Hahahah kız sebep aradım acaba neye kızdın diyekızlar akşam kv kinlendim
benimki iyi diye diye nazar değdirdim galiba
sahurda bizdelerdi altlı üstlü oturuyoruz malum kp yok zaten vefat etti.
neyse helva vardı masada eşimin önünde kalmış bende uzattım annemin oldugu yere doğru al anne cok güzel diye hani hep misafire uzatırızya uzaanamaz diye.
bana aynen şöyle dedi
' dursun orda alırım cocuk yiyo allahım yarabbim ' cocuk dediğide 35 yaşında oğluşu
sonra görümcem dedi cocuk dediğin 40 yaşında nerdeyse dedi bende dedim annemin oğluşu büyümüyo dedim.
ama içten içe sinirlendim
kv si fena olanlara allah yardım etsin böyle küçük bişeyde bile sinirim bozuldu
Ciddi misinHahahah kız sebep aradım acaba neye kızdın diyeinan 3 4 sefer okudum bulmak için Allah iyiliğini versin kübii
Hahahah kız sebep aradım acaba neye kızdın diyeinan 3 4 sefer okudum bulmak için Allah iyiliğini versin kübii
dimi dombilimCiddi misinBenim gözümde bile canlandı okur okumaz kadının çıkışı
Aynen öyle canım, gereksiz ve kaba bir çıkış olduğu aşikar yani şaka bir tarafa, belki sonradan kendisi de anlamıştır yapmaz bir dahadimi dombilim
çokta güzel anlattım o anı dombilim yaşadı resmen
efuulimm canlı görmediğin için anlamadın sen böyle tersler gibi dedi ben alışkın değilim öyle şeylere minnoş kalbim rendelendi
Ne kadar iyi olursa olsun yakin olunca agizlari bir gevsiyor.. en guzeli uzak olmadan ayda 1 gorusmekkız benimki normalde cok iyi ama bal kaymak olsa aynı apartmanda oturmıcaksın bunu hep söylerim :)
bu 2 oldu eşimle ilgili konuda böyle çıkışları hiç altta kalamam valla saygısızlık yapmam ama bozuldugumu belli ederim
Benmi cok polyannacıym siz mi kaynvalidelere çok ön yargilisiniz kızCiddi misinBenim gözümde bile canlandı okur okumaz kadının çıkışı
Günaydın kızlar.Bata son dort gün ama yine olmadi sanirim .Tüm adet belirtilerim başladı.Şu mübarek günler hürmetine tüm isteyenlere versin Rabbim.Lutfen beni de dualariniza eklermisiniz esim temmuzda kanser tedavisi nedeniyle atom denen radyosyonlu bi ilac alacak bu ilac spermleri etkiliyormus 6 ay cocuk yasak diyor doktoru yani son bir ayimiz kaldi bebek icin.Sizlerden dua bekliyorum.Hayirlisiyla bana ve isteyen herkese bebisleri saglikli sihhatli gelsin İnşallah
Bende bu ay macun kullandım yumurtlamam dalgalı oldu ve geç yumurtladım sanırım geçen ay da kullandım ve adetim 5 gün gecikti yine geç yumurtlamışım galiba bi kullananları hep öne almış bi bende ters etki yaptı galiba
Zaten insan yaparken yoruldugunu hissetmiyor dinlenince olanlar oluyorYa aslında yaparken hiçbişey hissetmedim hatta dedim ki geri kalanınıda yarın yapam .
Ondan sorna iftar için bişeyler yaptım .
Sonra dinlenmeye geçtim aman Allahım one
Ağrılar bi girdi ne oturabıldım ne yatabıldım .
Yine sağolsun eşimin sihirli parmakları iyileştirdi
Haklıısn kuuzmZaten insan yaparken yoruldugunu hissetmiyor dinlenince olanlar oluyorBu haftalar rahat geciyor cokta hamile oldugunu bile insan bazen unutuyor ama dikkat etmek lazim en birinci onceligimiz kizlarimiz oldugu icin daha fazla dikkatli olmamiz lazim Allah esinden de razi olsun masallah
kızlar akşam kv kinlendim
benimki iyi diye diye nazar değdirdim galiba
sahurda bizdelerdi altlı üstlü oturuyoruz malum kp yok zaten vefat etti.
neyse helva vardı masada eşimin önünde kalmış bende uzattım annemin oldugu yere doğru al anne cok güzel diye hani hep misafire uzatırızya uzaanamaz diye.
bana aynen şöyle dedi
' dursun orda alırım cocuk yiyo allahım yarabbim ' cocuk dediğide 35 yaşında oğluşu
sonra görümcem dedi cocuk dediğin 40 yaşında nerdeyse dedi bende dedim annemin oğluşu büyümüyo dedim.
ama içten içe sinirlendim
kv si fena olanlara allah yardım etsin böyle küçük bişeyde bile sinirim bozuldu
Bende kayınpederden dertliyimMillet kaynanasına deli olur ben kayınpederime kaynana gibi basında iş yerinde beraberiz allah'tan uzak oturuyoruz yoksa kafayı yerdim heraldeallah yardımcın olsun canim
İnşallah kuzum yaTarif edilemez
Okadar güzrl ki normalde diyodum korkarım içimde bişey oynasa o an ağladım heyecandan
Dün yine oynadı kızım .
Ama yatınca farkediyorum.
Ayakta şuan bir hareket yok :)
Dün eşim okdr konustu tık yok
Hissetmiyorum bişey diyorum saçmalaama kızım beni karşılıksız bırakmaz sen hissetmyiorsun diyo
Darııs inşallah hepinizin başına .
Şimdi tekmeleri beklıyorum
Bende kayınpederden dertliyim
Benimki Rizeli bacım, düşman başınaNereli kız kyinpederin ne bu ya köyü anlamda karışmaz ama herşeye bi fikri var reism atsrim nereye gittiniz tahsil zmaani biseyler yapalım bunalıyorum valla eşimde yaşlı idare et diyor ama biyere kadar valla illallah geldi
Benimki Rizeli bacım, düşman başına
Sinirlenince ya da akrabalarla biraraya gelince şiveli konuşur bi tekHahahaha benimkide öyle canim rize pazarartık tescillendiler valla kaynana gibiler ay çok güldüm dilleri varmı
Sinirlenince ya da akrabalarla biraraya gelince şiveli konuşur bi tekKaynanadan beter valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?