Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Az önce biri durduk yere bana hamile misin dedi. Bir an öyle hissettim dedi. Ben şooook
1 mayis günü kardesimin komşusu ablan hamile mi demiş yok ama düşünüyorlar demiş. Öyle hissettim demiş görünce. Bugün 3.günü regl ve bitti normalde 5 altı gün sürer. Benim hissim de Gebeymisim gibiydi ama olmadi. Yarın sabah bir kan tahlili vereyim diyorum Rabbim herşeye Kadir..

Hayır kuzum ya çok gözüm korktu annemde yanımda gelemedi bi sebepten dolayı başkasıyla da gidemedm kv me dedim ben dayanamam dedi başka zamana kaldı:/

Keşke ertelemeseydin ya kötü olmuş işte bu yüzden araştırmadan gitmek.lazim ben etkilencegimi bildiğim için hiç bakmadım internetten neyse inşallah sebeptir de gerek kalmaz cnm

Gidecek kimsem yoktu canım :/ kısmet
Canim hic korkma rahim filminden ben iki kere cektirdim.Sehir efsanesine döndü valla.Ikincisinde anestezi ile oldu 10 dk lik bi anestezi veriyolar hic bisey anlamiyorsun.
Ilkinde anestezisiz oldu 2008 yilinda kizima hamileligimden once adet sancisindan fazla degildi agrisi

Kuzum dalini çok severim kokusunu hatta utanmasam gidip alcam kullancam :)) hep de düşünüyodum bebişim olursa dalinden başka şampuan kullanmam diye zararlı mi ilk defa duyuyorum? Johnsons ın mor kapaklı bebe yağını da ben evlendiğim ilk zamanlar kullaniyordum zararliysa zarar verdiyse diye korktum bak şimdi?

Adet olana kadar beklemek zorunda adeti başlayıp 5 veya en geç 10 bunu gününe kadar çektirmek zorunda ilişki yaşamadan
Kuzucm ben bilmiyordum 10 günden sonra da eger iliski olmadıysa cektirebilirim diye dusunuyordm öyle degilmiymis nedenki? bide sonda istemisti eczaneden medikalciden al die etek giy gel demişti. Eczaneye gittim diyorki numarası olur sondanın öyle veremeyiz dedim numara falan söylemedi ama :) olmaz sor öğren dedi. Kaç numara gerekiyo ki?

Ikisinde de devlet hastanesinde mıydın canım? Sormadım ben anestezi veriyomusunuz diye ama vermezler burda sanırım. Ya internetten araştırdım ben bide videosunu falan izledim ayyy dedim korktum iyice. Hastanede sekreter olarak çalışan bi ablam var komşumuz 'bisey demiycem gozun korkmasın sadece yanında biriyle git dedi. Kvalidenin bi akrabasi var o cektrmisti ona sordum benim rahim sıkıntılı olduğu için baya zor oldu ama sende olmaz sıkıntı yoksa dedi sonrada arkamdan kvye demiş ben gözü korkmasn diye demedim yüzüne devlete gitmesin mahvolur valla diye bende iyiceee korktum tabi

Ne değişik şeyler istemişler ben normal kontrole gidiyor gibi gittim 5 dk sürdü zaten hiç gözünde büyütme gerçekten alttan muayene olduysan bir farkı yok sadece sıvıyı verirken kasıklarında bir sancı oluyor o da geçiyor ben hemen kalkıp normal hayata devam ettim doktor 1 hafta ağrın olursa ağrı kesici iç dedi ona bile gerek duymadım rahat ol kasma hepsi bu

Eğer imkanın varsa özele git çünkü cihazlar yeni olandan kullanıldığı için daha az ağrı oluyor galiba öyle diyen çok olmuştu hatta bende devletten randevu almıştım ama 4 5 ay sonrasına gün verince özele gittim

Günaydın kızlaar nasılsınız?

Hımmm ondan sancin fazla olmamış olabilir o zaman çünkü son çıkan makineler kullanılacaksa o kadar kötü olmuyormuş. Sondayı istemediler mi sizde?

Hımmm ondan sancin fazla olmamış olabilir o zaman çünkü son çıkan makineler kullanılacaksa o kadar kötü olmuyormuş. Sondayı istemediler mi sizde?
Kuzum eczaci da verseymis bi sonda cok onemli oldugunu sanmiyorum normalde bayanlarda 14 num kullanılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…