal olmuştu ama tabi negatif düşünmüyorum. Eşten kaynaklı bi problemdi belki o ara sağlksız besleniyordu. Bu ay pozitif bakıyorum olmasa bile devam ederim yemeye incirden gına geldi bana artık bunu yemek daha kolay

Evet ya çok sıkıntı olmuyor bne bunu her yaptığımda güzel yumurtalarım büyüyor bakalım aşılamaya da inşallah faydası dokunur

geçmiş olsun Rabbim yeniden sağlıklı olanı nasip etsin inşallah

Canım ben beklemeni önermem .
Bak kendi hikayemi anltayım .
16.09.2018 ta hamile kaldım ilk gebeliğim.
13.11.2018 da gebeliğim sonlandı kürtajla .
Doktorum sadece 1 regl bekle sonra korunma dedi.
18.12.2018 da reglim geldi .
O ay kimyasal geçirdim .
Doktoruma gittim . Doktorum durmak yok devam dedi korunma önermedi .
16.01.2019 da yine hamileydim .

Kürtaj sonrası ben birçok doktora gittim .
Bazı dktorlar sana denildiği gibi 6 ay bekle dedi .
Bazıları 3 ay .
Kendi doktorum asla korunmucaksın .
Sadece 1 kere regl gör için temizlensin dedi .
Ben kendi doktoruma inandım .
Elçin eğer rahmın hazır değilse bebeği kabul etmez zaten . Senın bünyen çok güzel çalışıuor . 2 gebeliğinde sağlıksız sperm yüzünden sonlandı dedi .
3. Kere denerken eğer yine kimyasal olursa veya kalp durura eşine sperm testi yapıcaz dedi .

Çok şükür gerek kalmadı

Hsg niye bikac sefer çekildi sizin merak ettim? Bide ne zamandır istiyorsunuz canim

İlk hsg de ilaç gitmedi tüp bebek merkezine yönlendirdi orda da tanıdık vardı bi doktora yönlendirdi başka biyerde tekrar bi Hsg çektir yanlışlık olabilir dedi sonraki gün yine çektirdim 19 ve 20 Temmuzda yani. Ağustosta ameliyat sonrası doktor yine bi Hsg isteyebiliriz dedi Ekim de tekrar çektirdim o zaman ilaç geçti tüplerden.. 2-2.5 yıldır istiyorum ve uğraşıyorum.

İstanbul'a yağmur gelicekmis,hava ondan kapalıdır.Ve ruh halimiz bundan çok etkileniyor bence tatlisim Diren ama güzel güneşli havalarda yakında Ben çok şükür yaHala korkarak gidiyorum wcye ama şükür hiçbir sıkıntı yok canım benim

Kızlarr günaydınn Güzel haberler alacağımız bir gün olsun gerçi günü yarıladınız bazılarınız ben biraz geç uyanıyorum ondan böyle oluyor kızlar rüyamda kendimi doğum yaparken gördüm hatta beni tekerlekli sandalyeler varya ona oturtmuşlar ve o birden fırlatıyo kendimi yerde buluyorum bu da bi tek benim başıma gelirdi zaten ama rüyanın yorumları güzel bi mutlu uyandım o yüzden

Bende 2 gecedir kendimi erken doğum yaparken goruyorum hep bi kosusturmaca. Hayir sanki gebeyim neyin korkusuysa bu bilinc altimla yuzlesmem gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…