Var valla bir kızı bir oğlucocuguda varmışş cocugu olmasa kıskandı heralde dicem
evet pek doğru bi arkadas değil galiba
Sorma yaa zaten sevmediğim bir tip genel olarakYetkili mercii konuşmuş o zamanSinir oldum ya
Yahu insan bi, sağlıkla kucağına al Allah analı babalı büyütsün falan der, ben pis bozardım valla sen susmuşsunSorma yaa zaten sevmediğim bir tip genel olarakKötü kötü konuşturuo beni mübarek gün günaha sokuo
Yapmadım. Bi yanım adetsin diyo bi yanım ümit ediyo. Sizlere sormak istedim işteCanım idrar testi yaptın mı? Varsa orada çıkar bence..
Önceden de yer yer çok bozduydum bu sefer yapmayım dedimYahu insan bi, sağlıkla kucağına al Allah analı babalı büyütsün falan der, ben pis bozardım valla sen susmuşsun
Aman boşver mübarek günde kurulsun dursunÖnceden de yer yer çok bozduydum bu sefer yapmayım dedimSadece Temmuz sonu çıkıyorum ki izne zaten yazın burda yokum evde gayet rahat olurum dedim
Neye kızpuff kaldı 2 saat 45 dakika
eve gitmemeNeye kız
2 buçuk saatte bana varpuff kaldı 2 saat 45 dakika
kızlar bu ay ben boşuna bat beklemiyim sarılarak bebek oluyorsa bekliiim ?
iftardan sonra ikimizde pert koltukta uyukluyoruz
Canım bizim ilk denememiz bu ay oldu, o yüzden ovulasyona gerek duymadım ama sanırım regl gelirse alacağım bir sonraki ay için.. Yoksa böyle 2 günde bir yap yap nereye kadar5ine kadar yumurtlama dönemin olmuştur insallahh degerlendirebilmissinizdir. Ovulasyon testi kullansan ? Bide adet düzensizliği için soğan kurunu denesene kuzum ya?
Ya bende bilmiyorum açıkçası neden ağrılı bi ilaç ama doktor dedi ki iliski olmadan hemen gel çünkü bebek varsa anında düşürür ve içerde yapışıklık varsa acar öyle etkili bi ilac . Rahminde tıkanıklık var mı diye bakıcaz dedi. Ve baya ağrılı oluyormus özellikle rahminde sıkıntılı olanlarin daha ağrılı oluyormus 3 4 gün iliski yasak sonrasında ve ara ara lekelenmeler oluyomus hsgden sonra. Kimisi dayanamayip anesteziyle yaptiriyomus. Anesteziyi falan duyunca gözüm iyice korktu açıkçası
Dombilim senin ilk bebişin mi bu? Sanki var mıydı önceden bir tane yanlış mı hatırlıyorum.Önceden de yer yer çok bozduydum bu sefer yapmayım dedimSadece Temmuz sonu çıkıyorum ki izne zaten yazın burda yokum evde gayet rahat olurum dedim
Ahh benimde özellikle uç kısımları çok kaşınıyor yaaaKarnım değil de kuzum memintolar çok fena çook
Benim kompleAhh benimde özellikle uç kısımları çok kaşınıyor yaaa
Bakım yağı sürüyorum bende kaşımamak içinBenim komplekaşımamak lazımmış ama çatlıyormuş
Evet canım ilk olacak inşallahDombilim senin ilk bebişin mi bu? Sanki var mıydı önceden bir tane yanlış mı hatırlıyorum.
Aynen biz de tek çocuk düşünüyoruz ama nasip kısmet, belki hiç olmaz belki bakarsın ikiz olurmuş :)Evet canım ilk olacak inşallahZaten bir tane düşünüyoruz Allah izin verirse
İkiz benim anneannemin olmuş bir kez, ondan dolayı şüphe oldu hepimizde ama çıkmadı başka kimsedeAynen biz de tek çocuk düşünüyoruz ama nasip kısmet, belki hiç olmaz belki bakarsın ikiz olurmuş :)
Bizde ikiz bol.. Kız kardeşlerim ikiz, babamın amcaları ikiz, babannesi ikiz.. Hatta babannenin üçüzleri ve dördüzleri de olmuş yaşamamışlar. Anne tarafımda yine yaşamayan yedizler var. Eşimin dayısının 2 çift ikiz çocukları var. Saydıklarımın hepsi doğal gebelik.. Ben yandımİkiz benim anneannemin olmuş bir kez, ondan dolayı şüphe oldu hepimizde ama çıkmadı başka kimsede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?