Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allaah senin kaçarın yok o zaman

Evet 6 aya kadar aynı beden pantolon giyiyorduk 6 aydan sonra ayı.gibi oldu

Kızlar ya çok moralim bozuk testlerim geldi yaptım bozuk dedim bitanedir belki ikinciyide yaptım oda aynı böyle kesin sonuç verir mi ya kaymış bunların çizgisi of

Eklentiler

• 20190508_210820.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar ya çok moralim bozuk testlerim geldi yaptım bozuk dedim bitanedir belki ikinciyide yaptım oda aynı böyle kesin sonuç verir mi ya kaymış bunların çizgisi of
İçindeki oynuyor canım bazen.. aç bak emici yeri tutamaölara kısa geliyor kayıyor yerinden..

Kızlar ne diyorsunuz bu al-bi ile yaptigim test 2 saat sonunda boyleydi.Miratech ile yaptim sonrasinda negatif cikti.Varmi bu durumu yasayan
iki markada pek güvenilir değil ben albi kullanmıştım evet bende doğru çıkardı ama birkaç kişide yalancı pozitif vermiş başka marka deneyin özellikle laboquick

iki markada pek güvenilir değil ben albi kullanmıştım evet bende doğru çıkardı ama birkaç kişide yalancı pozitif vermiş başka marka deneyin özellikle laboquick
Kac farkli eczaneden aldim ya albi,miratech yada bebetime .Laboquick cok duydum internetten siparis vericem artik eger adet olmassam 2 gunum var adete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…