Kuzum Allahtan hic umut kesilir mi? Arkadasimin gorumcesinin bir tupu kapaliymis digeride yari kapaliymis doktor yazin tup bebek yapalim dedi baska olmaz dedi Allah nasio etti simdi dogal yollardan hamile kaldi kiz Rabbim insallah tez zamanda sanada nasip eder umutsuz olmaValla bütün umutlarım tükendi
Masalllah canim saglikla devam etsin keseyi gordun mu?Kızlar merak edenler için son kez ve keyfine bir daha test yaptim bat 8 geçe cikan sonuc t cizgisi tavann
Tekrar hayiri olsun cnm.Insallah bizlerde goruruz ikinci czgiyiKızlar merak edenler için son kez ve keyfine bir daha test yaptim bat 8 geçe cikan sonuc t cizgisi tavann
Aaa senin testlerde çizgi çıkmamış mıydı ?
Baskasi mıydı o ?
Negatif yapmıştım hatta
Mübarek ayda olacak olacak ben inanıyorum cooook bebisli çıkacak inşallah bu ay burda :)
Evet dün doktora gittim gene gelişme hiç yok klomene galiba direnciim varmış diğer ay başka ilaç başlayacakmış ne ilaciysa bilgi sahibi olan varmı kizceler
Biz Atakent lisesinin oralardayız. Canpark'a çok yakınız :)Evet çakmaktayım ben caddenin üstünde, siz sondurağa yakındınız sanırım ümran tıpa giderim hep
Ay bir tane daha komşum oldu, benzinlikle pastanenin arasından girince aşağıdasınız di mi? Doğru anladımBiz Atakent lisesinin oralardayız. Canpark'a çok yakınız :)
Gördük canım dün sabahMasalllah canim saglikla devam etsin keseyi gordun mu?
Benimki de 14.30da yapıldıGünaydın kızlar❤buradaki arkadaşliklar hamile kalma süreçinde en yakınimdan istemeyecegim duayı rahatça isteyebildigim arkadaşlıklar o yüzden şimdi geldik hastaneye saat 13:30 gibi asilamam yapılacak hakkımızda hayırlısı olacak ve sağlıklı hayırlı evlat olacaksa pozitif sonuçlanmasını istiyoruz sizlerden de dua bekliyoruz❤
İnşallah canımBenimki de 14.30da yapıldıikimizinki de tutar inşallah
Aynen oralardayızAy bir tane daha komşum oldu, benzinlikle pastanenin arasından girince aşağıdasınız di mi? Doğru anladım
Masallah canim cok mutlu oldun en yakin zamanda kalp atisini da duyarsin insallahGördük canım dün sabah
Hadi bakalim hayirlisi cnm.Guzel haberlerini bekliyoruzMerhaba kızlar aşılama mı oldum geldimValla acayip bir şekilde aşılama anina kadar heyecan yoktu ama o masaya oturunca başladı sağolsun doktorum beni çok iyi tanıdığı için rahatlattı ❤ yani içim kıpır kıpır şuan güzel olacak inanıyorum Rabbim in izniyle ❤
Amin canım hepimizin güzel haberlerini alalım inşallahHadi bakalim hayirlisi cnm.Guzel haberlerini bekliyoruz
Insallah bu guzel duygularin hep devam eder canimMerhaba kızlar aşılama mı oldum geldimValla acayip bir şekilde aşılama anina kadar heyecan yoktu ama o masaya oturunca başladı sağolsun doktorum beni çok iyi tanıdığı için rahatlattı ❤ yani içim kıpır kıpır şuan güzel olacak inanıyorum Rabbim in izniyle ❤
AyyyyyyInsallah bu guzel duygularin hep devam eder canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?