Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım benim de 13.gün hala silik ama ben 2 aydır takip ediyorum 15. ve 16. günde pik yakaladım. O yüzden 5 gün daha var diye düşünüyorum. bakalım artık kısmet. aynen ne gerekiyorsa tüketeceğiz artık napalım.

Kız yok hasta olunca yapar ama normalde sofra kurmaya yardım eder bide çay servisleri evde ona ait diger işleri yapamaz büyük temizliklerde yardımcı tutuyom bende öyle idare ediyoz napalım seninki baya yapıyomuş kız daha ne olsun

Biz ikinciyi de düşünmüyoruz zaten, rabbim elimizdekini sağlıklı versin o yeter bana
Ben iki olsun istiyorum biz 6 kardesiz gercekten kardeslik benim icin cok onemli tabi ben o kadar fazlaya bakamam iki nasip ederse Rabbim saglik bir sekilde yeter ama esim ikiyle yetinecek gibi degil 3 ister o bu gidisle galiba hep doguracam Insallah Rabbim gonlunuzdekini hayirli saglikli bir sekilde nasip eder

RkU Kuzummm rabbim gönlündekini hayırlısıyla versin sana inşallahhh

Ehehe ayne valla çamaşır aşmayı kocaya kitliyorum yazlıkları çıkardım bide üç gündür utu yapıyorum onun buharı vurdukça kriz gecircek gibi hissediyorum
Ay bende yazlıkları çıkrdım iki gündür öldüm.
Dün kendiminkiler bitti bıgun eşiminkilere geçtim oda bitti şükğr

Şimdi bi makine çamaşırım var onu ascam
Bu duygularinda tek degilsin canim ben de camasirlari yikadim asmam lazim ama zerre icimden gelmiyor butun evi temizliyim ama camasir asmiyayim diyorum
Ayy benımde var 5 dk ya biter
Aslında eşim 1 saate gelir belki ona kakalarım
Okdr ütüsünü yaptım asıversin

Merhaba herkese
Okuyorum kaç gündür yazamadım
Telefonum da arizaliydi ekranı kırdım yine
450 lira bayılıp yaptırdık
Bugün yine regl oldum
Dünden beri kahverengi leke leke geliyordu
İtiraf ediyorum çok umutlandim.ama olmadı yine.
İnşallah sizlerden güzel haberler gelir :)
Yeni bat 10 haziran @H E

Benim ki balkon yikar evi temizler ama camasir asla asmaz o yuzden nefret ettigim is bana kaliyor Valla yapiyorsa kesinlikle yaptir camasir utulemisin zaten birak oda assin bari

Benim ki balkon yikar evi temizler ama camasir asla asmaz o yuzden nefret ettigim is bana kaliyor Valla yapiyorsa kesinlikle yaptir camasir utulemisin zaten birak oda assin bari
Benim ki baya bildiğiniz evi temizler ya köşe bucak, siler süpürür toz alır bulaşık yıkar çamaşır asar yapıyor yani

Etiketlersin kuzum merak ettim
Hayırlı haberler gel canım haberlerini beklıyorum

Her zaman gittiğim bir doktorum var, ona gittim yine.. Muhtemelen çok antibiyotik kullandın idrar yolların için ondan olabilir dedi. Bir yığın test istedi, kan ve idrar verdim. 3 gün sonra çıkacak bazı değerler, cumartesi giderim heralde sonuç göstermeye.. Netten baktım da idrarımda yine bazı şeyler pozitif çıkmış, umarım tekrar enfeksiyon değildir. İdrar yaparken regl kanım da karıştı içine, odur belki..

Mevsim değişikliği olabildi cnm benimde üç gün süren regl 6 gün sürdü bu ay oda leke leke deli etti beni
Sabah net kesilmişti kanamam, deminler idrar tahlili vereceğim kap tüm kan oldu. Dedim bunu mu bekledin yani.. Yeni kap aldım sonra..

Benim ki baya bildiğiniz evi temizler ya köşe bucak, siler süpürür toz alır bulaşık yıkar çamaşır asar yapıyor yani
Masallah benim ki camasir asmayi utulemeyi sevmiyor aslada yapmaz bulasik yikamada da biraz sorun cikartiyor ama arada bir zorla yapiyor Canim valla yine esime sukrediyorum kv hic alistirmamis diger kaynim eltim olse kadina bir yudum su vermez dusun evi sel goturse umrunda olmaz o yuzden buna bile sukrediyorum. Kayinvaldem ve eltim arada laf sokarlar bekarken hic yapmazdi diye bende diyorum esini dusundugu icin yapiyor yine de Allah razi olsun cok sukur sorunlu biri degil yemek secmez unune ne koysam yeter beni hep dusunur

Nazar etme adama kız.. Benimki de bazı işleri yapar, balkon yıkamak özellikle favorisi Evden çalıştığı günler oturma odasını süpürür. Sadece oturma odası ama bak, bazen tuvalet banyoyu da süpürür günündeyse Birkaç kez de söylene söylene çamaşır asmışlığı vardır Diğer işlerde de yardım teklif eder de ben yamuk yumuk yapar diye kabul etmiyorum genelde

Aynısı bizde var Kayınvalidem bana bir bardak su vermezdi evlenince nasıl değişti diyor. Ütü falan bilmez de diğerlerini elinden geldiğince yapar Allah razı olsun.

Esimin sefi bana sey demisti esin is yapsin sen cok guzel yapmissin de arkasindan tekrar yap alissin. Gercekten kadin hakliydi bir iki bozdu sonra duzelti yaptir alissin yarin coluk cocuk oldugunda yapmadiklarini da yapsin

Kız adamın şevkini neden kırıyorsun, yamuk mamuk yapsın elleme

Aynısı bizde var Kayınvalidem bana bir bardak su vermezdi evlenince nasıl değişti diyor. Ütü falan bilmez de diğerlerini elinden geldiğince yapar Allah razı olsun.
Zaten bir laf demeseler catlarlar bu kayinvaldeler aferin yapsin diyecegine bana yapmiyordun diyecekler illaki Allah basimizdan eksik etmezsin insallah eslerimizi

Canım ben evin içine asıyorum .
Eşimin bahar alerjisi oldugu için bu dönemde dışarı asla asamıyoruz.
Dışarı asılsa beşki eşimde asmaz
Evin içi diye asıyo sağolsun .
Ama ben naptım çamaşırlar kırışmasın diye astım

Ohh bütün işim bitti .
Akşama fırında balık yapacağım için onu son 1 saat kala atarım bi çorba yapam tamamdır sonra yatış

Kız adamın şevkini neden kırıyorsun, yamuk mamuk yapsın elleme
Aaa deme kızz bi kere çamaaşır katla dedim eğri büğrü katlamış . Hepsini baştan katladım birdaha da katla demiyorum valla
Birde mutfaga sokmam .
Töbeee mazallaahhh töbeeee mutfağın içinden geçiyo

Ayyy masallah bittirdin isini ben bugun dip bucak girdim daha var isim yaaa Yok kuzum benim icerde astigim zamanda asmiyor o konuda cok tembel bende firinda tavuk yapayim dedim yaninda pilav ve salata tamamdir. Ellerine saglik simdiden afiyet olsun sanada minik duruya da tabi esinede☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…