- 13 Mart 2019
- 16.322
- 64.140
- 598
Kuzu iyi parkeyse bise olmaz ben bakarken bizim ev ucuncu katta şu bastı komple evi yazdı balkondaki boru tıkanmış sabah bi kalktık bileklerime kadar su heryer ilkinde hic bise olmadi ikinci bastiginda cok hafif bazi yerler kabardı bu arada çok geçmiş olsun inşallah kabarmaz
Çok teşekkür ederim bebeğim, yatıp dinlenemiyorum da..Canım çok geçmiş olsunn bedenin bebeğini koruyor hep ona çalışıyor sende daha sıkı daha vitaminli ve düzenli beslen bağışılığın zayıf düşmesin
Hergün mutlaka süt iç
Meyve ye bol bol
Fındık badem
Yemeklerini düzenli ye
Artık 2 canlısın ❤
En kısa zamanda toparlan inşallah
Sağol canım benimgeçmiş olsun kuzu kolla kendini dikkat et
Günaydın kızlaar hepinize Hayırlı Cumalar diliyorum. Bende 5 gündür yoktum memlekete gitmiştim.
Çok teşekkür ederim bebeğim, yatıp dinlenemiyorum da..Meyvemi de yiyorum sütte içiyorum havalar da İstanbul'da bir değişik ama bu kadar ani ateş çıkmaları falan korkutuyor beni
Hayatta izin vermezlerKorkma canım hep güzel düşün :)
Evet keşke dinlebebilsen..
İşten çıkma ihtimalin yokmu
Geçmiş olsun canım bol bol su iç bir de doktora danış istersen ateş olayınıKızlar günaydın, ben neden böyle geçiriyorum gebeliği bilmiyorum. Dün gece yine ateşim çıktı bademciklerim davul gibi oldu kolumu kaldıracak halim yok, işe zor geldim
Doktorum bağışıklığın kendini kapattı bebeği korumak için demişti ama bilmiyorum bugün nasıl geçicek acaba? Hala ateşim var
Çok geçmiş olsun canım, biraz dinlenebilseydin keşke yaa rapor alsan ona da laf ediyolar mıKızlar günaydın, ben neden böyle geçiriyorum gebeliği bilmiyorum. Dün gece yine ateşim çıktı bademciklerim davul gibi oldu kolumu kaldıracak halim yok, işe zor geldim
Doktorum bağışıklığın kendini kapattı bebeği korumak için demişti ama bilmiyorum bugün nasıl geçicek acaba? Hala ateşim var
Ay bi an kayınvalidem konuşuo gibi geldiCanım çok geçmiş olsunn bedenin bebeğini koruyor hep ona çalışıyor sende daha sıkı daha vitaminli ve düzenli beslen bağışılığın zayıf düşmesin
Hergün mutlaka süt iç
Meyve ye bol bol
Fındık badem
Yemeklerini düzenli ye
Artık 2 canlısın ❤
En kısa zamanda toparlan inşallah
Kuzum sağol, ateşim baya çıktı şimdi de. Rapora kanunen bir şey diyemiyorlar da suratlarından durulmuyor. Daha da kötü olursam yemişim suratlarını diyeceğim ben rapor alıcam bugün için diyeÇok geçmiş olsun canım, biraz dinlenebilseydin keşke yaa rapor alsan ona da laf ediyolar mı
Hayatta izin vermezler
Ay bi an kayınvalidem konuşuo gibi geldi
Off çok sinirler gerçekten yaaKuzum sağol, ateşim baya çıktı şimdi de. Rapora kanunen bir şey diyemiyorlar da suratlarından durulmuyor. Daha da kötü olursam yemişim suratlarını diyeceğim ben rapor alıcam bugün için diye
Keşke kuzum benim, ama evimiz kira bir yandan borç ödüyoruz malesef. Ekimin sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum sonrasında idare edicezHayr benim kastettiğim temelli
Allah kadını nazik ve kırılgan yaratmış
Hamilesin bide vücuduna bebeğine bu kadar yüklenmekle kendine haksızlık ediyorsun
İnşallah tüm imkanlar senin istediğin gibi olur ve çok güzel bi hamilelik geçirirsin
Kız ölsem mezar taşımı çalıştırırlarOff çok sinirler gerçekten yaa☹ İnşallah toparlarsın biraz daha öğlene doğru
Keşke kuzum benim, ama evimiz kira bir yandan borç ödüyoruz malesef. Ekimin sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum sonrasında idare edicez
Ay hepsi aynı yaa zaten bir de çalışanın üzerine daha fazla binerler hepKız ölsem mezar taşımı çalıştırırlar
Çok merak ediyorum ben gidince napıcaklarAy hepsi aynı yaa zaten bir de çalışanın üzerine daha fazla binerler hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?