Adet olayım da gideceğim bakalım bu sefer ne ilaç başlayacakbirgün kader bizede gülecek inşallah
aminbirgün kader bizede gülecek inşallah
Umudum yok bu aydan, son bir kaç aydır reglim düzensiz, ne zaman yumurtluyom belli değil. E Ramazan girdi gireli de bir şey yapmadık. Kaldı 9 gün bata..Hahahah çok iyi yaaa :)) nerden biliyorsun belkide Allah gösterdi var gerçekten? :)
Kuzum rahim filmi içeriye bi ilaç gönderiyolar ağrılı bi ilacmis sonra izliyorlar ilaç gidecek mi diye gitmezde tıkanırsa tıkanıklık var demek, giderse bi sorun yok inşallah. Ufacik yapisikliklar varsa(ondan da olmayabiliyormus bebis) o yapışıklıklari açıyormuş bu etkili ilaç ve hsgden sonra hamile kalan çok oluyormuş insalllahh
Ooo rüyalara bak, inşallah gerçek olur ikimizinki debnde rüyamda 3 tane test yapıyodum 1 i lh 2 si hcg
3 üde pozitifti
Canım kaşıma kaşırsan catlak oluşur özellikle karın bölgene dikkat et benim ablam 45 'le hamile kaldı 75 'le doğum yaptıkarnında birtane çatlak oluşmadı kaşıdıkça kremle ovaladı hiç kaşımadı dikkat et
Kuzum birazda ondan dolayı korkuyorum bisey çıkmaz inşallah. Cok saol düşüncesi bile güzel inşallah ya :)Korkma kuzu acısı 5 dakka bile.surmuyor en azindan için rahatlayacak öyle düşün bi sorun varsa tedavisi uygulanacak dua et eşinde bise çıkmaz sa hamile bilr olabilirsin bu ay kim bilir
Allahtan umut kesilmez hem biliyomusun adetin önce veya sonra geldimi bebiş gelecek de yer ayarliyo kendine derler :) olabilir ne biliyosun :)) yumurtlama dönemin zaten oruç öncesine denk gelmiyormuydu canım bata 9 kaldığına gore? Degerlendirdiyseniz olabilir neden olmasın:)Umudum yok bu aydan, son bir kaç aydır reglim düzensiz, ne zaman yumurtluyom belli değil. E Ramazan girdi gireli de bir şey yapmadık. Kaldı 9 gün bata..
Ya niye ağrılı ki o ilaç, bence ağrılı değildir yaa.. Hiç öyle düşünme. Hiçbir şey anlamadan atlatırsın inşallah canım..
Ooo rüyalara bak, inşallah gerçek olur ikimizinki de
O ne kız? 30 kilo mu? Bayılıciiiimm
Ya benim 33 gündü normalde döngüm, ona göre bu ayın 3ü gibi yumurtluyordum, o zamanları değerlendirdik, en son 5inde yaptık işte, sonra yokAllahtan umut kesilmez hem biliyomusun adetin önce veya sonra geldimi bebiş gelecek de yer ayarliyo kendine derler :) olabilir ne biliyosun :)) yumurtlama dönemin zaten oruç öncesine denk gelmiyormuydu canım bata 9 kaldığına gore? Degerlendirdiyseniz olabilir neden olmasın:)
Sende vajinismus mu vardı ben mi öyle hatırlıyorum canım? Ona gore anlatmiciiiim ki bigun gerekirse filan gözün korkmasın
5ine kadar yumurtlama dönemin olmuştur insallahh degerlendirebilmissinizdir. Ovulasyon testi kullansan ? Bide adet düzensizliği için soğan kurunu denesene kuzum ya?Ya benim 33 gündü normalde döngüm, ona göre bu ayın 3ü gibi yumurtluyordum, o zamanları değerlendirdik, en son 5inde yaptık işte, sonra yok
Aynen vajinismus vardı bende ama yendim çok şükür, tabi yine giriş aşamasında 10-20 sn hazırlamam gerekiyor kendimi.. Doktor alttan bakacağı zaman da ben kendi elime alıyorum öyle giriş yapıyorum, sonra doktor bakıyor. Sen anlat ya korkmam ben, epey epey aştım artık onları
Bende diyorum bi böyle olan biz miyiz :))) ben calismiyorum bide çalışsam iyice ölü gibi oluurum sanırım iftarı yapınca ağırlık çöküyor acayipkızlar bu ay ben boşuna bat beklemiyim sarılarak bebek oluyorsa bekliiim ?
iftardan sonra ikimizde pert koltukta uyukluyoruz
Zor tabi canım oruç oruç enerji mi kalırkızlar bu ay ben boşuna bat beklemiyim sarılarak bebek oluyorsa bekliiim ?
iftardan sonra ikimizde pert koltukta uyukluyoruz
Bir şey derim deZor tabi canım oruç oruç enerji mi kalırAy az önce de bir arkadaşa bebeği söyledim verdiği cevap “ay yazı hamile olarak geçireceksin hiç hoş bişey değil”
Evet canım değerlendir maşallah pik olmuş çok güzelGünaydın kızlar. 2 3 gündür test yapıyorum vazgeçtim bu ay aslında denemekten ama bu akşam artık başım ağrımazsa belki 1 deneme yaparım dedimdün baya pik gibiydi ovu testi kaçırdım heralde dedim ama ilk kez 2.gün de pik gibi koyuluk devam ediyor sol kasığımda sanki baloncuk şiş gibi çatladı çatlayacak gibi ağrılar var zaten.. bu akşam deneyebilrisem değerlendireyim Eki Görüntüle 2266408
Ben de diyemedim yaBir şey derim de
ben çalışıyorum bide düşünBende diyorum bi böyle olan biz miyiz :))) ben calismiyorum bide çalışsam iyice ölü gibi oluurum sanırım iftarı yapınca ağırlık çöküyor acayip
tövbe estf. insan bi tebrik eder sevinir insanlar bi tuhaf dombilimZor tabi canım oruç oruç enerji mi kalırAy az önce de bir arkadaşa bebeği söyledim verdiği cevap “ay yazı hamile olarak geçireceksin hiç hoş bişey değil”
Iftardan sonra o iş bide dus vs amaanben çalışıyorum bide düşün
hiç halim olmuyo iftardan sonra yaaa bu ay çalışmalar sekteye uğrıcak
Galiba benim arkadaş seçimimde sorun vartövbe estf. insan bi tebrik eder sevinir insanlar bi tuhaf dombilim
neyse olursa olur olmazsa başka ayyy ne edekIftardan sonra o iş bide dus vs amaan
cocuguda varmışş cocugu olmasa kıskandı heralde dicemGaliba benim arkadaş seçimimde sorun var
Yetkili mercii konuşmuş o zamanBen de diyemedim yaKendisi peş peşe iki çocuk 18 ay kaldıydı ondan zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?