Merhaba canım ben de iki gündür ateş ölçüyorum ama bu ay pek anlamı olmicak gbi sahurdan sonra üç üç buçuk saat uyuyorum ve o saatlerde de devamlı tuvalete çıkıyorum yani tam üç saat yatamıyorum ateş ölçme de bu sorun olur mukızlarrr günaydınnn 2 gündür pek aktif olamadımm ne var ne yok bakalımmmm napıyorsunuz nasıl geçiyorr ?zeynep zp bugün ateşini yazmamışsın canım onu bir yaz bakalım
3 3,5 saat yeterli aslında bu ay en azından hep uyuma düzenin o şekilde olacağı için o düzende takip yapabilirsin canımMerhaba canım ben de iki gündür ateş ölçüyorum ama bu ay pek anlamı olmicak gbi sahurdan sonra üç üç buçuk saat uyuyorum ve o saatlerde de devamlı tuvalete çıkıyorum yani tam üç saat yatamıyorum ateş ölçme de bu sorun olur mu
hımmm bu durum biraz degişiklik gösterebilir sende neyse bakalım ovü testleri ?1609ece kuzum sahurdan sonra uyuyamıyorum kalkışda bu satte oluyo ateş 36:3 *
Evet kuzum .kız sen hamilesin nası yardım etmez yaaa
cok yorulmuşsundur ya gece 1 demi gittiler bide
Canım bide biz hiç iliski yasamiyorduk film cektrcem diye dün eşim istemsizce içime seettiTabiki bünyede bünyeye değişir ama HSG den korkmayın bende internetten o kadar araştırdım ki titreyerek girdim doktor tamam dedi bu kadar mı yani dedim
Duman başkaaaaannnEvet kuzum .
Yemek kısmında baya yoruldum .
Sonra çay falan ben koymadım eşim devr aldı .
Çok üzüldüm . Önceden böyle yapardı ama ne bilim hamilemolduktan sonra ilk defa evime geldi .
En azından mutfaga tabak getirseydi .
Hiç gelmedi . Yemekten sonra direk balkona çıkıp sigara içti.
Sonrada belim ağrıyo deyip bir koltuga boylu boyunca yattı
Eşim sonra annem yatmayamı geldim kalk otur .
Kız masada oturuyo deyince kalktı oturdu
Ama utanmadan uzaktan uzağa hala kızımı seviyo
En güzel tarafıda kedilerimi sevmeye çalıştı
Çıtır kızım utangac tabii durmadı kucağında .
Dumanı seveyim dedi anne bence sevme dedim ama dinlemedi
Bir çizdi elinni ohhh dediö içimden
Tamam canım teşekkür ederim bir de hiç kalkmadan yapıyorum dediğin gibi . Regl ve yumurtlama zamanlarında ateş düşüyor dimi canım3 3,5 saat yeterli aslında bu ay en azından hep uyuma düzenin o şekilde olacağı için o düzende takip yapabilirsin canım
evet düşüyor ovü testi yapıyormusun ayrıyettenTamam canım teşekkür ederim bir de hiç kalkmadan yapıyorum dediğin gibi . Regl ve yumurtlama zamanlarında ateş düşüyor dimi canım
Benim bat a az kaldı üç dört gün . Yumurtlamayı ovü de gördüm şükür değerlendirdik te bakalım ne olcak sonuçevet düşüyor ovü testi yapıyormusun ayrıyetten
gördüğün pik in o an çektigin resmi var mı ? geç ilgilendik seninle yada sen geç yazdınBenim bat a az kaldı üç dört gün . Yumurtlamayı ovü de gördüm şükür değerlendirdik te bakalım ne olcak sonuç
ya yorulursun tabi ben diyorumya hamile olmadıgım halde cok yoruluyorum yemekli misafirde.Evet kuzum .
Çok üzüldüm . Önceden böyle yapardı ama ne bilim hamilemolduktan sonra ilk defa evime geldi .
gördüğün pik in o an çektigin resmi var mı ? geç ilgilendik seninle yada sen geç yazdın3 4 gün kaldıysa ve ovü testin varsa bugün bi yapıp atabilirmisin
Oy kuzum ya kıyamam :) geçmiş olsun diyelim o zaman :) bende dün kaynvalidedeydm ışi çok sever bizimki o konuda falan bana hiç bulaşık bırakmaz hatta yediğimiz yeri süpürür falan benim eve gelince onun evdeyken de bana bi iş yaptırmaz senin üstün temz leke yapma diye :)) sofrayi kurmus 15 dk kala gittik iftara düşün kadına bisey yapayim yardim edeyim dedikce ettrmyo:)) da bende başka bi konudan sinir oldum biz çok nadir eşimle dışarı cikariz. Pazar günü de dedim ki kahvaltıya gidelim baş başa bi ramazan gelmeden :) dün kaynım dedi ee abi anneler gününe ne alacan oda gulerek diyor ben fakirim bu aralar bisey beklemez benden annem demi anne . Kv dedi fakir olan kahvaltiya gitmezEvet kuzum .
gördüğün pik in o an çektigin resmi var mı ? geç ilgilendik seninle yada sen geç yazdın3 4 gün kaldıysa ve ovü testin varsa bugün bi yapıp atabilirmisin
Ovü testi var ama işteyim eve geçince yapıyımgördüğün pik in o an çektigin resmi var mı ? geç ilgilendik seninle yada sen geç yazdın3 4 gün kaldıysa ve ovü testin varsa bugün bi yapıp atabilirmisin
ben laboquickle yapmıştım belirgin çıkmıştı akşamı kan verdik 34 çıktı bence iyi bi test ve hassas. düşük değerleri bile gösteriyo kimsenin görmediği çizgiyi gösteriyodu yok diyen çok oldu ama gebeymişim yanıltmadıKac farkli eczaneden aldim ya albi,miratech yada bebetime .Laboquick cok duydum internetten siparis vericem artik eger adet olmassam 2 gunum var adete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?