Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ooyy oy benim de temizlik yapmam lazım,strese girdim şuan mesajınla hemşerim

Gunaydin canim hayirli ramazanlar hepinize kizlar Ellerine saglik gule gule kirlet insallah ne guzel temizligini yapmissin ben de cok istiyorum soyle guzel bir bahar temizligini yapmayi ama yapamiyorum Bende insallah bugun saat 2 de hastaneye kontrole gidicem insallah hic bir sorun yoktur. Ve bugun evlilik yil donumum esimden birseyler beklemek istiyorum ama galiba bosuna bekliyorum

siz hamilesinizzzz size birisi gelsede demez evi dağınık pis diyee
tadını çıkarın
inşalalh kontrol çok güzel geçer canım güzel haberlerle gel :)
niye bişiler yapmıcak gibimi belkide çaktırmıyordur ? :)

Insan rahat edemiyor iste kendim her yeri pis gorur oldum Cok tesekkur ederim canim insallah guzel haberler alirim Haftasonu sehir disina cikmak zorunda kaldi gorev icin aksamda 22.30 da geldi cok yorgundu bilmiyorum esimden umudumu kestim sanki yaaa Birseyler yapmazsa cok uzulucem

hemşerim sen yapma sen hamilesin ben adet olmasam hayatta o kadar derin temizliğe kalkışmazdım
sen nasılsın bakalım bebiş nasıllll :)
Canım hemşerim çok şükür iyiyim,bebekte iyidir inşallah Sen nasılsiın
İnşallah bu kendini son yordugun temizlik olsun aminn

Uzulmee Benimki o anlamda çok odundur Sürprizler değişiklikler ona göre değildir.Ama sevgisini hissediyorsam, belli ediyorsa,bir sıkıntım olduğunda benden fazla dertleniyorsa tamamdır diyorum duygusallık yapmayayim
İnşallah özel gününüz bebeğinizin cook iyi olmasıyla daha da anlam kazanır, ama sen hiçbir şeye üzülme.

yapar yaapar yapmazsada hemşerimin dediği gibi seni sevdiğini hissettiriyorsa bebişinle ilgiliyse bebişinde iyiyse daha ne olsun :) ama madem yapmasını istiyorsun inşalalh seni çok mutlu edcek bişi yapar enişte :)

Insallah mutlulugunuz hep daim olur. Yani erkekler hep bu bahanenin arkasina siginiyorlar ben anlamam suprizden anlayanlar da erkek degil mi yani benim kocam da ben anlamam diyip duruyor. Insallah bebegim iyidir de gercekten benim icin en onemlisi bu zaten ama spruzde olsa hani fena olmaz

yapar yaapar yapmazsada hemşerimin dediği gibi seni sevdiğini hissettiriyorsa bebişinle ilgiliyse bebişinde iyiyse daha ne olsun :) ama madem yapmasını istiyorsun inşalalh seni çok mutlu edcek bişi yapar enişte :)
Insallah bebek iyidir ama bir kadin olarakta bekliyor insan ya kendi adima soyliyeyim tamam Allah razi olsun sevgisini cok hissettiriyor ama birazda spurizlerle taclandirsa hani daha da guzel olucak

Kizlar merhaba bir sorum olacak adetime 3 gun var adet tarihim 11 nisandı. Bugun ovulasyon testi yaptim koyu çıktı suphelenip gebelik testi yaptim. Bakar mısınız sizce pozitif mi? Haftasonu old. Icin mecbur pzt kan vericem
büyük ihtimalle hamilesiniz gözünüz aydın darısı başımıza olsun inşallah aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…