Benim yumurtlamadan itibaren sag kasigimda batma var. Bugunde goguslerimde sizi basladiBenim ağrılar başladı regl ağrıları gibi bakalım hayırlısı sende herhangi bir belirti var mı
Kilon gayet iyi cnm hatta cok iyiiiBugun eşimle fır döndük
Çok güzel bir mekanda kahvaltı yaptık.
Sınırsızdı herşey ağzımızdan burnumuzdan gelene kadar yedik
Eve gelince tartıldım 58 kiloyım
İlk Hamile kaldıgım kiloya geldim
Şimdi gelsin kilolar
Insallah cnm hepimizin dilegi ayni4 aydır bekliyoruzBat 21 mayıs umarım şu mübarek ayda müjdemi alırım
Aman canım meleğin gelsinde Allahın izniyle gider kilolrın . Bende stresten 3 kilo almıştım kürtajdan sonra .Yaaa maşallah canım ya 4. Ayindasin ve başladığın kilodasinben şuan stresden 3-4 kilo aldım hamile kalınca da öyle vermem hemen alırım galiba ama şuan herşeyi göze alıyorum Rabbim hayırlısıyla nasip etsin de ❤
Şuan çok iyi canım evet :)Kilon gayet iyi cnm hatta cok iyiii
Ins Canim ya kan vericem bakalım belki sabah bir test daha yaparım. Tansiyonum cok düşük ve midem cok kötü bu kadar erken böyle olmasi normal mi acabainsAllah hayırlısıyla tutar kızlar bebislerinjz
Tebrik ederim cnm yyksek ihtimal hamilesin
Kimler burdaaaaa ???
Valla herkesin belirtileri farklı oluyor kiminin erken kiminin geç sağlıkla ilerlesin inşAllah tansiyon kaç canım hamilelikte oynayabiliyor ayarlar aman dikkat etIns Canim ya kan vericem bakalım belki sabah bir test daha yaparım. Tansiyonum cok düşük ve midem cok kötü bu kadar erken böyle olmasi normal mi acaba
Ben her ay alayım diyorum toplu sonra kalıyor öyleKızlar gebelik testini internetten alan var mııı ?
Bende almak istiyorum oturduğun yerde eczane biraz uzak kaynanamlarla aynı binada oturuyoruz kargocuyu benden önce karşıladıkları için üzerinde yazar diye korktuğumdan sipariş edemiyorumBen her ay alayım diyorum toplu sonra kalıyor öyle
Hic ölçmedim sürekli gözüm kararıyor. Ölçüp takip edeyim bari ögrendigim iyi oldu söylediğin canım. Ben pek önemsemiyordumValla herkesin belirtileri farklı oluyor kiminin erken kiminin geç sağlıkla ilerlesin inşAllah tansiyon kaç canım hamilelikte oynayabiliyor ayarlar aman dikkat et
yok cnm yazmıyor sanki ovu testi aldm ben ikki sefer uzerinde yazmiyordu bildgm kadarylaBende almak istiyorum oturduğun yerde eczane biraz uzak kaynanamlarla aynı binada oturuyoruz kargocuyu benden önce karşıladıkları için üzerinde yazar diye korktuğumdan sipariş edemiyorum
Yani en iyisi doktor bilir aslnda kan vermeye gidince danış canim insAllah duzelirHic ölçmedim sürekli gözüm kararıyor. Ölçüp takip edeyim bari ögrendigim iyi oldu söylediğin canım. Ben pek önemsemiyordum
Insallah hepinizden aliriz canim. O konuda pek bilgi sahibi degilim sadece yengemden duydugum kadarini biliyorum☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?