Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hadi inşallah artarak devam etsinn kuzu

Kızlar bata 3 günüm kaldı. Ateş takibi de yapıyorum gebe canlarım ateşleriniz ne durumda?

Canım bi doktoruna söyle bence. Benim 5.79 cıkmisti değerim normal dedi doktor ben yinede sormadan 2 ay folbiol kullandım. Şimdi birakali 2 ay oldu yine basliycam insallah :)

ayyy canım benim ben de heyecanlandım ama bilemedim bakalım her gün yaparım artık bakalım hayırlısı olur inşallah aminnn
Abla bende gördüm , testi erken yaptgn icin olabilir belki ama 2. Cizgiyi ne zaman kac saat sonra gorursen gor bi umut vardir bence :)) inşallah vardir.

can09e abla sende durumlar ne nasıl gidiyor
merhaba canım.. iyidir uğraşıyoruz.. yum dönemi işte bakalım:) doktora gittim salı günü polip olabilir dedi adetin 2. 3. günü gel bakalım tekrar dedi, polipse almamız gerekir histereskopi ile dedi. yum büyümüş 1 2 güne atar dedi bugün ovu gibi.. eğer istiyorsanız onu bir netleştirin eşinden örnek alıcam dedi. bende haberler böyle.. sen napıyorsun nasılsın çatladın mı :)

polip zararsız olan küçük bişeydi galiba yanlış bilmiyorsam ama inşallah yoktur diyelimm
benimde bugun koyulaştı biraz ovu yarın pik olcak galiba zaten programda yarın yumurtlama gösteriyor
pek değerlendirebildiğimiz söylenemez ramazan dolayıısıyla ama bu bi kaç gün ekstra gayret gösterip değerlendircez yani henüz çatlamadım

hadi inşalllahh tutar seninde adet gelmez bu ay

Aynen geçen bide kızıyor bana yaptıkca daha çok istiyorsun 'ne yapım cam mi sileyim kapımı sileyim diyor öyle valla çalışınca hele çok daha zor temizlik işi kadın tutmadan olmuyor malesefki

Yavaş yavaş yapsaydın bi anda yüklenme kendine bu kadar

Sorma öyle şeyler o anda gelir insanın başına bende doktora gitmiştim çok az kanamam geliyor diye alttan muayne ederken öyle bir kanama geldiki yıllardır hiç öyle olduğumu bilmem rezil oldum kadina
Tahlillerin temiz çıkar inşallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…