2 gün koyu gözükmüş gibi görünüyor :) inşallah güzel haberler alırızOvü testi var ama işteyim eve geçince yapıyım
aaaa aynı bennKızlar gebelik testi yapmadığı gün kendini eksik hisseden var mı? Bana akışkanlık yaptı sanırım negatif çıkacağını bile bile test yapmadan duramıyorum
İnşallah canım sağol2 gün koyu gözükmüş gibi görünüyor :) inşallah güzel haberler alırız
aaaa aynı bennhobilerim arasında günlük 2 3 tane test yapmak vardı hoş çok kısa sürdü ama yaptıgım testlerle millet 3 4 ay kullanabilirdi
Evet kuzum .
Yemek kısmında baya yoruldum .
Sonra çay falan ben koymadım eşim devr aldı .
Çok üzüldüm . Önceden böyle yapardı ama ne bilim hamilemolduktan sonra ilk defa evime geldi .
En azından mutfaga tabak getirseydi .
Hiç gelmedi . Yemekten sonra direk balkona çıkıp sigara içti.
Sonrada belim ağrıyo deyip bir koltuga boylu boyunca yattı
Eşim sonra annem yatmayamı geldim kalk otur .
Kız masada oturuyo deyince kalktı oturdu
Ama utanmadan uzaktan uzağa hala kızımı seviyo
En güzel tarafıda kedilerimi sevmeye çalıştı
Çıtır kızım utangac tabii durmadı kucağında .
Dumanı seveyim dedi anne bence sevme dedim ama dinlemedi
Bir çizdi elinni ohhh dediö içimden
Canım bide biz hiç iliski yasamiyorduk film cektrcem diye dün eşim istemsizce içime seettibugün hastaneye gitmem gerekiyor film için adet biteli 3 gün oldu hamilelik riskim yok gunden dolayi ama ama doktor anlarmi ki 1 gün önce iliski olduğunu
gördüğün pik in o an çektigin resmi var mı ? geç ilgilendik seninle yada sen geç yazdın3 4 gün kaldıysa ve ovü testin varsa bugün bi yapıp atabilirmisin
gördüğün pik in o an çektigin resmi var mı ? geç ilgilendik seninle yada sen geç yazdın3 4 gün kaldıysa ve ovü testin varsa bugün bi yapıp atabilirmisin
Oy kuzum ya kıyamam :) geçmiş olsun diyelim o zaman :) bende dün kaynvalidedeydm ışi çok sever bizimki o konuda falan bana hiç bulaşık bırakmaz hatta yediğimiz yeri süpürür falan benim eve gelince onun evdeyken de bana bi iş yaptırmaz senin üstün temz leke yapma diye :)) sofrayi kurmus 15 dk kala gittik iftara düşün kadına bisey yapayim yardim edeyim dedikce ettrmyo:)) da bende başka bi konudan sinir oldum biz çok nadir eşimle dışarı cikariz. Pazar günü de dedim ki kahvaltıya gidelim baş başa bi ramazan gelmeden :) dün kaynım dedi ee abi anneler gününe ne alacan oda gulerek diyor ben fakirim bu aralar bisey beklemez benden annem demi anne . Kv dedi fakir olan kahvaltiya gitmezkpeder de diyo ki bi anneni mi kayırdınız surda tek başınayms o gün kadın evde yazık onu da alıp götüreydiniz ya. Kv dedi neyse baş başa gitmişler iyi olmuş dedi. Eşimde dedi senide götürürüm anne nolcak Sustum ama gıcık oldum. Sonradan düşündüm kendileri ne yapıyorsa onun karşılığını bekliyorlar heralde. Mesela yemeğe giderler ille tuttururlar sizde gelin diye, tatile giderler bizi de sürürler zorla öder kpeder alışverişe çıkarlar kendilerine ne alıyorlarsa bizede almaya çalışırlar gezmeye giderler oğulları bile yoksa beni götürürler muhakkak. Ama ben devamlı derim başbaşa gidin bizi napacaksiniz die yok illa tutturur
Ya eşim kaybediyor 1 senede 3 altın yüzük kaybetti. En son aldığımızı sakladım malün altın olmuş 410tlo yüzden şaşırdım kızlar genelde çelik takmaz acaba dedim eşimi testin fotosunu çekti
Canım bendede adet bitiminde kasik ağrısı oluyor ve 3 4 gün sürüyor nedeni enfeksiyon falan mi acaba ya bende korkuyorum
bir bilene danışmazsan olacağı oDünkü testlerim ikiside aynı idrarla çizgi kaymış.olunca hepsi aynını diye test etmek için bida yaptım dün adetin 5. Günüydü pazartesi yaptım testte belirgindi ateşlerimide akşam eve gidince atayım sana
Aynen öyle kuzum.. doğum hedefim 02.02.2020kısmet ceylo önümüzdeki aylara artıkk
eşin kaybediyor diye sen niye degiştiriyorsunYa eşim kaybediyor 1 senede 3 altın yüzük kaybetti. En son aldığımızı sakladım malün altın olmuş 410tlikimizede çelik aldım
o hedef benimdiiii 02,02,2020 diyordumm erken gelesi tuttuuuAynen öyle kuzum.. doğum hedefim 02.02.2020yada 20.02.2020
Uyum bozulur olmazeşin kaybediyor diye sen niye degiştiriyorsunbırak senn ki sabit kalsın
sus kız hem hamiş kalmış hem çemkiriyoro hedef benimdiiii 02,02,2020 diyordumm erken gelesi tuttuuu
Yok anlamaz bizim de olmuştu hatta eşim dalga geçmişti ya görürse diyeCanım bide biz hiç iliski yasamiyorduk film cektrcem diye dün eşim istemsizce içime seettibugün hastaneye gitmem gerekiyor film için adet biteli 3 gün oldu hamilelik riskim yok gunden dolayi ama ama doktor anlarmi ki 1 gün önce iliski olduğunu
Enfeksiyon sıkıntı canım işte yumurtaliklara falan mi ilerledi acaba ağrı yaptığına göreEvet canım enfeksiyon da olabilir ayakları sıcak tutmak çok önemli ben biraz dikkat etmiyorun ondan oluyor galiba
Bide yumrtalar tam gelişmeye başlıyor ya onın ağrısı da olabilecrğini düşünüyorum her ay farklı boyutta oluyor sonuçta belki daha büyük olduğu zaman ağrı yapıypdur
Ay bide o halinle o kadar iş yaptın yardım etmedi mi kayınvalidenÇok şükür gittiler
Eşim olmada bugün leşim çıkardı
Kayınvalide yine kayınvalideliğini yapıp 1 tabak dahi mutfaga getirmedi
Sonra Elço neden ayda yılda bir çağırıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?