Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar gebelik testi yapmadığı gün kendini eksik hisseden var mı? Bana akışkanlık yaptı sanırım negatif çıkacağını bile bile test yapmadan duramıyorum
aaaa aynı benn hobilerim arasında günlük 2 3 tane test yapmak vardı hoş çok kısa sürdü ama yaptıgım testlerle millet 3 4 ay kullanabilirdi

aaaa aynı benn hobilerim arasında günlük 2 3 tane test yapmak vardı hoş çok kısa sürdü ama yaptıgım testlerle millet 3 4 ay kullanabilirdi
Aynen ya 50 testi bitirmek üzereyim kafayı yedim sanırım
İkinci çizgiyi görücem diye gözlerim ağırıyor artık

Anam senin kayanani duyunca kendiminkini opup başıma koyayim valla

Anlamaz ama sorarsa söylersen yapmaz bana yapmadı

gördüğün pik in o an çektigin resmi var mı ? geç ilgilendik seninle yada sen geç yazdın 3 4 gün kaldıysa ve ovü testin varsa bugün bi yapıp atabilirmisin

Dünkü testlerim ikiside aynı idrarla çizgi kaymış.olunca hepsi aynını diye test etmek için bida yaptım dün adetin 5. Günüydü pazartesi yaptım testte belirgindi ateşlerimide akşam eve gidince atayım sana

Eklentiler

• 20190507_071043.webp
    60 KB · Görüntüleme: 34
  • 20190508_210820.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 32
  • 20190508_210820.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 28

Haha aynı bizimkiler ama biz yakın değiliz allah'tan ikidir tatile gittik bu sene kayınpederim.dedi köye gidiyormuyuz dedim hersene beraber gitvek halimiz yok baş başa gidicez biz dedim en sevmediğim şeyler bi uzak durun evim ayrı barkim ayrı

Canım bendede adet bitiminde kasik ağrısı oluyor ve 3 4 gün sürüyor nedeni enfeksiyon falan mi acaba ya bende korkuyorum

Evet canım enfeksiyon da olabilir ayakları sıcak tutmak çok önemli ben biraz dikkat etmiyorun ondan oluyor galiba

Bide yumrtalar tam gelişmeye başlıyor ya onın ağrısı da olabilecrğini düşünüyorum her ay farklı boyutta oluyor sonuçta belki daha büyük olduğu zaman ağrı yapıypdur

bir bilene danışmazsan olacağı o kaldı ki bana en kolay ulaşım sağlayabilecek durumdasın 7/24 her yerden ateşlerini at bakalım ne şekildeymiş ateşlere göre o testlerinin dogruluguna karar veririz

Yok anlamaz bizim de olmuştu hatta eşim dalga geçmişti ya görürse diye sadece sıvının gidişi görünüyor ekranda

Enfeksiyon sıkıntı canım işte yumurtaliklara falan mi ilerledi acaba ağrı yaptığına göre

Çok şükür gittiler
Eşim olmada bugün leşim çıkardı
Kayınvalide yine kayınvalideliğini yapıp 1 tabak dahi mutfaga getirmedi

Sonra Elço neden ayda yılda bir çağırıyo
Ay bide o halinle o kadar iş yaptın yardım etmedi mi kayınvaliden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…