Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Çok sağol canımm bi gün geçti işte üstünden kabarma olmadı inşallah atlatmışızdır

Çok teşekkür ederim bebeğim, yatıp dinlenemiyorum da.. Meyvemi de yiyorum sütte içiyorum havalar da İstanbul'da bir değişik ama bu kadar ani ateş çıkmaları falan korkutuyor beni

Geçmiş olsun canım bol bol su iç bir de doktora danış istersen ateş olayını

Çok geçmiş olsun canım, biraz dinlenebilseydin keşke yaa rapor alsan ona da laf ediyolar mı

Ay bi an kayınvalidem konuşuo gibi geldi

Çok geçmiş olsun canım, biraz dinlenebilseydin keşke yaa rapor alsan ona da laf ediyolar mı
Kuzum sağol, ateşim baya çıktı şimdi de. Rapora kanunen bir şey diyemiyorlar da suratlarından durulmuyor. Daha da kötü olursam yemişim suratlarını diyeceğim ben rapor alıcam bugün için diye

Kuzum sağol, ateşim baya çıktı şimdi de. Rapora kanunen bir şey diyemiyorlar da suratlarından durulmuyor. Daha da kötü olursam yemişim suratlarını diyeceğim ben rapor alıcam bugün için diye
Off çok sinirler gerçekten yaa İnşallah toparlarsın biraz daha öğlene doğru

Keşke kuzum benim, ama evimiz kira bir yandan borç ödüyoruz malesef. Ekimin sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum sonrasında idare edicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…