Duman senin için yapmış vallaEvet kuzum .
Yemek kısmında baya yoruldum .
Sonra çay falan ben koymadım eşim devr aldı .
Çok üzüldüm . Önceden böyle yapardı ama ne bilim hamilemolduktan sonra ilk defa evime geldi .
En azından mutfaga tabak getirseydi .
Hiç gelmedi . Yemekten sonra direk balkona çıkıp sigara içti.
Sonrada belim ağrıyo deyip bir koltuga boylu boyunca yattı
Eşim sonra annem yatmayamı geldim kalk otur .
Kız masada oturuyo deyince kalktı oturdu
Ama utanmadan uzaktan uzağa hala kızımı seviyo
En güzel tarafıda kedilerimi sevmeye çalıştı
Çıtır kızım utangac tabii durmadı kucağında .
Dumanı seveyim dedi anne bence sevme dedim ama dinlemedi
Bir çizdi elinni ohhh dediö içimden
Bende gebeliğimi ovülasyon testiyle öğrendim gerçekten gebelik testinden daha erken gösteriyoben laboquickle yapmıştım belirgin çıkmıştı akşamı kan verdik 34 çıktı bence iyi bi test ve hassas. düşük değerleri bile gösteriyo kimsenin görmediği çizgiyi gösteriyodu yok diyen çok oldu ama gebeymişim yanıltmadı
Demekki hata vardı onda kuzumEczaneden farkli bir marka aldim emin olmak icin miratech aldim onunla yaptigim tek cizgi cikti malesef
Canım mide bulantın vs oluyor mu?o hedef benimdiiii 02,02,2020 diyordumm erken gelesi tuttuuu
Canım çektirdin mi filmi?Canım bide biz hiç iliski yasamiyorduk film cektrcem diye dün eşim istemsizce içime seettibugün hastaneye gitmem gerekiyor film için adet biteli 3 gün oldu hamilelik riskim yok gunden dolayi ama ama doktor anlarmi ki 1 gün önce iliski olduğunu
Incia, Mustela, Frei Öl, Himalaya, Evomere.. Bunlar içinde hiç kimyasal olmayanlar yağlar canım, bunlardan al. Sadece bebek yağları için söylüyorum ama, diğer ürünlerini bilmiyorum, bakmadım. Johnsons, Dalin gibi markalardan da uzak dur. Instagramda mühendisinoğlu sayfasında her şeyi tek tek inceliyor, yıldızlar listesi yapıyor, oradan baktım senin için :)Kızlar bu arada doktora sordum ben memintolara bebe yağı sürebilirsin dedi, bebe yağı aynı zamanda nemlendirir dedi. Pembe kapaklı olanlar daha iyiymiş
CanımmmmmIncia, Mustela, Frei Öl, Himalaya, Evomere.. Bunlar içinde hiç kimyasal olmayanlar yağlar canım, bunlardan al. Sadece bebek yağları için söylüyorum ama, diğer ürünlerini bilmiyorum, bakmadım. Johnsons, Dalin gibi markalardan da uzak dur. Instagramda mühendisinoğlu sayfasında her şeyi tek tek inceliyor, yıldızlar listesi yapıyor, oradan baktım senin için :)
bir bilene danışmazsan olacağı okaldı ki bana en kolay ulaşım sağlayabilecek durumdasın 7/24 her yerden ateşlerini at bakalım ne şekildeymiş ateşlere göre o testlerinin dogruluguna karar veririz
Ne demek canım, zor iş değil ya bakmak :) O Johnsonstaki kimyasallar öyle çok ki inanamazsın. Tabi etkileri seneler sonra çıktığı için çok sallamıyoruz ama dikkat edebileceğimiz şeylere imkan varken dikkat edelim. Himalaya Gratiste var evet, hatta şu an indirim de vardı epey.. Ben geçen alışveriş yapmıştım 50 liralık alışverişte 10 tl düştüCanımmmmmHakkını helal et uğraşmışsın o kadar Doktor Johnsons pembe kapaklı al dedi yazmasan iş çıkışı alacaktım inan ki Diğer markaları bilmiyorum da himalayanın cilt maskelerini kullanıyordum ben gratislerde falan vardı yağı da vardır sanırım
Demek ki cnm.regl gunum gelene kadar bi daha test yapmiycam cok buyuk hayal kirikligi oluyorDemekki hata vardı onda kuzum
Bende oyle ama bugun karar verdim artik yapmayacagim.2 gunum var bekleyecegim tabi dayanabilirsemKızlar gebelik testi yapmadığı gün kendini eksik hisseden var mı? Bana akışkanlık yaptı sanırım negatif çıkacağını bile bile test yapmadan duramıyorum
yok canım benim hiçbir belirtim yok gögüs hassasiyeti dışındaCanım mide bulantın vs oluyor mu?
Aynı kararı ben hergün veriyorumBende oyle ama bugun karar verdim artik yapmayacagim.2 gunum var bekleyecegim tabi dayanabilirsem
Ayyy uyuzzÇok şükür gittiler
Eşim olmada bugün leşim çıkardı
Kayınvalide yine kayınvalideliğini yapıp 1 tabak dahi mutfaga getirmedi
Sonra Elço neden ayda yılda bir çağırıyo
Bugun hic yapmadim test yani bu saate kadarAynı kararı ben hergün veriyorum
Doğru söylüyorsun kuzum, hadi biz neyse de el kadar bebekler için üretiliyor onlar eğer gerçekten varsa böyle bir şey rabbim sorsun inşallahNe demek canım, zor iş değil ya bakmak :) O Johnsonstaki kimyasallar öyle çok ki inanamazsın. Tabi etkileri seneler sonra çıktığı için çok sallamıyoruz ama dikkat edebileceğimiz şeylere imkan varken dikkat edelim. Himalaya Gratiste var evet, hatta şu an indirim de vardı epey.. Ben geçen alışveriş yapmıştım 50 liralık alışverişte 10 tl düştü
Kesinlkle şampuanı falan bile almıyorum ben oğluma hep mustela kullanmıştım kendime da onun yağını, sonra sebamed e geçtik maalesef herşey kimyasal ..Ne demek canım, zor iş değil ya bakmak :) O Johnsonstaki kimyasallar öyle çok ki inanamazsın. Tabi etkileri seneler sonra çıktığı için çok sallamıyoruz ama dikkat edebileceğimiz şeylere imkan varken dikkat edelim. Himalaya Gratiste var evet, hatta şu an indirim de vardı epey.. Ben geçen alışveriş yapmıştım 50 liralık alışverişte 10 tl düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?