Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahah kız sebep aradım acaba neye kızdın diye inan 3 4 sefer okudum bulmak için Allah iyiliğini versin kübii

Hahahah kız sebep aradım acaba neye kızdın diye inan 3 4 sefer okudum bulmak için Allah iyiliğini versin kübii
Ciddi misin Benim gözümde bile canlandı okur okumaz kadının çıkışı
dimi dombilim
çokta güzel anlattım o anı dombilim yaşadı resmen
efuulimm canlı görmediğin için anlamadın sen böyle tersler gibi dedi ben alışkın değilim öyle şeylere minnoş kalbim rendelendi

Aynen öyle canım, gereksiz ve kaba bir çıkış olduğu aşikar yani şaka bir tarafa, belki sonradan kendisi de anlamıştır yapmaz bir daha

Ne kadar iyi olursa olsun yakin olunca agizlari bir gevsiyor.. en guzeli uzak olmadan ayda 1 gorusmek

Ciddi misin Benim gözümde bile canlandı okur okumaz kadının çıkışı
Benmi cok polyannacıym siz mi kaynvalidelere çok ön yargilisiniz kız sanırım ben böyle bisey yaşasam sorun olarak görmem onun için kaynvaldeyi hep melek olarak görüyorum :)) G gamzeli_bebis Kuzum aynı apartmanda oturmak miii aman Allah korusun gerçekten bal kaymak olsa bile çekilecek gibi değil. Biz aynı mahalledeyiz 3 sokak var arada oyleyken bile hergun bekliyor kadın gıcık oluyorum 3 gün gitmesek hemen başlıyor laf çarpmaya yüzünü asmaya iyiligne bisey demiyorum çok iyi ama ben bunalıyorum alışmışım yalnızlığa rahatlığa hiç gelemiyorum kendi anneme bile 15gunde gidiyorum ben ben boyle daha iyiyim istemediğimden sevmedigimden degil beni zorlama diyorum anlamıyor kadın -.- bizde iş göstermek için değil ki evladımız olduğunuz için yanımızda olun devamlı görelim istiyoruz diyor. Hergun gitsen bayılır yani bide yemeği bulaşıgı falan nerdeyse hiçbi ışi yaptırmaz bana. Ona rağmen razı yani tüm hizmetimizi yapmaya.

Çok geçmiş olsun allah bir an önce şifasını versin esin zorlu süreçten gececk bence ertelesen daha iyi olur hem hamilelik hem esinle ilgilenmek zor olmaz mı hakkında hayırlısı neyse o olsun canım

Zaten insan yaparken yoruldugunu hissetmiyor dinlenince olanlar oluyor Bu haftalar rahat geciyor cokta hamile oldugunu bile insan bazen unutuyor ama dikkat etmek lazim en birinci onceligimiz kizlarimiz oldugu icin daha fazla dikkatli olmamiz lazim Allah esinden de razi olsun masallah

Haklıısn kuuzm
Zaten eşim aldı karşına konustu .
Kızım için dedi ona bişey olsa en çok sen harap etceksin kendini dedi .
İlk bebğimizde bile nasıl yıprandın bu sefer seni düşünemem o şekilde değince aklım başıma geldi

Millet kaynanasına deli olur ben kayınpederime kaynana gibi basında iş yerinde beraberiz allah'tan uzak oturuyoruz yoksa kafayı yerdim heralde allah yardımcın olsun canim

İnşallah kuzum ya Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Şu babaların kızlarına düşkünlüğü de akla zarar dün benimki en sevdiği yemeği istedi bu hafta yaparım dedim sen yapma kızım bana yapar diyor

Benimki Rizeli bacım, düşman başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…