canlarım günaydınnnnnn hayırlı cumalar tatil geldi en sevdiğimiz gün cuma
Zeybltaslan sabahki testindede gölge gördüm ben yaaa inşalalh vardır
Canm oglmmm seninde diğerlerinde göremedim yakından cekmişsin ama kapağı açtıgın fotoda çizgi gördüm inşallah sendede vardır
Red Phoenix kuzum çok geçmiş olsun tekrardan
Aynen boşver suratlarını hamilesin sen onlar surat yapmaya utansın rapor al canım dinlenKuzum sağol, ateşim baya çıktı şimdi de. Rapora kanunen bir şey diyemiyorlar da suratlarından durulmuyor. Daha da kötü olursam yemişim suratlarını diyeceğim ben rapor alıcam bugün için diye
Yok canım maalesef az önce yaptığım testim tertemiz çıktıcanlarım günaydınnnnnn hayırlı cumalar tatil geldi en sevdiğimiz gün cuma
Zeybltaslan sabahki testindede gölge gördüm ben yaaa inşalalh vardır
Canm oglmmm seninde diğerlerinde göremedim yakından cekmişsin ama kapağı açtıgın fotoda çizgi gördüm inşallah sendede vardır
Red Phoenix kuzum çok geçmiş olsun tekrardan
Darısı bu aya inşallah canım son adetin olur inşallahkızlar kırmızıları görüp sevineceğim hiç aklıma gelmezdi ama adet oldum çok şükür
çatlıcaktım yoksa
H E yeni bat bildiriyorum 3 haziran arife günü D: hep bi önemli güne denk getiriyorum
Hayırlısı olsun canım bakalım siz iyi olun oğluşunla sağlığınız yerinde olsun da en önemlisi o tabi
Evet canım ne yapalım kısmet artık var herşeyde var bir hayırHayırlısı olsun canım bakalım siz iyi olun oğluşunla sağlığınız yerinde olsun da en önemlisi o tabi
Çok geçmiş olsun canım gebelikte zararlı mıdır bilmem ama zencefilli ıhlamur çok iyi geliyor bi zararı yoksa mutlaka içmeni öneririm.Doğru söylüyorsun kuzum ondan da direncimiz düşüyor olabilir, bir an önce geçsin inşallah
Maşallah
Ne acidan gelisme yoK dedi doktorBuda bugün ki ovulasyon doktor gelişme yok diyor ama bunlar needenn boyleki
Valla hekızlar kırmızıları görüp sevineceğim hiç aklıma gelmezdi ama adet oldum çok şükür
çatlıcaktım yoksa
H E yeni bat bildiriyorum 3 haziran arife günü D: hep bi önemli güne denk getiriyorum
Yumurta larin gelişmiyor dediNe acidan gelisme yoK dedi doktor
Peki önerdiği bir şey yok mu gelişmesi içinYumurta larin gelişmiyor dedi
geçmiş olsun kuzum dikkat et kendineKızlar günaydın, ben neden böyle geçiriyorum gebeliği bilmiyorum. Dün gece yine ateşim çıktı bademciklerim davul gibi oldu kolumu kaldıracak halim yok, işe zor geldim
Doktorum bağışıklığın kendini kapattı bebeği korumak için demişti ama bilmiyorum bugün nasıl geçicek acaba? Hala ateşim var
Klomen ikinci denemmem gene gelismiyotPeki önerdiği bir şey yok mu gelişmesi için
Bende merak ediyorum bunu pik gordugu halde yumurtalarda bi problem olabilirmi diye. Pik olup catliyormu testlerinde?Yumurta larin gelişmiyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?