Rahmimizde bebek olduğunda onun kilosuna boyuna nasıl bakıyorsa buna da öyle bakıyor canımYumurtladığına veya yumurtanın büyüklüğüne nasıl bakıyor merak ettim.
Hayır yani yumurta çok ufak bir şey sonuçta, ultrasonda görüneceğini düşünmediğim için sordum. Ayrıca hadi yumurtayı gördü çatladığını nasıl görecek? Tahlille mi anlıyor?Rahmimizde bebek olduğunda onun kilosuna boyuna nasıl bakıyorsa buna da öyle bakıyor canım
Valla ben de çok sıkıldımKızlar bu bebek işi ne zormuş yahu.. Bende derman kalmadı, koca kişisinde de kalmadı. 1 ay tatil yapalım diyor adamBu ay dua et hamile kalayım diyorum ben de, yoksa sonraki ay bu kadar istikrarlı olamam
Canım vajinal usg yapıyo ayrıca yumurta yaklaşık 3 cm e kadar büyüyebiliyo 2 ila 2 buçuk cm e ulaştığında çatlıyo buda adetin 21. günü falan progestaran hormonuna bakarak çatlayıp çatlamadığı anlaşılabiliyor.Hayır yani yumurta çok ufak bir şey sonuçta, ultrasonda görüneceğini düşünmediğim için sordum. Ayrıca hadi yumurtayı gördü çatladığını nasıl görecek? Tahlille mi anlıyor?
Ooo dur kız daha ilk aydan bıkmak ne demekKızlar bu bebek işi ne zormuş yahu.. Bende derman kalmadı, koca kişisinde de kalmadı. 1 ay tatil yapalım diyor adamBu ay dua et hamile kalayım diyorum ben de, yoksa sonraki ay bu kadar istikrarlı olamam
Canım kimyasal zaten kanda betanın yükselmesi ve ultrason ile görülemeden düşmesi olarak da tanımlanıyor aslında, yani ben senin belirtileti takip ettiğimde aklıma o gelmişti belkide sen baktırmadan beta biraz daha yüksekti sonra düşüşe geçtiKızçeler bise sormak istiyorum bugün çok şiddet adet ağrısıyla doktora gittim şimdi çıktık hastaneden bise yok ama dikkatimi çeken sey gebelik 1.5 cıktı salı günü 2.95 ti kimyasal geçirme ihtimalim varmı sizce ?
Mallesef canim daha o mutlu haberi alamadik insallah tez zamanda aliriz isteyen herkese nasip olurBen kardesimin esiyle konustum 2 hafta yasak demis o da narkozdan dolayi spermler zarar gordugu icin yenilensin demis 3 ayi ilk defa duydum
Canım kimyasal zaten kanda betanın yükselmesi ve ultrason ile görülemeden düşmesi olarak da tanımlanıyor aslında, yani ben senin belirtileti takip ettiğimde aklıma o gelmişti belkide sen baktırmadan beta biraz daha yüksekti sonra düşüşe geçti
Yok sanmıyorum canım ama ihtimal dâhilin de olduğu için dikkate alırız onu bugün gezmekten ilgilenemedim zaten defter iş yerimde yarın yarınki ile birlikte not alırım1609ece 5.5.2019 ateş:36,2 * kuzum dereceyi degiştirdim ya ondan fark etti galiba
Ben de Erdem'e gitmek istiyorum da doktor hiç bilmiyorum. Memnun musun sen Kadriye hanımdan?
Çamlıca Erdem'de Adalet hanım varmış, onu çok duydum ama ters kalıyor bize biraz orası..
Amin canım inşallah kimyasal sonrası hemen hamile kalan çok bakalım bende geçen ay kimyasal geçirdim bu ay beklemedeyim bat 5Banada öyle geldi çünkü bütün testlerimde çizgi çıkması normal değildi neyse hayırlısı olsun inşallah ilerleyen zamanlarda sağlıklısı olur
Amin canım inşallah kimyasal sonrası hemen hamile kalan çok bakalım bende geçen ay kimyasal geçirdim bu ay beklemedeyim bat 5
Yok 5 gün kaldı eksik yazmışım 10 mayısBugün yani ?
Yok 5 gün kaldı eksik yazmışım 10 mayıs
İnşallah canımmmHehadi hayırlısı bakalım inşallah güzle haberler le gelirsin canim
Yarin sabah test yapmayi dusunuyomusunYok 5 gün kaldı eksik yazmışım 10 mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?