Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Esimin sefi bana sey demisti esin is yapsin sen cok guzel yapmissin de arkasindan tekrar yap alissin. Gercekten kadin hakliydi bir iki bozdu sonra duzelti yaptir alissin yarin coluk cocuk oldugunda yapmadiklarini da yapsin
Kız adamın şevkini neden kırıyorsun, yamuk mamuk yapsın elleme

Evi süpürünce beğenmesem de teşekkür ediyorum da, bazı şeylerde bana daha çok iş çıkıyor o yüzden elletmiyorum.

Aaa deme kızz bi kere çamaaşır katla dedim eğri büğrü katlamış . Hepsini baştan katladım birdaha da katla demiyorum valla
Birde mutfaga sokmam .
Töbeee mazallaahhh töbeeee mutfağın içinden geçiyo
Ayy aynı benim adam.. Mutfağa, yemek yapmaya pek heveslidir ama sokmam ben de.. Yoksa mutfak alt üst oluyor, uğraş dur sonra..

Hadi iyisin hee.. Dün yaptım ben de temizliği ama ütülenecekler dağ oldu. Gerektikçe ütülüyorum. Daha kışlıkları da kaldıramadım, yazlık kışlık karıştı. Havalar belli olmuyor ki..
Bu akşam okulda iftar yapacağız, yemek derdim yok. Eşimi de arkadaşlarıyla postaladım dışarı

Benim ki mutfakta cok basarili ve gercekten benden daha temiz kullaniyor O zaman cokta zorlalamak lazim demekki bazi seylere yetenegi yokmus☺

Sağol canımm sizede afiyet bal şeker olsunnn
Tavuk alırken dikkat et canım .
Ben pek yemiyorum doktorum organık bulursan ye dedi ..

Ohhhh bugun kurtardın
Bizde 3 gün boyunca dışardayız eşim satışçı oldugu için iyi satış yaptıgı kişilerle ailecek yemeğe gidicez kafam rahat oohhhh

Evimde temiz cumartesi ablamlar gelcek .
Cumadan bidaha bir toz moz aldım mı tamamdır

Kuzum inşallah iltihap vs çıkmaz , hiç bisey çıkmaz turp gibisindir aminnn stres yapma guzel dusun :*

Kizlar hastanede yumurta takibi yaptiran varmi ? Bir arkadasim 6 ay sonra hamile kaldi ama doktoru saatini bile soylemis oyle hamile kalmis
Canım ben yaptırdım benim yumurta tembelli var yumurtalarım çok şükür hemen büyüdü igne yapıldı ilişki günleri verildi ama tutmadı bakalım bikaç ay sonra tekrar gitcem ikinci kez yaptırmayı düşünüyorum

Folik asit kullanan arkadaşlar değeriniz kaç çıkıyor testlerde? Benim değer 24 çıkmış daha 1 ay oldu başlayalı.. Limit 20ymiş. Doktoruma sonuçları göstermedim daha ama azar yiyeceğim kesin, kendi kafama göre başlamıştım ilaca, sanırım b12 ile beraber alınması gerekiyormuş.

Kızlar ben bat kaç bilmiyorum kimyasal da değiştiriyor mu tarihi acaba en son 1 mayısta kanamamla beraber regl geldi , bu Arada eşinin aklına girdim beklememek için ama ramazan dolayısıyla da pek olmuyor

Selam canım, benim en son Mart sonu bakılmış, 22.5 çıkmış, limit de 26.8 yazmışlar kan verdiğim lab.da

Valla canım bende gebelik düşünür düşünmez başlamıştım .
Ama değerimi hiç bilmşyorum
Kürtajdan sonra bile full kullandım .
Folidoce tu benımkının markası içinde sanırım B12 de vardı

Kızlar ben bat kaç bilmiyorum kimyasal da değiştiriyor mu tarihi acaba en son 1 mayısta kanamamla beraber regl geldi , bu Arada eşinin aklına girdim beklememek için ama ramazan dolayısıyla da pek olmuyor
Reglin ilk gğnü 1. Gün oluyor işte canım kaç gün sürüyosa öyle hesaplıyosun ..

Benım kimyasaldan sonra 28. Günde gelmesi gerekiyordu gelmedi hamileydim...

Ramazan dolayısıyla evet zor oluyodur .
Ama denk getirdikten sonra 1 ilişki bile yeter .
İki günde bir değerlendir çok sıkma eşinide

Kuzum aralıktan beri kullanıyorum 24 nisanda sağlık ocağında kan vermiştim 17.9 çıkmış benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…