bizim deşifre edilcek neyimiiz varilla diyorsun ki ece gel beni hatta kübi ile beni burda deşifre etttttneyse ben yine susuyorum korkmayın kızlar burdan ses kaydı atamıyorum telaşa kapılmayın
emin misin deşifre olacak neyim var ki konusundabizim deşifre edilcek neyimiiz varaynen çok şükürki burdan ses kaydı atamıyosun üyeliğimi sildirmek zorunda kalırdım
ovü testleri ?1609ece kuzum ateş 35,8 bugün
Kafayı bozdun cinsiyetleelçooo sana birşey sorucam bebegin cinsiyetini ögrenmeden önce diger formlarda falan baktın mı belirtilere göre teorilere göre tahminlerde hangi dogru çıkıyorduH E
ya ben aceleci bi insanım 9 ay nasıl beklerim bilmiyorum benim çocuk büyüdü diyip 6. ayda gidip doktora alın bunu demesem bariKafayı bozdun cinsiyetle
Yeter çok durdu içerde bu, çıkarın artıkya ben aceleci bi insanım 9 ay nasıl beklerim bilmiyorum benim çocuk büyüdü diyip 6. ayda gidip doktora alın bunu demesem bari
benden beklenecek bir hareket diye düşünüyorumYeter çok durdu içerde bu, çıkarın artıkHahaha ne güldüm yaa
İçerde ye iç yat, anaya kendini gösterme olmaz öyle diyosunbenden beklenecek bir hareket diye düşünüyorumgizli kapaklı işleri sevmem herşey ulu orta olsun şimdi karnıma gizlenmiş meraktan öleyim mi yani çıksın gelsin ben onu dışardada güzel beslerim
aynen öyle diyorum ya da bir tercih hakkı daha var ne oldugunu bana hemen söylesin bende o gelene kadar ona göre hazırlık yapıcamİçerde ye iç yat, anaya kendini gösterme olmaz öyle diyosun
Amin Allah razı olsunsağol teşekkürler,sende bir an önce sağlıkla,kolaylıkla kucağına alırsın yavrunu
Benım erkek gözüküyodu teorilerdeelçooo sana birşey sorucam bebegin cinsiyetini ögrenmeden önce diger formlarda falan baktın mı belirtilere göre teorilere göre tahminlerde hangi dogru çıkıyorduH E
ya benim onunla sıkıntım var son adeti girersem farklı yumurtlamaya göre girersem farklıBenım erkek gözüküyodu teorilerde
Ama çin takvimi doğru çıktı
Aaa senın tam süpriz olucak ozaman tahmın edemicenya benim onunla sıkıntım var son adeti girersem farklı yumurtlamaya göre girersem farklı
Şarkı türkü çığırıyonus birbirinize de benim mi haberim yokbizim deşifre edilcek neyimiiz varaynen çok şükürki burdan ses kaydı atamıyosun üyeliğimi sildirmek zorunda kalırdım
Kız ceylo instodan eklesene beniŞarkı türkü çığırıyonus birbirinize de benim mi haberim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?