Ben dün bata 6 gün kala kan verdim negatif çıktı canımYarin sabah test yapmayi dusunuyomusunbenim yarin 6 gun kalmis olcak yapicam valla
Kızlar ovu testinde pik gördükten kaç gün sonra gebelik testi yapılmalı ne kadar süreden sonra görebilirim
Biz zaten tek çocuk düşünüyoruz ama hakikaten yorucu bir süreçmiş. Yıllarca deneyenlere Allah sabır versin.Valla ben de çok sıkıldım
Hatta geçen gün yeter ya valla düşünmüyorum artık olmasın kardeşi falan oğlan zaten yetiyor bize bizim neyimize 2.çocuk dedimdr a gidicektim 1 yıl oldu artık aşılama vs konuşalım diye ona bile gidesim gelmedi iptal ettim randevualrı yok benim de artık içimden hiçbişey yapmak gelmiyor .. yani olmayacaksa da olmasın yapacak bişey yok 1 sene daha öylesine deneriz arada napim diyorum. Ovu testleri geldi işte içimden yapmak gelmiyor .. 9.gündeyim öylesine az önce yaptım işte çörekotunu da yedim de bıraktım bakalım .. bu ara hiç isteğim yok eşim de batıyo gözüme sürekli bakalım bırakabilriim ben deneme yapmayı yani bi süre belki ..
Hadi ya yumurta o kadar büyüyor muymuş? Aydınlanma yaşadımCanım vajinal usg yapıyo ayrıca yumurta yaklaşık 3 cm e kadar büyüyebiliyo 2 ila 2 buçuk cm e ulaştığında çatlıyo buda adetin 21. günü falan progestaran hormonuna bakarak çatlayıp çatlamadığı anlaşılabiliyor.
Ay ne bileyim Elçin, benim adam demin diyor ki artık Ramazana girdik, bu ay yaramazlık yapmak yok. İftardan sonra kalp krizi falan geçiririz mazallahOoo dur kız daha ilk aydan bıkmak ne demek
Benım eşimde hemen hamile kaldım diye üzülmüştü yapamaıcaz diye
6 yıl korunup bir anda bırakınca tadı damağında kaldı
Ben de çakmak a gideceğim bakalım bir ara, Kadriye hanıma giderim belkim..Evet adalet hanım i bende duydum hatta bir arkadaşımın doktoruydu cakmak erdem de en iyi kadriye hanım ve fatoş tu galiba bu 2 isim üzerinde hep iyi yorumlar vardı bende kadriyeyi seçtim gittim
Yok canım benim bata daha 7 gün varKişiye göre değişiyor canm ya sayfa sahibi çok erken gördü mesela kimidi bata 3gun varken 5 gün varken ama kesin bilgi için 3 gün kala felan yapsan daha iyi olur yaşamaya 5 varken başlarsın ama senin çizgi cikmamismiydi sanki ?
Genelde 10-12 gün sonra artıyor değer diyorlarKızlar ovu testinde pik gördükten kaç gün sonra gebelik testi yapılmalı ne kadar süreden sonra görebilirim
Sen konuyu kokunden cozmek istemissin ins cikar bende sabah test yapicamBen dün bata 6 gün kala kan verdim negatif çıktı canımdayanamazsam akşama yeniden kan vercem
Ayniyiz seninle benimde bat 12 mayisYok canım benim bata daha 7 gün var
Benim ağrılar başladı regl ağrıları gibi bakalım hayırlısı sende herhangi bir belirti var mıAyniyiz seninle benimde bat 12 mayis
Aynen vallaSen konuyu kokunden cozmek istemissin ins cikar bende sabah test yapicam
Günaydın kızlar❤buradaki arkadaşliklar hamile kalma süreçinde en yakınimdan istemeyecegim duayı rahatça isteyebildigim arkadaşlıklar o yüzden şimdi geldik hastaneye saat 13:30 gibi asilamam yapılacak hakkımızda hayırlısı olacak ve sağlıklı hayırlı evlat olacaksa pozitif sonuçlanmasını istiyoruz sizlerden de dua bekliyoruz❤
insAllah hayırlısıyla tutar kızlar bebislerinjzBenimki de 14.30da yapıldıikimizinki de tutar inşallah
Tebrik ederim cnm yyksek ihtimal hamilesinKizlar merhaba bir sorum olacak adetime 3 gun var adet tarihim 11 nisandı. Bugun ovulasyon testi yaptim koyu çıktı suphelenip gebelik testi yaptim. Bakar mısınız sizce pozitif mi? Haftasonu old. Icin mecbur pzt kan vericem
Evet Ramazan da o işler aksıyorBiz zaten tek çocuk düşünüyoruz ama hakikaten yorucu bir süreçmiş. Yıllarca deneyenlere Allah sabır versin.
Hadi ya yumurta o kadar büyüyor muymuş? Aydınlanma yaşadım
Ay ne bileyim Elçin, benim adam demin diyor ki artık Ramazana girdik, bu ay yaramazlık yapmak yok. İftardan sonra kalp krizi falan geçiririz mazallah
Ben de çakmak a gideceğim bakalım bir ara, Kadriye hanıma giderim belkim..
Amin canım Allah razı olsunIyi akşamlar kızlar Rabbim bu mübarek günlerde kimin ne duasi varsa kabul etsin insAllah
Amin canım inşallahinsAllah hayırlısıyla tutar kızlar bebislerinjz
Tebrik ederim cnm yyksek ihtimal hamilesin
Yaaa maşallah canım ya 4. Ayindasin ve başladığın kilodasinBugun eşimle fır döndük
Çok güzel bir mekanda kahvaltı yaptık.
Sınırsızdı herşey ağzımızdan burnumuzdan gelene kadar yedik
Eve gelince tartıldım 58 kiloyım
İlk Hamile kaldıgım kiloya geldim
Şimdi gelsin kilolar
Yok canım benim bata daha 7 gün var
Bende şimdi sipariş geçtim 5 -6 kala başlıcamYarin sabah test yapmayi dusunuyomusunbenim yarin 6 gun kalmis olcak yapicam valla
Insallah hepinizden aliriz canim. O konuda pek bilgi sahibi degilim sadece yengemden duydugum kadarini biliyorum☺Ben internetten hep baktım amilyattan 3 ay sonra genelde doktorlar sperm testi istiyor mus bizimki de öyle dedi 3 ay sonra sperm testini görcem ilerleme yoksa takviye ilaç vercem dedi insallah yakın zamanda alırsınız güzel haberi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?