Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahım önce sagliklisini, sonra gonlunuzden geçeni nasıp etsin kuzum :*
Is yerin nasıl sıkıntı yasiyor musun hala adamlar anladı mi hamileligini merak ettim
Amiiiin bebeğim darısı başına

Son zamanlarda sıkıntı yaşayacağım bi olay olmadı çok şükür ama randevu zamanı ne olacak bakalım

Siz degerlendirdniz mi senin de tam bugünler heralde yumurtlama :)
gün aşırı olmasada değerlendirmeye çalışıyoruz kuzum
bugun 13. gun hala pik değil ovu testi :)
geçen ay 13 te pikti bakalım bu ay kaçıncı gün olcak
senin ne zamandı yumurtlama bat yakınmı

Deli olacam, 4 günde bıçak gibi kesildi reglim, 7-8 gün sürer benim hep.. Hem erken oldum hem çok kısa sürdü, ne bu böyle ya??
Kız neyse ne sen ovü testlerine ne zaman başlican çok geç başlama, rahim kendini hazırlıyor sen öyle düşün

gün aşırı olmasada değerlendirmeye çalışıyoruz kuzum
bugun 13. gun hala pik değil ovu testi :)
geçen ay 13 te pikti bakalım bu ay kaçıncı gün olcak
senin ne zamandı yumurtlama bat yakınmı
Peepapp pazartesiyi gösterdi ama bilmiyorum cumadan beri gün aşırı oluyo zaten :) 28 i bat kuzu

Iyi olmuş Canım inşallah sıkıntı yasamazsiniz izin konularında:)
Valla kalp atışını duyduğumu onlara söylemedim gebeliği haber verirken, ben doktoruma hafta sonları gidiyorum ama onlara hafta içi dedim dinlenirim 1 gün diye. Kalp atışı duyucam diye çıktım işten 3te mesai zaten 5 buçukta bitiyor bir surat bir surat anlatamam

Valla tın

Günaydın canım yeni işin hayırlı olsun

Kız 3 e kadar kaç saat çekmişsin zaten 2 saat orda olsan ne olmasan ne ne cins anlayissiz insanlarmış-.- ay oram buram ağrıyor yorgunum calisamycam bugün gelemycem falan desen laf bile ederler gibime geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…