Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hic farkinda degilim aslinda iyi ki soyledi valla yoksa hic boydan hamilelik resimim olmiyacakti Ben aynaya baktigimda sadece aldigim kilolari gordugumden foto cekmek aklima gelmiyor ama insallah bugun cekicem
Haklısın kuzum bu duyguyu ilk defa yaşayınca aynaya bakınca ki o duygu çok başka aklına gelmemesi normal

Benım güzel annelerimmmm veee anne adaylarım ♥
Hepinizin anneler günü kutlu olsun
Sizi iyi ki tanımışım
Rabbim hamile olanlara en kısa sürede kavusmayı , hamile kalmak isteyenlerede en kısa hamile kalmayı nasip etsin

Hepinizi çok seviyorum

Hepinize mrblar :) bana yardımcı olabilcek var mı acaba? İlişkiden bir hafta sonra belirtiler oluşur mu? Adetime 8 gün var ama yoğun şekilde göğüs hassasiyeti karın ve vajina ağrısı birkac gün önce de kabızlık yaşadım sabah da ishal oldum.İlk korunmasız denememizdi hamile kalma şansımın yüksek olduğu gündü.Yorumlarınıza çok ihtiyacım var.

Eğer gebe kalındıysa en erken ilişkiden 13-14 gün sonra belirtiler başlar 11-12 gün sonrada testte çıkıyor bazılarının tam kaç gün oldu?

Evet canım ben bundan aldım 2 aydır bol bol kullandım en ideali bu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…