- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
Testin varsa bugün tekrar yaparsın diye düşünmüştüm iki testi karşılaştırırdıkPazartesi gunu kan testi yapmayi dusunuyorum
Haklısın kuzum bu duyguyu ilk defa yaşayınca aynaya bakınca ki o duygu çok başka aklına gelmemesi normalHic farkinda degilim aslinda iyi ki soyledi valla yoksa hic boydan hamilelik resimim olmiyacaktiBen aynaya baktigimda sadece aldigim kilolari gordugumden foto cekmek aklima gelmiyor ama insallah bugun cekicem
Acayip bı şekilde şişlik oluyor anlıyorumKuzum enteresan bi şekilde bu haftadan benim biraz göbeğim var normalde zayıfım ondan herhalde yarısı gazda olabilir tabi
Insallah tez zamanda sana da isteyen herkesede nasip olurHaklısın kuzum bu duyguyu ilk defa yaşayınca aynaya bakınca ki o duygu çok başka aklına gelmemesi normal
Amin canım inşallahInsallah tez zamanda sana da isteyen herkesede nasip olur
Malesef yokTestin varsa bugün tekrar yaparsın diye düşünmüştüm iki testi karşılaştırırdık
Ay inşallah hayırlı bi haberin habercisidir :)Ramazan malum ben az önce misafirlerimi yolladim dünden beri oldum az önce kaşığına çok şidetli ağrı girdi çok az bi lekelenmem olmuş neyin nesi anlamadım
Bebeğim pik görüntüsünde hala bence sıvı alımına dikkat edip yarın bi daha yap yarın çatlar bence bugünü değerlendir ama
Çatlamış gibi duruyorKızlar sizce yumrtam çatlamış mıııı ?
Eğer gebe kalındıysa en erken ilişkiden 13-14 gün sonra belirtiler başlar 11-12 gün sonrada testte çıkıyor bazılarının tam kaç gün oldu?Hepinize mrblar :) bana yardımcı olabilcek var mı acaba? İlişkiden bir hafta sonra belirtiler oluşur mu? Adetime 8 gün var ama yoğun şekilde göğüs hassasiyeti karın ve vajina ağrısı birkac gün önce de kabızlık yaşadım sabah da ishal oldum.İlk korunmasız denememizdi hamile kalma şansımın yüksek olduğu gündü.Yorumlarınıza çok ihtiyacım var.
Laboquick Ovülasyon Testi 2 Test x 15 Paket + Gebelik Testi 2 Test + Ultra Erken Gebelik Testi 1 Test Fiyatları ve Özellikleri
Laboquick Ovülasyon Testi 2 Test x 15 Paket + Gebelik Testi 2 Test + Ultra Erken Gebelik Testi 1 Test en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Bu iyi mi acaba kızlar, yardımcı olun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?