Sorma canımAyyy uyuzz
Hamilesin bir de ya
Olmasan bile yardum etmesi lazım..
Hayır kuzum ya çok gözüm korktu annemde yanımda gelemedi bi sebepten dolayı başkasıyla da gidemedm kv me dedim ben dayanamam dedi başka zamana kaldı:/Canım çektirdin mi filmi?
evet doğru benmde ovu testim silikleştikten sonra koyulaşmaya başlamıştı şüphelenip yapmıştım doğru çıkmıştıBende gebeliğimi ovülasyon testiyle öğrendim gerçekten gebelik testinden daha erken gösteriyo
Hadi ya.. Ne kadar zaman sonra çektireceksin şimdi?Hayır kuzum ya çok gözüm korktu annemde yanımda gelemedi bi sebepten dolayı başkasıyla da gidemedm kv me dedim ben dayanamam dedi başka zamana kaldı:/
1 mayis günü kardesimin komşusu ablan hamile mi demiş yok ama düşünüyorlar demiş. Öyle hissettim demiş görünce. Bugün 3.günü regl ve bitti normalde 5 altı gün sürer. Benim hissim de Gebeymisim gibiydi ama olmadi. Yarın sabah bir kan tahlili vereyim diyorum Rabbim herşeye Kadir..Az önce biri durduk yere bana hamile misin dedi. Bir an öyle hissettim dedi. Ben şooook
Hayır kuzum ya çok gözüm korktu annemde yanımda gelemedi bi sebepten dolayı başkasıyla da gidemedm kv me dedim ben dayanamam dedi başka zamana kaldı:/
Hadi ya.. Ne kadar zaman sonra çektireceksin şimdi?
Gidecek kimsem yoktu canım :/ kısmetKeşke ertelemeseydin ya kötü olmuş işte bu yüzden araştırmadan gitmek.lazim ben etkilencegimi bildiğim için hiç bakmadım internetten neyse inşallah sebeptir de gerek kalmaz cnm
Bi sonraki adet bitimine canim ama bilmiyorum bu ay hic supheli iliski olmazsa gidebilirim ayarlayabilirsem kendimi tarih de verirlerse tabi :)Hadi ya.. Ne kadar zaman sonra çektireceksin şimdi?
Canim hic korkma rahim filminden ben iki kere cektirdim.Sehir efsanesine döndü valla.Ikincisinde anestezi ile oldu 10 dk lik bi anestezi veriyolar hic bisey anlamiyorsun.Gidecek kimsem yoktu canım :/ kısmet
Kuzum dalini çok severim kokusunu hatta utanmasam gidip alcam kullancam :)) hep de düşünüyodum bebişim olursa dalinden başka şampuan kullanmam diye zararlı mi ilk defa duyuyorum? Johnsons ın mor kapaklı bebe yağını da ben evlendiğim ilk zamanlar kullaniyordum zararliysa zarar verdiyse diye korktum bak şimdi?Ne demek canım, zor iş değil ya bakmak :) O Johnsonstaki kimyasallar öyle çok ki inanamazsın. Tabi etkileri seneler sonra çıktığı için çok sallamıyoruz ama dikkat edebileceğimiz şeylere imkan varken dikkat edelim. Himalaya Gratiste var evet, hatta şu an indirim de vardı epey.. Ben geçen alışveriş yapmıştım 50 liralık alışverişte 10 tl düştü
Kuzucm ben bilmiyordum 10 günden sonra da eger iliski olmadıysa cektirebilirim diye dusunuyordm öyle degilmiymis nedenki?Adet olana kadar beklemek zorunda adeti başlayıp 5 veya en geç 10 bunu gününe kadar çektirmek zorunda ilişki yaşamadan
Ikisinde de devlet hastanesinde mıydın canım? Sormadım ben anestezi veriyomusunuz diye ama vermezler burda sanırım. Ya internetten araştırdım ben bide videosunu falan izledimCanim hic korkma rahim filminden ben iki kere cektirdim.Sehir efsanesine döndü valla.Ikincisinde anestezi ile oldu 10 dk lik bi anestezi veriyolar hic bisey anlamiyorsun.
Ilkinde anestezisiz oldu 2008 yilinda kizima hamileligimden once adet sancisindan fazla degildi agrisi
Ne değişik şeyler istemişler ben normal kontrole gidiyor gibi gittim 5 dk sürdü zaten hiç gözünde büyütme gerçekten alttan muayene olduysan bir farkı yok sadece sıvıyı verirken kasıklarında bir sancı oluyor o da geçiyor ben hemen kalkıp normal hayata devam ettim doktor 1 hafta ağrın olursa ağrı kesici iç dedi ona bile gerek duymadım rahat ol kasma hepsi buKuzucm ben bilmiyordum 10 günden sonra da eger iliski olmadıysa cektirebilirim diye dusunuyordm öyle degilmiymis nedenki?bide sonda istemisti eczaneden medikalciden al die etek giy gel demişti. Eczaneye gittim diyorki numarası olur sondanın öyle veremeyiz dedim numara falan söylemedi ama :) olmaz sor öğren dedi. Kaç numara gerekiyo ki?
Eğer imkanın varsa özele git çünkü cihazlar yeni olandan kullanıldığı için daha az ağrı oluyor galiba öyle diyen çok olmuştu hatta bende devletten randevu almıştım ama 4 5 ay sonrasına gün verince özele gittimIkisinde de devlet hastanesinde mıydın canım? Sormadım ben anestezi veriyomusunuz diye ama vermezler burda sanırım. Ya internetten araştırdım ben bide videosunu falan izledimayyy dedim korktum iyice. Hastanede sekreter olarak çalışan bi ablam var komşumuz 'bisey demiycem gozun korkmasın sadece yanında biriyle git dedi. Kvalidenin bi akrabasi var o cektrmisti ona sordum benim rahim sıkıntılı olduğu için baya zor oldu ama sende olmaz sıkıntı yoksa dedi sonrada arkamdan kvye demiş ben gözü korkmasn diye demedim yüzüne devlete gitmesin mahvolur valla diye bende iyiceee korktum tabi
Hımmm ondan sancin fazla olmamış olabilir o zaman çünkü son çıkan makineler kullanılacaksa o kadar kötü olmuyormuş. Sondayı istemediler mi sizde?Eğer imkanın varsa özele git çünkü cihazlar yeni olandan kullanıldığı için daha az ağrı oluyor galiba öyle diyen çok olmuştu hatta bende devletten randevu almıştım ama 4 5 ay sonrasına gün verince özele gittim
Hayırlı cumalar güzel anneeeGünaydın kızlaaar hayırlı cumalar
Kuzum eczaci da verseymis bi sonda cok onemli oldugunu sanmiyorum normalde bayanlarda 14 num kullanılırHımmm ondan sancin fazla olmamış olabilir o zaman çünkü son çıkan makineler kullanılacaksa o kadar kötü olmuyormuş. Sondayı istemediler mi sizde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?