Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Duman senin için yapmış valla

Bende gebeliğimi ovülasyon testiyle öğrendim gerçekten gebelik testinden daha erken gösteriyo

Kızlar bu arada doktora sordum ben memintolara bebe yağı sürebilirsin dedi, bebe yağı aynı zamanda nemlendirir dedi. Pembe kapaklı olanlar daha iyiymiş
Incia, Mustela, Frei Öl, Himalaya, Evomere.. Bunlar içinde hiç kimyasal olmayanlar yağlar canım, bunlardan al. Sadece bebek yağları için söylüyorum ama, diğer ürünlerini bilmiyorum, bakmadım. Johnsons, Dalin gibi markalardan da uzak dur. Instagramda mühendisinoğlu sayfasında her şeyi tek tek inceliyor, yıldızlar listesi yapıyor, oradan baktım senin için :)

Canımmmmm Hakkını helal et uğraşmışsın o kadar Doktor Johnsons pembe kapaklı al dedi yazmasan iş çıkışı alacaktım inan ki Diğer markaları bilmiyorum da himalayanın cilt maskelerini kullanıyordum ben gratislerde falan vardı yağı da vardır sanırım

Ne demek canım, zor iş değil ya bakmak :) O Johnsonstaki kimyasallar öyle çok ki inanamazsın. Tabi etkileri seneler sonra çıktığı için çok sallamıyoruz ama dikkat edebileceğimiz şeylere imkan varken dikkat edelim. Himalaya Gratiste var evet, hatta şu an indirim de vardı epey.. Ben geçen alışveriş yapmıştım 50 liralık alışverişte 10 tl düştü

Doğru söylüyorsun kuzum, hadi biz neyse de el kadar bebekler için üretiliyor onlar eğer gerçekten varsa böyle bir şey rabbim sorsun inşallah

Himalaya’nın bebe yağını aldım sürdüm hatta şimdi

Kesinlkle şampuanı falan bile almıyorum ben oğluma hep mustela kullanmıştım kendime da onun yağını, sonra sebamed e geçtik maalesef herşey kimyasal ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…