Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umudum yok bu aydan, son bir kaç aydır reglim düzensiz, ne zaman yumurtluyom belli değil. E Ramazan girdi gireli de bir şey yapmadık. Kaldı 9 gün bata..

Ya niye ağrılı ki o ilaç, bence ağrılı değildir yaa.. Hiç öyle düşünme. Hiçbir şey anlamadan atlatırsın inşallah canım..
bnde rüyamda 3 tane test yapıyodum 1 i lh 2 si hcg
3 üde pozitifti
Ooo rüyalara bak, inşallah gerçek olur ikimizinki de

O ne kız? 30 kilo mu? Bayılıciiiimm

Korkma kuzu acısı 5 dakka bile.surmuyor en azindan için rahatlayacak öyle düşün bi sorun varsa tedavisi uygulanacak dua et eşinde bise çıkmaz sa hamile bilr olabilirsin bu ay kim bilir
Kuzum birazda ondan dolayı korkuyorum bisey çıkmaz inşallah. Cok saol düşüncesi bile güzel inşallah ya :)

Allahtan umut kesilmez hem biliyomusun adetin önce veya sonra geldimi bebiş gelecek de yer ayarliyo kendine derler :) olabilir ne biliyosun :)) yumurtlama dönemin zaten oruç öncesine denk gelmiyormuydu canım bata 9 kaldığına gore? Degerlendirdiyseniz olabilir neden olmasın:)
Sende vajinismus mu vardı ben mi öyle hatırlıyorum canım? Ona gore anlatmiciiiim ki bigun gerekirse filan gözün korkmasın

Ya benim 33 gündü normalde döngüm, ona göre bu ayın 3ü gibi yumurtluyordum, o zamanları değerlendirdik, en son 5inde yaptık işte, sonra yok
Aynen vajinismus vardı bende ama yendim çok şükür, tabi yine giriş aşamasında 10-20 sn hazırlamam gerekiyor kendimi.. Doktor alttan bakacağı zaman da ben kendi elime alıyorum öyle giriş yapıyorum, sonra doktor bakıyor. Sen anlat ya korkmam ben, epey epey aştım artık onları

5ine kadar yumurtlama dönemin olmuştur insallahh degerlendirebilmissinizdir. Ovulasyon testi kullansan ? Bide adet düzensizliği için soğan kurunu denesene kuzum ya?
Ya bende bilmiyorum açıkçası neden ağrılı bi ilaç ama doktor dedi ki iliski olmadan hemen gel çünkü bebek varsa anında düşürür ve içerde yapışıklık varsa acar öyle etkili bi ilac . Rahminde tıkanıklık var mı diye bakıcaz dedi. Ve baya ağrılı oluyormus özellikle rahminde sıkıntılı olanlarin daha ağrılı oluyormus 3 4 gün iliski yasak sonrasında ve ara ara lekelenmeler oluyomus hsgden sonra. Kimisi dayanamayip anesteziyle yaptiriyomus. Anesteziyi falan duyunca gözüm iyice korktu açıkçası

kızlar bu ay ben boşuna bat beklemiyim sarılarak bebek oluyorsa bekliiim ?
iftardan sonra ikimizde pert koltukta uyukluyoruz
Bende diyorum bi böyle olan biz miyiz :))) ben calismiyorum bide çalışsam iyice ölü gibi oluurum sanırım iftarı yapınca ağırlık çöküyor acayip

kızlar bu ay ben boşuna bat beklemiyim sarılarak bebek oluyorsa bekliiim ?
iftardan sonra ikimizde pert koltukta uyukluyoruz
Zor tabi canım oruç oruç enerji mi kalır Ay az önce de bir arkadaşa bebeği söyledim verdiği cevap “ay yazı hamile olarak geçireceksin hiç hoş bişey değil”

Evet canım değerlendir maşallah pik olmuş çok güzel hadi Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…