Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adetim bugün bitti.. bittiğinden beri kasık ağrısı yaşıyorum ara ara şiddetleniyor gaz sancısı gibi kasıklarım inanılmaz ağrıyor daha aşağalrında da bıçak saplıyorlar sanki
Şuan ayakta duramıcak gibiydim acile mi gitsem diye düşündüm ama hafifledi.

Sizce adet bitiminde neden kasık ağrısı olur
Yaşayan varmı ?
Kist falan mı acaba ?

Yumurta gelişirken de oluyor bende ama senin için farklı bir durumsa doktoruna danış. Ben adetim gecikince yaşamıştım doktor kist demişti adetle atılıyormuş bu kistler tahlil yaptı sorun değil atar vücudun dedi

Geçen aylarda bi kaç kere daha yaşadım ama bugünkü daha uzun sürdü bide 2 aydır yaşamıyordum

Belki de üşütmemin neticesi bilmiyorum

Sağol canım cevabın için

Ben 2 ay önce adetim gecikince öyle olmuştum, yerimde duramıyordum ama.. Meğer kist patlamış. Sonrasında reglim de başlamıştı. 1 gece hastanede yattım iç kanama riski yüzünden.. Bence git. Bir şey çıkmasa bile kafan rahat eder.

Aynen öyle bi his içimdr sanki bişey patlamış

kasıklarımda inanılmaz baskı var hafif midem bulanıyor şiddetlenince kusacak gibi oluyorum

Ama adetim bugün bitti geçen aylarda da yaşadım hep adet bittikten 1 2 gün sonra oluyor 2 aydır yaşamamıştım

Ağrı başlayınca ne otursbiliyorum be ayakta durabiliyorum nede yatabiliyorum çok afedersin kasığımın daha aşağısında inanılmaz bi ağrı oluşuyor

Sürekli devam etmediği için gitmedim ama daha olmadı bi acile gidicem bugün gün boyu sürdü

Haber ver ne olduğuna dair..

S srplmtmtk aşılama olmuş hadi hayırlısı canım inşallah geri sayım bitince çift çizgilerini güzel haberlerini görelim burda
Ayyyy canım benim ya çok teşekkür ederim inşallah ya hepimiz çift çizgi görürüz inşallah en hayırlı zamanda

Kizlar merhaba bir sorum olacak adetime 3 gun var adet tarihim 11 nisandı. Bugun ovulasyon testi yaptim koyu çıktı suphelenip gebelik testi yaptim. Bakar mısınız sizce pozitif mi? Haftasonu old. Icin mecbur pzt kan vericem

Eklentiler

• IMG-20190504-WA0005.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 61
Kizlar merhaba bir sorum olacak adetime 3 gun var adet tarihim 11 nisandı. Bugun ovulasyon testi yaptim koyu çıktı suphelenip gebelik testi yaptim. Bakar mısınız sizce pozitif mi? Haftasonu old. Icin mecbur pzt kan vericem
Ayy hayırlı olsuuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…