- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
İyiyim canim ben deÇok sağol canım
Sen nasılsın bayadır görünmüyorsun sanki
Amin kuzum benim çok teşekkür ederimçok geçmiş olsun canım kendine iyi bak bol meyve ye vitamin desteğiyle atlatırsın inşallah
Günaydın kızlarrrr
Doğru söylüyorsun kuzum ondan da direncimiz düşüyor olabilir, bir an önce geçsin inşallahGeçmiş olsun canım
Normaldir herhalde
Sonuçta ilk 3 ay depolarimizdan aliyor bebekler.direncimiz düşebilir
Havalar da dengesiz
İyiyim canim ben de
Misafirim vardı yatılı
Sonra da Ankara'ya gittik.
Mesajları okuyorum ama cevap yazamadım pek
Benim de 15 :)H E batım 15 mayıs canım inşallahhh gelmez tabi
Adetim bitti çoktanOo maşallah canım
Peki adet misin yoksa bekiyo musun bata kaç var
Yarın sabaha bitmiş olcak inş bakalım minnoşlar için ugraşcaz sen naptın parkeler kabardımıGünaydın canım hoşgeldiinn
Sende adettin sanki bitti mi ?
Adetim bitti çoktan
15 Mayıs bat günüm
İnşallah gelmez
Hsmileysem ocakta geliyor bebiş
Kızım da 24 Ocak doğumlu
Tam 4 yaş olcak aralari
Yarın sabaha bitmiş olcak inş bakalım minnoşlar için ugraşcaz sen naptın parkeler kabardımı
Çok şükürki kabarmamış iş çıkıcaktı yoksa sana artık gelsin minnoşlarımızda bekletmesinlerYok kabarmadı çok şükür
Benimde yarın biter büyük ihtimalle
Bakalım inşallah Rabbim hayırlısını nasip eder
Valla kızlar incirdenmi yoksa çörekotu bal tarcın macunundanmı bilmem ama baya farklı oldu bu ay
Çok şükürki kabarmamış iş çıkıcaktı yoksa sana artık gelsin minnoşlarımızda bekletmesinler
İnş kuzum inşAy inşallah canım benim içimde bu aralar çok güzel hisler var yani çokk yakınn gibi hissediyorum çok yakında gelecek bebeğim Allahın izniyle
Geçmiş olsun canımÇok teşekkür ederim bebeğim, yatıp dinlenemiyorum da..Meyvemi de yiyorum sütte içiyorum havalar da İstanbul'da bir değişik ama bu kadar ani ateş çıkmaları falan korkutuyor beni
Çok teşekkür ederim bebeğim, yatıp dinlenemiyorum da..Meyvemi de yiyorum sütte içiyorum havalar da İstanbul'da bir değişik ama bu kadar ani ateş çıkmaları falan korkutuyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?