Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekürler canım deneyeyim bir
Çayı acı gelecek dersen balla toz zencefili karıştırıp 2-3 damla limon sıkıp bulamaç yapıp yiyebilirsin kuzum hem bağışıklığa da iyi geliyor. Benim doktorum gebeliğe bağlı bulantılarda hep zencefil öneriyor

Günaydınn kızlaarrr artık eskisi kadar çok giremiyorum çünkü işe başladım belki bu bebişimizin bize gelmesi için bir vesile olur. Evdeyken çok fazla düşünüp kafama takıyordum işe başlayınca yorgunluktan pek düşünmüyo gibiyim inş hep böyle gider sizler nasılsınız ?

Arkadaşlar merhaba hayırlı ramazanlar❤ sayfaya bugün üye oldum nasip olursa bende hamişimm. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin benim sorum olacaktı yaklaşık 6. Haftadan bu yana mide bulantim vardi ve 2 gündür bulantim kesildi yani içim bazen bulanıyor ama kusmuyorum artk 10. Haftadayim sizce normal mi kesilmesi

Kizlaaaaarrr Kars li olan var mı aranızda? Yada orada oturan? tayinimiz oraya çıkmışta
Annem kars sarıkamışlı eşimde sarıkamışda yaptı askerliği. Beyaz cennet derler oraya devamlı kar olduğu için:) güzel memleket ama Turkiyenin en soğuk ili.. hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…