- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
Fazlası ısrarla atılıyor bildigim kadarıyla.Folik asit kullanan arkadaşlar değeriniz kaç çıkıyor testlerde? Benim değer 24 çıkmış daha 1 ay oldu başlayalı.. Limit 20ymiş. Doktoruma sonuçları göstermedim daha ama azar yiyeceğim kesin, kendi kafama göre başlamıştım ilaca, sanırım b12 ile beraber alınması gerekiyormuş.
İdrarla olacaktıFazlası ısrarla atılıyor bildigim kadarıyla.
Doktora danisnskta fayda var yine de
İlk hamileliğimde folbiol u yarım içiyordum mesela.doktorjm öyle soylemisti
Günaydın canım, o bende de var biraz, diş macunu da bulantı yapıyor gibi geliyor, çok uzun fırçalıyamıyorum o yüzden, olmazsa bir de farklı macun mu denesenKızlar başıma yeni bi şey çıktı yardım edinSon 2 haftadır öğüre öğüre diş fırçalıyorum size anlatamam ne kadar kötü olduğunu fırçalama işi bittikten sonra da o bulantı 2 saat falan devam ediyor. Mesela az önce dişlerimi fırçaladım yine eziyetle, şu anda da midem karman çorman.
O kadar uzun boylu değil bebe istemiyor diye diş fırçalamayacak değilim, ne etsem ya var mı bir fikriniz?
Günaydın kuzumm, gidicem en son çocuk macunlarından alıcamGünaydın canım, o bende de var biraz, diş macunu da bulantı yapıyor gibi geliyor, çok uzun fırçalıyamıyorum o yüzden, olmazsa bir de farklı macun mu denesen
O konuda topiğin ibret diye gösterdiği benim, adetim 3 gün geçmesine rağmen değerim 9 duHanımlar günaydın. 2 gün önce yumurtlamamın 14. günüydü test yaptım çook silik çıktı 2. çizgi. Kan verdim sonuç 20.7 çıktı. Bugün sabah tekrar idrar testi yaptım ilkine göre çok daha belirgin çıktı testim. Yine kan verdim sonuç yarın çıkıcak. 3 ay önce düzensiz artan hcg sonucu düşük yaptım. Endişe ediyorum. Hemşirede sabah sabah 20 çok düşük yalancı gebeliklerde böyle çıkar genelde dedi. Sizler ilk hcg testi yaptırdığınızda değeriniz kaçtı?
Maşallah şimdi nerdeyse 3 aylık olmuş. Nasıl arttı peki değerin ikiye mi katladı birden mi yükseldi?O konuda topiğin ibret diye gösterdiği benim, adetim 3 gün geçmesine rağmen değerim 9 du
Canım ben 48 saatte bir kan verdim 3 kere verdim zaten, ilki 9,08 di 2 gün sonra 60,58 oldu 4 gün sonra 860 oldu :) Korkma dua etMaşallah şimdi nerdeyse 3 aylık olmuş. Nasıl arttı peki değerin ikiye mi katladı birden mi yükseldi?
Maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim düşüğüm olduğu için çok korkuyorum. Yarın çıkacak sonucum inşallah en az ikiye katlamış olur. Dua et banada hamilelerin duası kabul olurmuşCanım ben 48 saatte bir kan verdim 3 kere verdim zaten, ilki 9,08 di 2 gün sonra 60,58 oldu 4 gün sonra 860 oldu :) Korkma dua et
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahMaşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim düşüğüm olduğu için çok korkuyorum. Yarın çıkacak sonucum inşallah en az ikiye katlamış olur. Dua et banada hamilelerin duası kabul olurmuş
1 gün arayla verdim canım. 14 mayısta verdim ilk kanı 20.7 çıktı. Bu sabah tekrar kan verdim. İkiye katlamış olursa yada dahada yüksek çıkarsa pazartesi vericem tekrar.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahKeşke bir gün arayla verseydin canım daha net takip ederdik. Olsun, yarın sonucun çıkınca yaz buraya
Ha pardon kuzum ben onu dün kan verdim bir de bugün kan verdim anladım hani 2 gün üst üste diye. Neden o kadar geç çıkıyor sonuç ya 2 saate falan çıkması lazım1 gün arayla verdim canım. 14 mayısta verdim ilk kanı 20.7 çıktı. Bu sabah tekrar kan verdim. İkiye katlamış olursa yada dahada yüksek çıkarsa pazartesi vericem tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?