- 18 Mart 2011
- 9.318
- 32.295
- 748
Canım doktorum bana zencefil çayı önermişti bulantı içinMide bulantısından ölüyorum hanımlar doğal yoldan önerebileceğiniz bişey ler varmi
Çayı acı gelecek dersen balla toz zencefili karıştırıp 2-3 damla limon sıkıp bulamaç yapıp yiyebilirsin kuzum hem bağışıklığa da iyi geliyor. Benim doktorum gebeliğe bağlı bulantılarda hep zencefil öneriyorTeşekürler canım deneyeyim bir
Bana en iyi dılarda hava almak geldiMide bulantısından ölüyorum hanımlar doğal yoldan önerebileceğiniz bişey ler varmi
Bu kadar takman sadece sana zarar herşey yoluna giriyor sabir sabret kuzum herşeyin hayırlısı
GunaydinGünaydın kızlaaaar
Allah razı olsun kuzum 10+1 deyim şu an 10. haftayı 1 gün bile geçince hafta atıyor takvimdeGunaydin11. Haftaya girmissiniz masallah 2 hafta icinde cinsiyetiniz belli olucak
Annem kars sarıkamışlı eşimde sarıkamışda yaptı askerliği. Beyaz cennet derler oraya devamlı kar olduğu için:) güzel memleket ama Turkiyenin en soğuk ili.. hakkınızda hayırlısı olsunKizlaaaaarrr Kars li olan var mı aranızda? Yada orada oturan?tayinimiz oraya çıkmışta
iyiyiz kuzum sen nasılsınnnn hsg cekilcektin sanki sen çekildinmi :)Nasılsınız kızlar? :) 2 3 gundur yoktum :)
Biz aynıyız bebeğim, sen nasılsınn??Nasılsınız kızlar? :) 2 3 gundur yoktum :)
Yok kuzum ya cesaret edemedim gitmeye demistim :)) bi sonraki adet bitiminde artik :/iyiyiz kuzum sen nasılsınnnn hsg cekilcektin sanki sen çekildinmi :)
Cok sukur kuzum bebis nasil , var mi sorun sıkıntı ? :)Biz aynıyız bebeğim, sen nasılsınn??
Allah'ıma şükürler olsun bir sorun yok kuzum, 10 gün sonra doktor randevum var :)Cok sukur kuzum bebis nasil , var mi sorun sıkıntı ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?