Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende hamilelikte yükseldiğini duymştum.
kaç kaldı bata :)

Abla 84 kusur cok fazla degilmi yaaa? ilk defa duydum bu kadar yuksek sonucu insallah gebeliktendirBence test yapana kadar bekle sonra umud kirikligi cok kotu oluyor insallah insallah insallah vardir

Abla 84 kusur cok fazla degilmi yaaa? ilk defa duydum bu kadar yuksek sonucu insallah gebeliktendirBence test yapana kadar bekle sonra umud kirikligi cok kotu oluyor insallah insallah insallah vardir
bilemedim kuzum bakalım bekleyip göreceğiz inşallah gebeliktir bakalım

merhaba bu durumu yaşayan varsa yardımcı olur mu adetim 2 gün gecikmeli dün oldum gunduz 1 gibi ve çok açık pembe ve kivamliydi biraz oluyodu ama pede geçiyordu daha sonra gece yatmadan once karnım ağrıdığı icin ilaç içtim sabah kalktığımda baya kırmızı adet artarak oldum suan yine pembe oldu azaldi baya niye sizce idrar testinde birşey cikmadi ve cimcik gibi batma oluyor bikini bölgemde

Üstüne görme dediğimiz de kırmızı olmuyor kuzum leke gibi bir gün görünür geçee kimi kadında hiç olmaz bende olmadı mesela ilaçta yapmış olabilir testte çıkardı adet zamanında olduğun için

ayri hmm bende ilaç içtim de zarar mi verdim acaba diyorum üzülüyorum zaten hep adet olduğunda bugün de tam eşimin arkadaşınin nisanlisi maesaj attı hamile gördüm seni hamile misin falan diye pek bu ara cok gören var o sekilde bu ruyalarinda bende tik yok

Olur kuzum öyle bilinçaltıda çok kuvvetli bir etken kafandan atmaya çalış başka şeylere yönel çok daha rahat çocuk sahibi olursun

Kızlar ovülasyon testlerim geldi ne zaman başlayayım sizce? 4. günü reglimin bugün..
Canım aslında herkes 6-7 gün sonra başlıyor ama bende bu sefer hemen başlayacağım adetlerim düzensizleşti yumurtlama günleri de şaşmışır belki
Başka konularda okuduğumda bayanın biri adet gününün hemen bitiminde yumurtladığını testlerle farketmişti
Benimde 4.günü bugün
Yarın ya da diğer gün başlayacağım
Burda marka sormak serbestmi bilmiyorum ama sen kaset tipimi aldın çubuk olanlardan mı?
Ben kaset tipi aldım hiç memnun kalmadım çok bozuk çıkan oluyor ya da tam koyuyu yakalayamadığım zamanlar oldu

Hadi ya.. Benim de son 3 aydır düzensiz.. Peki başlayınca her gün mü yapılıyor mu?
Benimkiler kaset dediğinden sanırım, hiç açmadım daha ilk kez alıyorum, Laboquick galiba adı..

Kizlaaaaarrr Kars li olan var mı aranızda? Yada orada oturan? tayinimiz oraya çıkmışta
Selam canım, ben Kars lıyım hiç gitmedim ama annemler çocukken gelmişler buraya onlar da pek gitmez amane güzel memleketimize gidiyorsun ❣
Tek tük akrabalarımız var yinede orada. Çıldır gölü tarafında

Anladim canım sorduğum herkes güzel diyor bizde güzel şeyler hissediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…