Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fazlası ısrarla atılıyor bildigim kadarıyla.
Doktora danisnskta fayda var yine de
İlk hamileliğimde folbiol u yarım içiyordum mesela.doktorjm öyle soylemisti

Kızlar başıma yeni bi şey çıktı yardım edin Son 2 haftadır öğüre öğüre diş fırçalıyorum size anlatamam ne kadar kötü olduğunu fırçalama işi bittikten sonra da o bulantı 2 saat falan devam ediyor. Mesela az önce dişlerimi fırçaladım yine eziyetle, şu anda da midem karman çorman.

O kadar uzun boylu değil bebe istemiyor diye diş fırçalamayacak değilim, ne etsem ya var mı bir fikriniz?

Günaydın canım, o bende de var biraz, diş macunu da bulantı yapıyor gibi geliyor, çok uzun fırçalıyamıyorum o yüzden, olmazsa bir de farklı macun mu denesen

Günaydın canım, o bende de var biraz, diş macunu da bulantı yapıyor gibi geliyor, çok uzun fırçalıyamıyorum o yüzden, olmazsa bir de farklı macun mu denesen
Günaydın kuzumm, gidicem en son çocuk macunlarından alıcam Yahu dişimizi de mi fırçalamayalım içerden bana yaptıklarına bakar mısın?

Uzun fırçalayamıyorum bende ama elimden geleni yapıyorum, macun değiştirip deneyeyim bir de

Hanımlar günaydın. 2 gün önce yumurtlamamın 14. günüydü test yaptım çook silik çıktı 2. çizgi. Kan verdim sonuç 20.7 çıktı. Bugün sabah tekrar idrar testi yaptım ilkine göre çok daha belirgin çıktı testim. Yine kan verdim sonuç yarın çıkıcak. 3 ay önce düzensiz artan hcg sonucu düşük yaptım. Endişe ediyorum. Hemşirede sabah sabah 20 çok düşük yalancı gebeliklerde böyle çıkar genelde dedi. Sizler ilk hcg testi yaptırdığınızda değeriniz kaçtı?

O konuda topiğin ibret diye gösterdiği benim, adetim 3 gün geçmesine rağmen değerim 9 du

Maşallah şimdi nerdeyse 3 aylık olmuş. Nasıl arttı peki değerin ikiye mi katladı birden mi yükseldi?
Canım ben 48 saatte bir kan verdim 3 kere verdim zaten, ilki 9,08 di 2 gün sonra 60,58 oldu 4 gün sonra 860 oldu :) Korkma dua et

Canım ben 48 saatte bir kan verdim 3 kere verdim zaten, ilki 9,08 di 2 gün sonra 60,58 oldu 4 gün sonra 860 oldu :) Korkma dua et
Maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim düşüğüm olduğu için çok korkuyorum. Yarın çıkacak sonucum inşallah en az ikiye katlamış olur. Dua et banada hamilelerin duası kabul olurmuş

Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Keşke bir gün arayla verseydin canım daha net takip ederdik. Olsun, yarın sonucun çıkınca yaz buraya

Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Keşke bir gün arayla verseydin canım daha net takip ederdik. Olsun, yarın sonucun çıkınca yaz buraya
1 gün arayla verdim canım. 14 mayısta verdim ilk kanı 20.7 çıktı. Bu sabah tekrar kan verdim. İkiye katlamış olursa yada dahada yüksek çıkarsa pazartesi vericem tekrar.

1 gün arayla verdim canım. 14 mayısta verdim ilk kanı 20.7 çıktı. Bu sabah tekrar kan verdim. İkiye katlamış olursa yada dahada yüksek çıkarsa pazartesi vericem tekrar.
Ha pardon kuzum ben onu dün kan verdim bir de bugün kan verdim anladım hani 2 gün üst üste diye. Neden o kadar geç çıkıyor sonuç ya 2 saate falan çıkması lazım

Günaydın kızlar ben de bi test var ama bilemedim şöyle ki akşam 21.30 gibi yaptım erken diye çok üstünde durmadım sahurda 02.30 baktım bi çizgi var yumurtlama gününe göre 6 gün var bata göre 8 gün var ama bu ay erken yumurtlama oldu o yüzden yumurtlamayı baz alarak test böyle

dvtb ay görüyorum inşallah vardır yaaa bu testler cok tuhaf test yapıp sakladıklarım oldu hiç çizgi yoktu
hafif çizgi çıkıp değerimizin 0 cıktıgıda oldu bende ecede falan mesela.
inşallah sende vardırrr yaaaaa inşallah bat yaklaştıkça net çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…