Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kilon gayet iyi cnm hatta cok iyiii

Aman canım meleğin gelsinde Allahın izniyle gider kilolrın . Bende stresten 3 kilo almıştım kürtajdan sonra .
Ama hamilelikte 5 kilo verınce anca onları aldım henüz :)

Ins Canim ya kan vericem bakalım belki sabah bir test daha yaparım. Tansiyonum cok düşük ve midem cok kötü bu kadar erken böyle olmasi normal mi acaba
Valla herkesin belirtileri farklı oluyor kiminin erken kiminin geç sağlıkla ilerlesin inşAllah tansiyon kaç canım hamilelikte oynayabiliyor ayarlar aman dikkat et

Valla herkesin belirtileri farklı oluyor kiminin erken kiminin geç sağlıkla ilerlesin inşAllah tansiyon kaç canım hamilelikte oynayabiliyor ayarlar aman dikkat et
Hic ölçmedim sürekli gözüm kararıyor. Ölçüp takip edeyim bari ögrendigim iyi oldu söylediğin canım. Ben pek önemsemiyordum

Bende almak istiyorum oturduğun yerde eczane biraz uzak kaynanamlarla aynı binada oturuyoruz kargocuyu benden önce karşıladıkları için üzerinde yazar diye korktuğumdan sipariş edemiyorum
yok cnm yazmıyor sanki ovu testi aldm ben ikki sefer uzerinde yazmiyordu bildgm kadaryla
Hic ölçmedim sürekli gözüm kararıyor. Ölçüp takip edeyim bari ögrendigim iyi oldu söylediğin canım. Ben pek önemsemiyordum
Yani en iyisi doktor bilir aslnda kan vermeye gidince danış canim insAllah duzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…