- 18 Mart 2011
- 9.318
- 32.294
- 748
Amiiiin bebeğim darısı başınaAllahım önce sagliklisini, sonra gonlunuzden geçeni nasıp etsin kuzum :*
Is yerin nasıl sıkıntı yasiyor musun hala adamlar anladı mi hamileligini merak ettim
gün aşırı olmasada değerlendirmeye çalışıyoruz kuzumSiz degerlendirdniz mi senin de tam bugünler heralde yumurtlama :)
Kız neyse ne sen ovü testlerine ne zaman başlican çok geç başlama, rahim kendini hazırlıyor sen öyle düşünDeli olacam, 4 günde bıçak gibi kesildi reglim, 7-8 gün sürer benim hep.. Hem erken oldum hem çok kısa sürdü, ne bu böyle ya??
Bugün başlayayım mı sence? Çok mu erken olur?Kız neyse ne sen ovü testlerine ne zaman başlican çok geç başlama, rahim kendini hazırlıyor sen öyle düşün
Kaçıncı gündesin?Bugün başlayayım mı sence? Çok mu erken olur?
Bugün 5. günKaçıncı gündesin?
Bence erken kuzum ben 8.gün başlamıştım şansa da erken yumurtlamıştım o ay, bence 2-3 gün daha bekleBugün 5. gün
Söyledin mi hamileligini? :)Amiiiin bebeğim darısı başına
Son zamanlarda sıkıntı yaşayacağım bi olay olmadı çok şükür ama randevu zamanı ne olacak bakalım
Kalp atışından sonra söyledim bebeğim nisanın sonundaSöyledin mi hamileligini? :)
Peepapp pazartesiyi gösterdi ama bilmiyorum cumadan beri gün aşırı oluyo zaten :) 28 i bat kuzugün aşırı olmasada değerlendirmeye çalışıyoruz kuzum
bugun 13. gun hala pik değil ovu testi :)
geçen ay 13 te pikti bakalım bu ay kaçıncı gün olcak
senin ne zamandı yumurtlama bat yakınmı
Iyi olmuş Canım inşallah sıkıntı yasamazsiniz izin konularında:)Kalp atışından sonra söyledim bebeğim nisanın sonunda
Valla kalp atışını duyduğumu onlara söylemedim gebeliği haber verirken, ben doktoruma hafta sonları gidiyorum ama onlara hafta içi dedim dinlenirim 1 gün diye. Kalp atışı duyucam diye çıktım işten 3te mesai zaten 5 buçukta bitiyor bir surat bir surat anlatamamIyi olmuş Canım inşallah sıkıntı yasamazsiniz izin konularında:)
bendede pepaap cumayı gösteriyor ama bakalım ovu testi ne dicekPeepapp pazartesiyi gösterdi ama bilmiyorum cumadan beri gün aşırı oluyo zaten :) 28 i bat kuzu
Günaydın canım yeni işin hayırlı olsunGünaydınn kızlaarrrartık eskisi kadar çok giremiyorum çünkü işe başladım belki bu bebişimizin bize gelmesi için bir vesile olur. Evdeyken çok fazla düşünüp kafama takıyordum işe başlayınca yorgunluktan pek düşünmüyo gibiyim inş hep böyle gider sizler nasılsınız ?
Kız 3 e kadar kaç saat çekmişsin zaten 2 saat orda olsan ne olmasan ne ne cins anlayissiz insanlarmış-.- ay oram buram ağrıyor yorgunum calisamycam bugün gelemycem falan desen laf bile ederler gibime geldiValla kalp atışını duyduğumu onlara söylemedim gebeliği haber verirken, ben doktoruma hafta sonları gidiyorum ama onlara hafta içi dedim dinlenirim 1 gün diye. Kalp atışı duyucam diye çıktım işten 3te mesai zaten 5 buçukta bitiyor bir surat bir surat anlatamam
Valla tın
Ovu testi yapıp geliyorumbendede pepaap cumayı gösteriyor ama bakalım ovu testi ne dicek
hadi inşallah çift çizgileri görelim kuzum sendende
Ona ediyolar zaten netKız 3 e kadar kaç saat çekmişsin zaten 2 saat orda olsan ne olmasan ne ne cins anlayissiz insanlarmış-.- ay oram buram ağrıyor yorgunum calisamycam bugün gelemycem falan desen laf bile ederler gibime geldi
Çok teşekkür ederim canımGünaydın canım yeni işin hayırlı olsun ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?