Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rahmimizde bebek olduğunda onun kilosuna boyuna nasıl bakıyorsa buna da öyle bakıyor canım
Hayır yani yumurta çok ufak bir şey sonuçta, ultrasonda görüneceğini düşünmediğim için sordum. Ayrıca hadi yumurtayı gördü çatladığını nasıl görecek? Tahlille mi anlıyor?

Kızlar bu bebek işi ne zormuş yahu.. Bende derman kalmadı, koca kişisinde de kalmadı. 1 ay tatil yapalım diyor adam Bu ay dua et hamile kalayım diyorum ben de, yoksa sonraki ay bu kadar istikrarlı olamam
Valla ben de çok sıkıldım
Hatta geçen gün yeter ya valla düşünmüyorum artık olmasın kardeşi falan oğlan zaten yetiyor bize bizim neyimize 2.çocuk dedim dr a gidicektim 1 yıl oldu artık aşılama vs konuşalım diye ona bile gidesim gelmedi iptal ettim randevualrı yok benim de artık içimden hiçbişey yapmak gelmiyor .. yani olmayacaksa da olmasın yapacak bişey yok 1 sene daha öylesine deneriz arada napim diyorum. Ovu testleri geldi işte içimden yapmak gelmiyor .. 9.gündeyim öylesine az önce yaptım işte çörekotunu da yedim de bıraktım bakalım .. bu ara hiç isteğim yok eşim de batıyo gözüme sürekli bakalım bırakabilriim ben deneme yapmayı yani bi süre belki ..

Hayır yani yumurta çok ufak bir şey sonuçta, ultrasonda görüneceğini düşünmediğim için sordum. Ayrıca hadi yumurtayı gördü çatladığını nasıl görecek? Tahlille mi anlıyor?
Canım vajinal usg yapıyo ayrıca yumurta yaklaşık 3 cm e kadar büyüyebiliyo 2 ila 2 buçuk cm e ulaştığında çatlıyo buda adetin 21. günü falan progestaran hormonuna bakarak çatlayıp çatlamadığı anlaşılabiliyor.

Kızlar bu bebek işi ne zormuş yahu.. Bende derman kalmadı, koca kişisinde de kalmadı. 1 ay tatil yapalım diyor adam Bu ay dua et hamile kalayım diyorum ben de, yoksa sonraki ay bu kadar istikrarlı olamam
Ooo dur kız daha ilk aydan bıkmak ne demek
Benım eşimde hemen hamile kaldım diye üzülmüştü yapamaıcaz diye
6 yıl korunup bir anda bırakınca tadı damağında kaldı

Canım kimyasal zaten kanda betanın yükselmesi ve ultrason ile görülemeden düşmesi olarak da tanımlanıyor aslında, yani ben senin belirtileti takip ettiğimde aklıma o gelmişti belkide sen baktırmadan beta biraz daha yüksekti sonra düşüşe geçti

Mallesef canim daha o mutlu haberi alamadik insallah tez zamanda aliriz isteyen herkese nasip olur Ben kardesimin esiyle konustum 2 hafta yasak demis o da narkozdan dolayi spermler zarar gordugu icin yenilensin demis 3 ayi ilk defa duydum

Ben internetten hep baktım amilyattan 3 ay sonra genelde doktorlar sperm testi istiyor mus bizimki de öyle dedi 3 ay sonra sperm testini görcem ilerleme yoksa takviye ilaç vercem dedi insallah yakın zamanda alırsınız güzel haberi

Banada öyle geldi çünkü bütün testlerimde çizgi çıkması normal değildi neyse hayırlısı olsun inşallah ilerleyen zamanlarda sağlıklısı olur

Evet adalet hanım i bende duydum hatta bir arkadaşımın doktoruydu cakmak erdem de en iyi kadriye hanım ve fatoş tu galiba bu 2 isim üzerinde hep iyi yorumlar vardı bende kadriyeyi seçtim gittim
Ben de Erdem'e gitmek istiyorum da doktor hiç bilmiyorum. Memnun musun sen Kadriye hanımdan?
Çamlıca Erdem'de Adalet hanım varmış, onu çok duydum ama ters kalıyor bize biraz orası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…