Allaah senin kaçarın yok o zamanHe ya.. Babannem diyor ki seni yedizin olacak içime doğuyor. Dedim yediz olursa ben zaten doğumda falan ölür giderim, çocukları da birer birer dağıtırsınız kendi aranızda.. Tövbe Yarabbim
He bir de ekstradan ikizler çeşmesinden su içmiştim çok susayıp, belki duymuşsunuzdur o çeşmeyi içenin güya ikizi oluyormuş. Annem oradan su içtiği sene içinde ikiz kardeşlerime hamile kalmıştı
Umudum yok bu aydan, son bir kaç aydır reglim düzensiz, ne zaman yumurtluyom belli değil. E Ramazan girdi gireli de bir şey yapmadık. Kaldı 9 gün bata..
Ya niye ağrılı ki o ilaç, bence ağrılı değildir yaa.. Hiç öyle düşünme. Hiçbir şey anlamadan atlatırsın inşallah canım..
Ooo rüyalara bak, inşallah gerçek olur ikimizinki de
O ne kız? 30 kilo mu? Bayılıciiiimm
Kuzum birazda ondan dolayı korkuyorum bisey çıkmaz inşallah. Cok saol düşüncesi bile güzel inşallah ya :)
Aynen çok denk getirdiğimiz ay oldu ama nasip olmayınca olmuyor
Ovulasyon olacaktı ,Bata son 7
Ödem,asabiyet ,gaz (kokusunda regl oncesi olduğu gibi degisiklik ) basladi
Öbür testlerini ne markA,kaç tane ,hangi siteden aliyorduk
Akıntım başladı 2 gündür. Kasığımda ağrı var bide regli gibide çözemiyorumCanım herhangi bir belirtin varmıı
İnşallah güzel şeylerin habercisidirAkıntım başladı 2 gündür. Kasığımda ağrı var bide regli gibide çözemiyorum
İnşallahİnşallah güzel şeylerin habercisidir
O kadar farketmez bence, şimdi senin yumurtlama dönemi miydi bayağı koyu alttakiKızlar ya çok moralim bozuk testlerim geldi yaptım bozuk dedim bitanedir belki ikinciyide yaptım oda aynı böyle kesin sonuç verir mi ya kaymış bunların çizgisi of
Canım bence bunlar bozuk değil sadece içindeki kağıt iyi yerleştirilmemişKızlar ya çok moralim bozuk testlerim geldi yaptım bozuk dedim bitanedir belki ikinciyide yaptım oda aynı böyle kesin sonuç verir mi ya kaymış bunların çizgisi of
İçindeki oynuyor canım bazen.. aç bak emici yeri tutamaölara kısa geliyor kayıyor yerinden..Kızlar ya çok moralim bozuk testlerim geldi yaptım bozuk dedim bitanedir belki ikinciyide yaptım oda aynı böyle kesin sonuç verir mi ya kaymış bunların çizgisi of
Çok teşekkür ederim,amin rabbim isteyen herkese tattırsın inşallahProfil fotoğrafınız çok hoşuma gidiyor :) Rabbim bebisinize kavuştursun bizede o duyguları yaşamayı nasip etsin insalllahh
iki markada pek güvenilir değil ben albi kullanmıştım evet bende doğru çıkardı ama birkaç kişide yalancı pozitif vermiş başka marka deneyin özellikle laboquickKızlar ne diyorsunuz bu al-bi ile yaptigim test 2 saat sonunda boyleydi.Miratech ile yaptim sonrasinda negatif cikti.Varmi bu durumu yasayan
O kadar farketmez bence, şimdi senin yumurtlama dönemi miydi bayağı koyu alttaki
Canım bence bunlar bozuk değil sadece içindeki kağıt iyi yerleştirilmemiş
Kac farkli eczaneden aldim ya albi,miratech yada bebetime .Laboquick cok duydum internetten siparis vericem artik eger adet olmassam 2 gunum var adeteiki markada pek güvenilir değil ben albi kullanmıştım evet bende doğru çıkardı ama birkaç kişide yalancı pozitif vermiş başka marka deneyin özellikle laboquick
İçindeki oynuyor canım bazen.. aç bak emici yeri tutamaölara kısa geliyor kayıyor yerinden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?