Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
illa diyorsun ki ece gel beni hatta kübi ile beni burda deşifre ettttt neyse ben yine susuyorum korkmayın kızlar burdan ses kaydı atamıyorum telaşa kapılmayın
bizim deşifre edilcek neyimiiz var aynen çok şükürki burdan ses kaydı atamıyosun üyeliğimi sildirmek zorunda kalırdım

Yeter çok durdu içerde bu, çıkarın artık Hahaha ne güldüm yaa
benden beklenecek bir hareket diye düşünüyorum gizli kapaklı işleri sevmem herşey ulu orta olsun şimdi karnıma gizlenmiş meraktan öleyim mi yani çıksın gelsin ben onu dışardada güzel beslerim

benden beklenecek bir hareket diye düşünüyorum gizli kapaklı işleri sevmem herşey ulu orta olsun şimdi karnıma gizlenmiş meraktan öleyim mi yani çıksın gelsin ben onu dışardada güzel beslerim
İçerde ye iç yat, anaya kendini gösterme olmaz öyle diyosun

İçerde ye iç yat, anaya kendini gösterme olmaz öyle diyosun
aynen öyle diyorum ya da bir tercih hakkı daha var ne oldugunu bana hemen söylesin bende o gelene kadar ona göre hazırlık yapıcam alışveriş yapasım var ne alacagımı bilmiyorum söylesin cinsiyetini ona göre rahat bırakıyım bende onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…