Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bu ay ben boşuna bat beklemiyim sarılarak bebek oluyorsa bekliiim ?
iftardan sonra ikimizde pert koltukta uyukluyoruz

Yaa biz dee.. Okul günlerimde zaten pertim çıkıyor, bir de oruç.. Eşim de aynı şekilde yorgun ve aç geliyor, iftardan sonra da erkenden uyuyor.

Canım bizim ilk denememiz bu ay oldu, o yüzden ovulasyona gerek duymadım ama sanırım regl gelirse alacağım bir sonraki ay için.. Yoksa böyle 2 günde bir yap yap nereye kadar Adamı bezdirdim bir ayda

Kizlar al-bi nasıl bi test bat 11 mayis bugün test yaptim ilk 5 dk hic bisey yoktu.2 saat sonra ikinci cizgi belirdi.Ne kadar guvenebilirimboş yere umutlanmak istemiyorum

İkiz benim anneannemin olmuş bir kez, ondan dolayı şüphe oldu hepimizde ama çıkmadı başka kimsede
Bizde ikiz bol.. Kız kardeşlerim ikiz, babamın amcaları ikiz, babannesi ikiz.. Hatta babannenin üçüzleri ve dördüzleri de olmuş yaşamamışlar. Anne tarafımda yine yaşamayan yedizler var. Eşimin dayısının 2 çift ikiz çocukları var. Saydıklarımın hepsi doğal gebelik.. Ben yandım Bir de her doktor rahmin çok geniş diyor bana, annem de diyor ki senin ikizin olacak ya ondan geniş işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…