- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Esimin sefi bana sey demisti esin is yapsin sen cok guzel yapmissin de arkasindan tekrar yap alissin. Gercekten kadin hakliydi bir iki bozdu sonra duzelti yaptir alissin yarin coluk cocuk oldugunda yapmadiklarini da yapsin
Kız adamın şevkini neden kırıyorsun, yamuk mamuk yapsın elleme
Ayy aynı benim adam.. Mutfağa, yemek yapmaya pek heveslidir ama sokmam ben de.. Yoksa mutfak alt üst oluyor, uğraş dur sonra..Aaa deme kızz bi kere çamaaşır katla dedim eğri büğrü katlamış . Hepsini baştan katladım birdaha da katla demiyorum valla
Birde mutfaga sokmam .
Töbeee mazallaahhh töbeeee mutfağın içinden geçiyo
Hadi iyisin hee.. Dün yaptım ben de temizliği ama ütülenecekler dağ oldu. Gerektikçe ütülüyorum. Daha kışlıkları da kaldıramadım, yazlık kışlık karıştı. Havalar belli olmuyor ki..Canım ben evin içine asıyorum .
Eşimin bahar alerjisi oldugu için bu dönemde dışarı asla asamıyoruz.
Dışarı asılsa beşki eşimde asmaz
Evin içi diye asıyo sağolsun .
Ama ben naptım çamaşırlar kırışmasın diye astım
Ohh bütün işim bitti .
Akşama fırında balık yapacağım için onu son 1 saat kala atarım bi çorba yapam tamamdır sonra yatış
Benim ki mutfakta cok basarili ve gercekten benden daha temiz kullaniyorEvi süpürünce beğenmesem de teşekkür ediyorum da, bazı şeylerde bana daha çok iş çıkıyor o yüzden elletmiyorum.
Ayy aynı benim adam.. Mutfağa, yemek yapmaya pek heveslidir ama sokmam ben de.. Yoksa mutfak alt üst oluyor, uğraş dur sonra..
Yemek yapmaya yetenekli ama temizlemeye hiç değilBenim ki mutfakta cok basarili ve gercekten benden daha temiz kullaniyorO zaman cokta zorlalamak lazim demekki bazi seylere yetenegi yokmus☺
Sağol canımm sizede afiyet bal şeker olsunnnAyyy masallah bittirdin isini ben bugun dip bucak girdim daha var isim yaaaYok kuzum benim icerde astigim zamanda asmiyor o konuda cok tembel bende firinda tavuk yapayim dedim yaninda pilav ve salata tamamdir. Ellerine saglik simdiden afiyet olsun sanada minik duruya da tabi esinede☺
Bari ona hevesli adam ac birakmaz seni mutfakta deprem etkisi yaratsada ac kalmazsinYemek yapmaya yetenekli ama temizlemeye hiç değilArada hevesi kırılmasın diye karıştırma ve doğrama görevleri veriyorum
Evde koy tavugu var ama nedense canim organik olmayani cektiSağol canımm sizede afiyet bal şeker olsunnn ♥
Tavuk alırken dikkat et canım .
Ben pek yemiyorum doktorum organık bulursan ye dedi ..
Ohhhh bugun kurtardınHadi iyisin hee.. Dün yaptım ben de temizliği ama ütülenecekler dağ oldu. Gerektikçe ütülüyorum. Daha kışlıkları da kaldıramadım, yazlık kışlık karıştı. Havalar belli olmuyor ki..
Bu akşam okulda iftar yapacağız, yemek derdim yok. Eşimi de arkadaşlarıyla postaladım dışarı
Kuzum inşallah iltihap vs çıkmaz , hiç bisey çıkmaz turp gibisindir aminnnHer zaman gittiğim bir doktorum var, ona gittim yine.. Muhtemelen çok antibiyotik kullandın idrar yolların için ondan olabilir dedi. Bir yığın test istedi, kan ve idrar verdim. 3 gün sonra çıkacak bazı değerler, cumartesi giderim heralde sonuç göstermeye.. Netten baktım da idrarımda yine bazı şeyler pozitif çıkmış, umarım tekrar enfeksiyon değildir. İdrar yaparken regl kanım da karıştı içine, odur belki..
Sabah net kesilmişti kanamam, deminler idrar tahlili vereceğim kap tüm kan oldu. Dedim bunu mu bekledin yani.. Yeni kap aldım sonra..
Eşim karslı ama oda gitmemiş çok güzelmiş havasıAnladim canım sorduğum herkes güzel diyor bizde güzel şeyler hissediyoruz
Canım ben yaptırdım benim yumurta tembelli var yumurtalarım çok şükür hemen büyüdü igne yapıldı ilişki günleri verildi ama tutmadı bakalım bikaç ay sonra tekrar gitcem ikinci kez yaptırmayı düşünüyorumKizlar hastanede yumurta takibi yaptiran varmi ? Bir arkadasim 6 ay sonra hamile kaldi ama doktoru saatini bile soylemis oyle hamile kalmis
Selam canım, benim en son Mart sonu bakılmış, 22.5 çıkmış, limit de 26.8 yazmışlar kan verdiğim lab.daFolik asit kullanan arkadaşlar değeriniz kaç çıkıyor testlerde? Benim değer 24 çıkmış daha 1 ay oldu başlayalı.. Limit 20ymiş. Doktoruma sonuçları göstermedim daha ama azar yiyeceğim kesin, kendi kafama göre başlamıştım ilaca, sanırım b12 ile beraber alınması gerekiyormuş.
Valla canım bende gebelik düşünür düşünmez başlamıştım .Folik asit kullanan arkadaşlar değeriniz kaç çıkıyor testlerde? Benim değer 24 çıkmış daha 1 ay oldu başlayalı.. Limit 20ymiş. Doktoruma sonuçları göstermedim daha ama azar yiyeceğim kesin, kendi kafama göre başlamıştım ilaca, sanırım b12 ile beraber alınması gerekiyormuş.
Reglin ilk gğnü 1. Gün oluyor işte canım kaç gün sürüyosa öyle hesaplıyosun ..Kızlar ben bat kaç bilmiyorum kimyasal da değiştiriyor mu tarihi acaba en son 1 mayısta kanamamla beraber regl geldi , bu Arada eşinin aklına girdim beklememek için ama ramazan dolayısıyla da pek olmuyor
Kuzum aralıktan beri kullanıyorum 24 nisanda sağlık ocağında kan vermiştim 17.9 çıkmış benimkiFolik asit kullanan arkadaşlar değeriniz kaç çıkıyor testlerde? Benim değer 24 çıkmış daha 1 ay oldu başlayalı.. Limit 20ymiş. Doktoruma sonuçları göstermedim daha ama azar yiyeceğim kesin, kendi kafama göre başlamıştım ilaca, sanırım b12 ile beraber alınması gerekiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?