tamam canımm bugün al tam zamanı çünkü adet in bitecek en önemli günler yarın başla ara vermee1609ece kuzum bugün ateş ölçemedim çünkü ateş ölçeri eşim yere düşürmüş bide koca cüssesiyle basıp kırmış yalnışlıkla camdı kırılmış hemen alınca devam inş
sana whatsapp tan yazdım aslında ama netin kapalı galiba bir sıkıntı yok herşey yolunda keseyi gördük canım
Tütütütüğ maşallahh tavuğumkızlar günaydınn bugün gittim kontrole çok şükür keseyi gördük hiçbir sıkıntı yok herşey yerli yerinde dedi doktor
Test neredeKızlar merhaba burada bişey var mı be kör mü oluyorum bugün regl günüm sol kasık agrım var test freely sabah laboquick le yapmstm çıkmadı böyle bişey
Çok kariisiik oluyor bir koyu bir açık çıkıyorBende merak ediyorum bunu pik gordugu halde yumurtalarda bi problem olabilirmi diye. Pik olup catliyormu testlerinde?
Burda canım cvp gelmeyince silmistimTest nerede
kaç dakikalık hali bu canım ve bat ne zamandı ?Burda canım cvp gelmeyince silmistim
Evet görünüyor ama beklediği mi bu test canım bata ne kadar vaarBurda canım cvp gelmeyince silmistim
tamam geçmiş mesajını okudum bugünmüş batın bu teste göre çizgi var canım ama ilk testinde çıkamaması enteresan acaba sen görmemiş olabilirmisin markaya göre hassasiyet degişiyorBurda canım cvp gelmeyince silmistim
Bir kan ver yada erken hamilelik testi dene cannimBurda canım cvp gelmeyince silmistim
Saol canım bi goruneyim olmazsaBirşey olsa dr muayene de görür anlardı canım. Özellkle kist vs olsa .. bilemedim ama baktın geçmiyor tekrar git dr a ihmal etme istersen fıtık yerinde değil dimi kasıklarda rahim bölgeainde mi? Bende kasık fıtığı vardı bi ara doğumdan sonra geçti ama, bastırınca hep ağrım olurdu çok yürüyüncede ağrırdı
Benim gibi bilinmezlik abbidesiitamam geçmiş mesajını okudum bugünmüş batın bu teste göre çizgi var canım ama ilk testinde çıkamaması enteresan acaba sen görmemiş olabilirmisin markaya göre hassasiyet degişiyor
Geçmiş olsun canım zararı varmıdır bilmiyorum ama istersen çayın içine yada sıcak suyun içine karabiber at iç akşama kadar geçerKızlar günaydın, ben neden böyle geçiriyorum gebeliği bilmiyorum. Dün gece yine ateşim çıktı bademciklerim davul gibi oldu kolumu kaldıracak halim yok, işe zor geldim
Doktorum bağışıklığın kendini kapattı bebeği korumak için demişti ama bilmiyorum bugün nasıl geçicek acaba? Hala ateşim var
5 dk içinde cıktı cnm bat bugün olmam gerekiyordu ama olmadım 2 gün önce kıl leke geldi 1 defa bidaha gelmedi hatta adet oldum sandımkaç dakikalık hali bu canım ve bat ne zamandı ?
Kuzum 5 dk içinde cıktı bat bugünEvet görünüyor ama beklediği mi bu test canım bata ne kadar vaar
Korkuyorum sabahki de vıkmasın ca cnm bide ovulasyon yaptım onuda atayım mı oda ilginci pik e yakın cıktıBir kan ver yada erken hamilelik testi dene cannim
At tabiKorkuyorum sabahki de vıkmasın ca cnm bide ovulasyon yaptım onuda atayım mı oda ilginci pik e yakın cıktı
At tabi
Lekelenme basladı cnm umudumu yitirdimAt tabi
Karabibere ciddi allerjim var kuzumGeçmiş olsun canım zararı varmıdır bilmiyorum ama istersen çayın içine yada sıcak suyun içine karabiber at iç akşama kadar geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?