Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ovu testinde pik gördükten kaç gün sonra gebelik testi yapılmalı ne kadar süreden sonra görebilirim

Kişiye göre değişiyor canm ya sayfa sahibi çok erken gördü mesela kimidi bata 3gun varken 5 gün varken ama kesin bilgi için 3 gün kala felan yapsan daha iyi olur yaşamaya 5 varken başlarsın ama senin çizgi cikmamismiydi sanki ?

Biz zaten tek çocuk düşünüyoruz ama hakikaten yorucu bir süreçmiş. Yıllarca deneyenlere Allah sabır versin.
Hadi ya yumurta o kadar büyüyor muymuş? Aydınlanma yaşadım
Ooo dur kız daha ilk aydan bıkmak ne demek
Benım eşimde hemen hamile kaldım diye üzülmüştü yapamaıcaz diye
6 yıl korunup bir anda bırakınca tadı damağında kaldı
Ay ne bileyim Elçin, benim adam demin diyor ki artık Ramazana girdik, bu ay yaramazlık yapmak yok. İftardan sonra kalp krizi falan geçiririz mazallah
Evet adalet hanım i bende duydum hatta bir arkadaşımın doktoruydu cakmak erdem de en iyi kadriye hanım ve fatoş tu galiba bu 2 isim üzerinde hep iyi yorumlar vardı bende kadriyeyi seçtim gittim
Ben de çakmak a gideceğim bakalım bir ara, Kadriye hanıma giderim belkim..

Yok canım benim bata daha 7 gün var

Benimki de 14.30da yapıldı ikimizinki de tutar inşallah
insAllah hayırlısıyla tutar kızlar bebislerinjz
Kizlar merhaba bir sorum olacak adetime 3 gun var adet tarihim 11 nisandı. Bugun ovulasyon testi yaptim koyu çıktı suphelenip gebelik testi yaptim. Bakar mısınız sizce pozitif mi? Haftasonu old. Icin mecbur pzt kan vericem
Tebrik ederim cnm yyksek ihtimal hamilesin

Evet Ramazan da o işler aksıyor
O konuda haklısınız bizde o performansı gösteremezdik
Yemek yemeydi , teraviye gitte gelde .
Sonra uyu .
Sonra sahura kalk

Bugun eşimle fır döndük
Çok güzel bir mekanda kahvaltı yaptık.
Sınırsızdı herşey ağzımızdan burnumuzdan gelene kadar yedik
Eve gelince tartıldım 58 kiloyım
İlk Hamile kaldıgım kiloya geldim
Şimdi gelsin kilolar

Yaaa maşallah canım ya 4. Ayindasin ve başladığın kilodasin ben şuan stresden 3-4 kilo aldım hamile kalınca da öyle vermem hemen alırım galiba ama şuan herşeyi göze alıyorum Rabbim hayırlısıyla nasip etsin de

Insallah hepinizden aliriz canim. O konuda pek bilgi sahibi degilim sadece yengemden duydugum kadarini biliyorum☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…