görmemişim canım arada kaçırıyom :)Yok kuzum ya cesaret edemedim gitmeye demistim :)) bi sonraki adet bitiminde artik :/
Cinsiyetini de öğrenrsiniz sanırım :) ?Allah'ıma şükürler olsun bir sorun yok kuzum, 10 gün sonra doktor randevum var :)
Yok be kuzum 11+4 oluyor gittiğimde anca tahminde bulunur diye düşünüyorum, belli de olmaz ama belki gösteriverirCinsiyetini de öğrenrsiniz sanırım :) ?
Ya cok gozum korktu okuynca yazılanlarıgörmemişim canım arada kaçırıyom :)
aa niyetine girmişken gitseydin keşke çıkardı aradan :)
neyse belki bu ay bebiş gelirde gerek kalmaz bidahaki aya :)
Zaman nasil su gibi geciyor daha dun hamilelik haberini vermissin gibi geliyor bana cok duygulandimAllah razı olsun kuzum 10+1 deyim şu an 10. haftayı 1 gün bile geçince hafta atıyor takvimdeAyy telaşım o şu an benim de inşallahhhhh
doğru ne kadar zor olabilir doğumdan kolaydırYa cok gozum korktu okuynca yazılanlarısonra da dedim kendime bebek için katlanıyorsam doğum kolay mi sanki bunada katlanacam onun için değer
Anladım şimdi 11 yazınca belki 12 hatta 13. Haftana girersin diye düşünmüştüm canim :) hayirlisi olsun iyi sabrediyosunuz vallaYok be kuzum 11+4 oluyor gittiğimde anca tahminde bulunur diye düşünüyorum, belli de olmaz ama belki gösteriverir
Valla bu ay tam gün aşırı değerlendirdik kuzum ama ben üstteydim hepdoğru ne kadar zor olabilir doğumdan kolaydır
inşallah gerek kalmaz yaptırmana gelir bebiş ya
Yaa bana da öyle geliyor biliyor musun sanki daha yeni değerim 9 çıkmış gibiZaman nasil su gibi geciyor daha dun hamilelik haberini vermissin gibi geliyor bana cok duygulandimgaliba aglamak icin bahane ariyorum cinsiyet icin hissettigin birsey var mi?
ramazan günü gün aşırı değerlendirebildiyseniz bravo kızz ben uykudan gözümü açamıyorumValla bu ay tam gün aşırı değerlendirdik kuzum ama ben üstteydim hepben daha iyi hissediyorum öyle-.- ne yardan geçiyorum ne serden
Kız tövbe deAnladım şimdi 11 yazınca belki 12 hatta 13. Haftana girersin diye düşünmüştüm canim :) hayirlisi olsun iyi sabrediyosunuz vallaben cok sabirsizim hergun onu düşünürüm sanırım Allah biliyo da vermiyo heralde tovbest
Icimden erkek geciyorYaa bana da öyle geliyor biliyor musun sanki daha yeni değerim 9 çıkmış gibiValla eşim kız diyor, ben ona inat gideyim diye erkek diyorum ama bence de kız Sence??
Hahahah inşallah kuzum :)) napiyim valla evde olunca pek yorulmuyorum ben eşim yazık yoruluyor cilve yaptigimda dayanamıyor askııım gün aştı diyorum gülüyor bi git geliyom diyoramazan günü gün aşırı değerlendirebildiyseniz bravo kızz ben uykudan gözümü açamıyorum
inşallah bu çabanın karşılığı çift çizgi oalrak gelir
Allahım önce sagliklisini, sonra gonlunuzden geçeni nasıp etsin kuzum :*Kız tövbe deBende düşünüyorum valla tek gündemim heyecanım o
evde olunca kolay olabilir aynen de çalışınca cok zor oluyor yaaaHahahah inşallah kuzum :)) napiyim valla evde olunca pek yorulmuyorum ben eşim yazık yoruluyor cilve yaptigimda dayanamıyor askııım gün aştı diyorum gülüyor bi git geliyom diyo
Siz degerlendirdniz mi senin de tam bugünler heralde yumurtlama :)evde olunca kolay olabilir aynen de çalışınca cok zor oluyor yaaa
oldugu kadarıyla artık
Elçoda kız diyor bakalım ne çıkacakIcimden erkek geciyorHayirli olsun saglikli olsunda ama sanki bana erkek gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?