Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yediz mi?

Heyecanla beklıyorum bütün semptomları ☺
Şuan hayalim böbreğime tekme yemek
Çığlık atarak uyanmak
he yavrum he hayal et o kaburgaların bir ittirilsin göreyim
benim kız bana öyle bi vuruyorki göbek deliğim sızlıyor hamdolsun yinede bu günlere rabbim herkese nasip etsin

he yavrum he hayal et o kaburgaların bir ittirilsin göreyim
benim kız bana öyle bi vuruyorki göbek deliğim sızlıyor hamdolsun yinede bu günlere rabbim herkese nasip etsin
Profil fotoğrafınız çok hoşuma gidiyor :) Rabbim bebisinize kavuştursun bizede o duyguları yaşamayı nasip etsin insalllahh

Kuzum ben esime öyle dedim bi kere bugün olmaz dün oldu yarın gel diye adam sinirlendi şeyi bile planlı yapıcaz arkadaş başlayacam çocuğuna bi kerede benim için yap diye bidaha cesaret edemedm

Ayy bayağı varmış maşallah yaa Olur mu olur o zaman

Tabiki bünyede bünyeye değişir ama HSG den korkmayın bende internetten o kadar araştırdım ki titreyerek girdim doktor tamam dedi bu kadar mı yani dedim

kızlar bu ay ben boşuna bat beklemiyim sarılarak bebek oluyorsa bekliiim ?
iftardan sonra ikimizde pert koltukta uyukluyoruz
Bizde öyle canım valla diyorum Allah günah yazmasın böyle düşünüyorum diye
Yemek ye mutfak topla ortalık topla zaten son enerjimi mutfak toplama ve oğlanı uyutmakla harcıyorum neyse ilk ve son deneme yapabiliriz belki akşam dünden beri pik çıkıyor akşam üstü silikleşti .. ovu testi bile zorla yaptım reamen

He ya.. Babannem diyor ki seni yedizin olacak içime doğuyor. Dedim yediz olursa ben zaten doğumda falan ölür giderim, çocukları da birer birer dağıtırsınız kendi aranızda.. Tövbe Yarabbim
Ayy bayağı varmış maşallah yaa Olur mu olur o zaman

He bir de ekstradan ikizler çeşmesinden su içmiştim çok susayıp, belki duymuşsunuzdur o çeşmeyi içenin güya ikizi oluyormuş. Annem oradan su içtiği sene içinde ikiz kardeşlerime hamile kalmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…