Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sizdede hamileliğin ilk haftalarında sancı şeklinde kasıklarınıza ağrı giriyormuydu ? Birden de geçiyor
Oldu canım ben bata bir hafta kala öğrenmiştim ya tam değerler güzel artıyor falan bende regl günü bir sancı apar topar acile gittik herşey yolundaydı akıntı falan yoksa korkma

Benim kardesim de 4 ay once ameliyat oldu esin gibi ona sadece 2 hafta iliski yasak 2 haftada korunun demisti size neden 3 ay dedi ki?

Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun iyi bir şekilde devam eder inşallah. Bende adete 4 kala öğrenmiştim. Hastane laboratuarları 7 24 açık pazartesiyi bekleme ne gerek yok bence
Ya evet acilden verebilirdim ama pzt vereyim dedim. Ufaktan kasik ağrıları var ve midem bir garip bu kadar erken normal mi bilemedim. Muhtemelen psikolojiktir

Kizlar merhaba bir sorum olacak adetime 3 gun var adet tarihim 11 nisandı. Bugun ovulasyon testi yaptim koyu çıktı suphelenip gebelik testi yaptim. Bakar mısınız sizce pozitif mi? Haftasonu old. Icin mecbur pzt kan vericem
Tabi ki pozitif maşallah

Benim kardesim de 4 ay once ameliyat oldu esin gibi ona sadece 2 hafta iliski yasak 2 haftada korunun demisti size neden 3 ay dedi ki?

Yok kız 3 ay yasak yok 3 ayda spermler düzeni girmesi için dedi iki üç gün sonra ilişkiye başlayabilirsiniz demiş peki 4 ay önce oldu hamilelik haberi varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…