- 13 Mart 2019
- 16.322
- 64.140
- 598
Yumurta gelişirken de oluyor bende ama senin için farklı bir durumsa doktoruna danış. Ben adetim gecikince yaşamıştım doktor kist demişti adetle atılıyormuş bu kistler tahlil yaptı sorun değil atar vücudun dediKızlar adetim bugün bitti.. bittiğinden beri kasık ağrısı yaşıyorum ara ara şiddetleniyor gaz sancısı gibi kasıklarım inanılmaz ağrıyor daha aşağalrında da bıçak saplıyorlar sanki
Şuan ayakta duramıcak gibiydim acile mi gitsem diye düşündüm ama hafifledi.
Sizce adet bitiminde neden kasık ağrısı olur
Yaşayan varmı ?
Kist falan mı acaba ?
Yumurta gelişirken de oluyor bende ama senin için farklı bir durumsa doktoruna danış. Ben adetim gecikince yaşamıştım doktor kist demişti adetle atılıyormuş bu kistler tahlil yaptı sorun değil atar vücudun dedi
Ben 2 ay önce adetim gecikince öyle olmuştum, yerimde duramıyordum ama.. Meğer kist patlamış. Sonrasında reglim de başlamıştı. 1 gece hastanede yattım iç kanama riski yüzünden.. Bence git. Bir şey çıkmasa bile kafan rahat eder.Kızlar adetim bugün bitti.. bittiğinden beri kasık ağrısı yaşıyorum ara ara şiddetleniyor gaz sancısı gibi kasıklarım inanılmaz ağrıyor daha aşağalrında da bıçak saplıyorlar sanki
Şuan ayakta duramıcak gibiydim acile mi gitsem diye düşündüm ama hafifledi.
Sizce adet bitiminde neden kasık ağrısı olur
Yaşayan varmı ?
Kist falan mı acaba ?
Ben 2 ay önce adetim gecikince öyle olmuştum, yerimde duramıyordum ama.. Meğer kist patlamış. Sonrasında reglim de başlamıştı. 1 gece hastanede yattım iç kanama riski yüzünden.. Bence git. Bir şey çıkmasa bile kafan rahat eder.
Üşütme de olabilir canım geçmezse ihmal etme yine deGeçen aylarda bi kaç kere daha yaşadım ama bugünkü daha uzun sürdü bide 2 aydır yaşamıyordum
Belki de üşütmemin neticesi bilmiyorum
Sağol canım cevabın için
Sana neden yasak var ki kacırdım sanırımGünaydın kızçeler adet oldum ve rahatladım sonunda eşim için kontrole gidiyoruz bakalım yasak ne zaman bitecek şu mübarek ayda gelir belki bebiş
Haber ver ne olduğuna dair..Aynen öyle bi his içimdr sanki bişey patlamış
kasıklarımda inanılmaz baskı var hafif midem bulanıyor şiddetlenince kusacak gibi oluyorum
Ama adetim bugün bitti geçen aylarda da yaşadım hep adet bittikten 1 2 gün sonra oluyor 2 aydır yaşamamıştım
Ağrı başlayınca ne otursbiliyorum be ayakta durabiliyorum nede yatabiliyorum çok afedersin kasığımın daha aşağısında inanılmaz bi ağrı oluşuyor
Sürekli devam etmediği için gitmedim ama daha olmadı bi acile gidicem bugün gün boyu sürdü
Canim bu test hgc testi mi?Kizlar merhaba bir sorum olacak adetime 3 gun var adet tarihim 11 nisandı. Bugun ovulasyon testi yaptim koyu çıktı suphelenip gebelik testi yaptim. Bakar mısınız sizce pozitif mi? Haftasonu old. Icin mecbur pzt kan vericem
Evet canim aynen ilk 5 dk icinde cıktı. 2. Idrarimla bakmıştımCanim bu test hgc testi mi?
Buyuk ihtimalle hamilesin canimEvet canim aynen ilk 5 dk icinde cıktı. 2. Idrarimla bakmıştım
Ins öyledir canim Rabbim hepimize nasip etsin insBuyuk ihtimalle hamilesin canimgozun aydin. Bizlerede dua et
Kuzum benim doktorum avrupa yakasında ecenin ki çakmak erdemde1609ece ve Red Phoenix siz hangi doktorlara gidiyorsunuz kızlar? Ümraniyede arıyorum ben de iyi bir doktor?
Ayy hayırlı olsuuunKizlar merhaba bir sorum olacak adetime 3 gun var adet tarihim 11 nisandı. Bugun ovulasyon testi yaptim koyu çıktı suphelenip gebelik testi yaptim. Bakar mısınız sizce pozitif mi? Haftasonu old. Icin mecbur pzt kan vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?