Ah inşallah canım hep beraber inşallahBende 2-2.5 senedir uğraşıyorum canm ilkte 1 sene dolmadan Hsg çekilmedi 1 sene sonrasında tıkanıklık çıktı Temmuz ay ında, Ağustosta ameliyat geçirdim Ekimde Hsg yi tekrarladık ve ilac gitti doktor takibini bırakmadım ama hâla tık yok. Nisan 13ünde iğne oldum 1 mayısta regl geldi yine.Insallah son reglimdir.
Insallah kürler işe yarar kuzum, insallah son reglin olur bidaki ay a bebeğini duyurursun bizlerede
Benim yumurtlama yaklaştığında yaptırdığımda oluyordu kendim bastırınca bile ağrıyor. Dr normal diyor yumurtalar büyüdüğü için baskı oluyor canım. Benim bazdn oğlan yanlışlıkla oyun oynarken vuruyor falan canımın yandığı bile oluyor anlıkYani tam kasığa bastrdgnda orda sanci gibi saplaniyo aleti çektiği anda gidiyor
Molaya çıkınca biraz hava alıcam aşkım, belki iyi gelir havanın da ne olduğu belli değil ki iki gün önce bildiğimiz yazdı şimdi kışa geri dönmüşKonuyu yakalayamadım,orta yerden bugün giriş yaptım tatlisimKeyifsizlik varsa seni mutlu eden küçük şeyleri yapmak için güzel fırsat bence. Ben meyve yiyorum mutlu oluyorum pozitif enerjiler yolluyorum kirklareliden Red Phoenix
Ama şuan hatırladım benim de ilk başlar duygu ruh halim karisabiliyordu,çokça mutsuz olup agladigimda içimdeki minnosu düşündüm,o etkilenmesin annesi
ben de gördümBakın kızlar suanki hali ekran ışığını açınca daha belli oluyor
6 ay ara mı ver dedi canım nasıl yani? Bence başka bir dr dan daha görüş al. Ben ilk oğlumu ölü doğum olarak zeynep kamilde yapmıştım o zaman bile 3 ay ara ver devam edebilirsin demişlerdi. Düşğklerimden sonra da kürtaj varsa 2 3 ay ara verdirdler hep sojra hemen kalıyordum zaten ilk denemede yada 2.aydaKızlar Zeynep Kamil gebe izlem polk tekrarlayan düşük diye Bi bölüme gittim sabah simdi eve dönüyoruz. Doktora hikayemi anlattım kolay gebe kalabiliyosun sorun yok bir düşük bir kimyasal var dedi 40 gun sonra gelmemi istedi bebek için de 6 ay beklememi önerdi
Bnde yapıyorumBen bu ay yaptım bakalım canım aşılama olacağım inşallah yumurtalarimi kaliteli yapmıştır❤
Amin canım inşallahay inşalalh canım ilk aşılamada gelsin bebiş :)
aşılamayı nerde oclaksın hangi hastane kaç tl :)
Amin canım inşallahHadi inş hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm
Evet ya çok sıkıntı olmuyorBnde yapıyorum2 kez denedim 2 sinde de hamile kaldım da bakalım bu ay ne olacak. 2side kimyasal olmuştu ama tabi negatif düşünmüyorum. Eşten kaynaklı bi problemdi belki o ara sağlksız besleniyordu. Bu ay pozitif bakıyorum olmasa bile devam ederim yemeye incirden gına geldi bana artık bunu yemek daha kolay
geçmiş olsun Rabbim yeniden sağlıklı olanı nasip etsin inşallahKızlar çok yeni bir gebelikmis dedi doktor Hcg bakıldı 10.9 çıktı ama cuma günü de 10.34 çıkmıştı onu soyleyince düşük yapıyorsun dedi ve beni 2. Düşük oldugu için zeynep kamil hastanesine yönlendirdi araştırılsın dedi nedeni eşinle git dedi ikinize de bakarlar dedi kağıda not yazdı doktoruna ver dedi
Bende gördüm bendeBakın kızlar suanki hali ekran ışığını açınca daha belli oluyor
Canım ben beklemeni önermem .Kızlar Zeynep Kamil gebe izlem polk tekrarlayan düşük diye Bi bölüme gittim sabah simdi eve dönüyoruz. Doktora hikayemi anlattım kolay gebe kalabiliyosun sorun yok bir düşük bir kimyasal var dedi 40 gun sonra gelmemi istedi bebek için de 6 ay beklememi önerdi
Senin kararın canim bise diyemiyorum kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap herşeyin hayırlısı bakalım
Hsg niye bikac sefer çekildi sizin merak ettim? Bide ne zamandır istiyorsunuz canim
Ah inşallah canım hep beraber inşallahsenden de duyacağız bu ay belki süpriz kendiliüinden olur
İstanbul'a yağmur gelicekmis,hava ondan kapalıdır.Ve ruh halimiz bundan çok etkileniyor bence tatlisimMolaya çıkınca biraz hava alıcam aşkım, belki iyi gelir havanın da ne olduğu belli değil ki iki gün önce bildiğimiz yazdı şimdi kışa geri dönmüş
Akşam üstüne doğru bende meyve yiyeceğim inşallahhh, anası kurban olsun minnoşaSen nasıl oldun?
Kızlarr günaydınnGüzel haberler alacağımız bir gün olsun gerçi günü yarıladınız bazılarınız ben biraz geç uyanıyorum ondan böyle oluyor kızlar rüyamda kendimi doğum yaparken gördüm hatta beni tekerlekli sandalyeler varya ona oturtmuşlar ve o birden fırlatıyo kendimi yerde buluyorum bu da bi tek benim başıma gelirdi zaten ama rüyanın yorumları güzel bi mutlu uyandım o yüzden
Bende 2 gecedir kendimi erken doğum yaparken goruyorumKızlarr günaydınnGüzel haberler alacağımız bir gün olsun gerçi günü yarıladınız bazılarınız ben biraz geç uyanıyorum ondan böyle oluyor kızlar rüyamda kendimi doğum yaparken gördüm hatta beni tekerlekli sandalyeler varya ona oturtmuşlar ve o birden fırlatıyo kendimi yerde buluyorum bu da bi tek benim başıma gelirdi zaten ama rüyanın yorumları güzel bi mutlu uyandım o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?