- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Sana neden yasak var ki kacırdım sanırım
Vardir degil mi ya olmasa çıkmazdı diyorum. Bu kadar erken çıkması cok ilginç geldi
Erken değil ki bizde 3 gün kala bakmaya başlıyoruzVardir degil mi ya olmasa çıkmazdı diyorum. Bu kadar erken çıkması cok ilginç geldi
Günaydın canım atayim tabi ustteki 3 mayis alttaki 4 mayisÇıkıyor canim erkenden hayırlı olsun ovi testinide atabilirmisin ?
Hatta bugun tekrar yapicam onu da atarım insGünaydın canım atayim tabi ustteki 3 mayis alttaki 4 mayis
Canim bu da bugun kiHatta bugun tekrar yapicam onu da atarım ins
Oldu canım ben bata bir hafta kala öğrenmiştim ya tam değerler güzel artıyor falan bende regl günü bir sancı apar topar acile gittik herşey yolundaydıKızlar sizdede hamileliğin ilk haftalarında sancı şeklinde kasıklarınıza ağrı giriyormuydu ? Birden de geçiyor
Canim masallah gayette hamilesin insallah saglikla devam ederEvet canim aynen ilk 5 dk icinde cıktı. 2. Idrarimla bakmıştım
Canim bunlar ovulasyon testi ama!! Bence direk bir gebelik testi yap daha kesin sonuc verirCanim bu da bugun ki
Benim kardesim de 4 ay once ameliyat oldu esin gibi ona sadece 2 hafta iliski yasak 2 haftada korunun demisti size neden 3 ay dedi ki?Bana yok canim eşim varikosel amilyat oldu ona vardı doktor demiş 2 3 sonra başlayabilirsiniz sık sık ilişki olsun bu süreçte 3 aylık bir dönem kafanızı rahat bırakın stres yapmayın demiş doktor bakalım hayırlısı ya
Canim gebelik dun yapmıştımCanim bunlar ovulasyon testi ama!! Bence direk bir gebelik testi yap daha kesin sonuc verir
Cakmak erdem de kadriye hanım a gidiyorum ben canım elif avrupa yakasında gidiyor1609ece ve Red Phoenix siz hangi doktorlara gidiyorsunuz kızlar? Ümraniyede arıyorum ben de iyi bir doktor?
Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun iyi bir şekilde devam eder inşallah. Bende adete 4 kala öğrenmiştim. Hastane laboratuarları 7 24 açık pazartesiyi bekleme ne gerek yok benceCanim bu da bugun ki
Ya evet acilden verebilirdim ama pzt vereyim dedim. Ufaktan kasik ağrıları var ve midem bir garip bu kadar erken normal mi bilemedim. Muhtemelen psikolojiktirCanım öncelikle hayırlı uğurlu olsun iyi bir şekilde devam eder inşallah. Bende adete 4 kala öğrenmiştim. Hastane laboratuarları 7 24 açık pazartesiyi bekleme ne gerek yok bence
Tabi ki pozitif maşallahKizlar merhaba bir sorum olacak adetime 3 gun var adet tarihim 11 nisandı. Bugun ovulasyon testi yaptim koyu çıktı suphelenip gebelik testi yaptim. Bakar mısınız sizce pozitif mi? Haftasonu old. Icin mecbur pzt kan vericem
Günaydın canım atayim tabi ustteki 3 mayis alttaki 4 mayis
Benim kardesim de 4 ay once ameliyat oldu esin gibi ona sadece 2 hafta iliski yasak 2 haftada korunun demisti size neden 3 ay dedi ki?
Ya evet acilden verebilirdim ama pzt vereyim dedim. Ufaktan kasik ağrıları var ve midem bir garip bu kadar erken normal mi bilemedim. Muhtemelen psikolojiktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?