Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
görmemişim canım arada kaçırıyom :)
aa niyetine girmişken gitseydin keşke çıkardı aradan :)
neyse belki bu ay bebiş gelirde gerek kalmaz bidahaki aya :)
Ya cok gozum korktu okuynca yazılanları sonra da dedim kendime bebek için katlanıyorsam doğum kolay mi sanki bunada katlanacam onun için değer

Allah razı olsun kuzum 10+1 deyim şu an 10. haftayı 1 gün bile geçince hafta atıyor takvimde Ayy telaşım o şu an benim de inşallahhhhh
Zaman nasil su gibi geciyor daha dun hamilelik haberini vermissin gibi geliyor bana cok duygulandimgaliba aglamak icin bahane ariyorum cinsiyet icin hissettigin birsey var mi?

Yok be kuzum 11+4 oluyor gittiğimde anca tahminde bulunur diye düşünüyorum, belli de olmaz ama belki gösteriverir
Anladım şimdi 11 yazınca belki 12 hatta 13. Haftana girersin diye düşünmüştüm canim :) hayirlisi olsun iyi sabrediyosunuz valla ben cok sabirsizim hergun onu düşünürüm sanırım Allah biliyo da vermiyo heralde tovbest

Zaman nasil su gibi geciyor daha dun hamilelik haberini vermissin gibi geliyor bana cok duygulandimgaliba aglamak icin bahane ariyorum cinsiyet icin hissettigin birsey var mi?
Yaa bana da öyle geliyor biliyor musun sanki daha yeni değerim 9 çıkmış gibi Valla eşim kız diyor, ben ona inat gideyim diye erkek diyorum ama bence de kız Sence??

Valla bu ay tam gün aşırı değerlendirdik kuzum ama ben üstteydim hep ben daha iyi hissediyorum öyle-.- ne yardan geçiyorum ne serden
ramazan günü gün aşırı değerlendirebildiyseniz bravo kızz ben uykudan gözümü açamıyorum
inşallah bu çabanın karşılığı çift çizgi oalrak gelir

Kız tövbe de Bende düşünüyorum valla tek gündemim heyecanım o

ramazan günü gün aşırı değerlendirebildiyseniz bravo kızz ben uykudan gözümü açamıyorum
inşallah bu çabanın karşılığı çift çizgi oalrak gelir
Hahahah inşallah kuzum :)) napiyim valla evde olunca pek yorulmuyorum ben eşim yazık yoruluyor cilve yaptigimda dayanamıyor askııım gün aştı diyorum gülüyor bi git geliyom diyo

Hahahah inşallah kuzum :)) napiyim valla evde olunca pek yorulmuyorum ben eşim yazık yoruluyor cilve yaptigimda dayanamıyor askııım gün aştı diyorum gülüyor bi git geliyom diyo
evde olunca kolay olabilir aynen de çalışınca cok zor oluyor yaaa
oldugu kadarıyla artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…