- 18 Mart 2011
- 9.318
- 32.294
- 748
hadi inşallah artarak devam etsinn kuzuGünaydın kızlar ben de bi test var ama bilemedim şöyle ki akşam 21.30 gibi yaptım erken diye çok üstünde durmadım sahurda 02.30 baktım bi çizgi var yumurtlama gününe göre 6 gün var bata göre 8 gün var ama bu ay erken yumurtlama oldu o yüzden yumurtlamayı baz alarak test böyle Eki Görüntüle 2269310
amiiin kuzu inşallah.inşallah vardır kızlar ama bilemedim 5 saat beklemiş test kuruma çizgisi de olabilir çok istiyorum RABBİM inşallah bu sefer sağlıklı nasip etmiştirG gamzeli_bebis Red Phoenix can09e
Kuzum sen yine bata 3 kala falan yap ayy çok heyecanlandıminşallah vardır kızlar ama bilemedim 5 saat beklemiş test kuruma çizgisi de olabilir çok istiyorum RABBİM inşallah bu sefer sağlıklı nasip etmiştirG gamzeli_bebis Red Phoenix can09e
ayyy canım benim ben de heyecanlandım ama bilemedim bakalımKuzum sen yine bata 3 kala falan yap ayy çok heyecanlandım
Hadi inşallahhhhhhhayyy canım benim ben de heyecanlandım ama bilemedim bakalımher gün yaparım artık bakalım hayırlısı olur inşallah aminnn
Canım bi doktoruna söyle bence. Benim 5.79 cıkmisti değerim normal dedi doktor ben yinede sormadan 2 ay folbiol kullandım. Şimdi birakali 2 ay oldu yine basliycam insallah :)Folik asit kullanan arkadaşlar değeriniz kaç çıkıyor testlerde? Benim değer 24 çıkmış daha 1 ay oldu başlayalı.. Limit 20ymiş. Doktoruma sonuçları göstermedim daha ama azar yiyeceğim kesin, kendi kafama göre başlamıştım ilaca, sanırım b12 ile beraber alınması gerekiyormuş.
Abla bende gördüm , testi erken yaptgn icin olabilir belki ama 2. Cizgiyi ne zaman kac saat sonra gorursen gor bi umut vardir bence :)) inşallah vardir.ayyy canım benim ben de heyecanlandım ama bilemedim bakalımher gün yaparım artık bakalım hayırlısı olur inşallah aminnn
merhaba canım.. iyidir uğraşıyoruz.. yum dönemi işte bakalım:) doktora gittim salı günü polip olabilir dedi adetin 2. 3. günü gel bakalım tekrar dedi, polipse almamız gerekir histereskopi ile dedi. yum büyümüş 1 2 güne atar dedi bugün ovu gibi.. eğer istiyorsanız onu bir netleştirin eşinden örnek alıcam dedi. bende haberler böyle.. sen napıyorsun nasılsın çatladın mı :)
inşallah canım benim bakalımHadi inşallahhhhhhhBekliyorum testlerini bat günü bir oh diyelim inşallah
polip zararsız olan küçük bişeydi galiba yanlış bilmiyorsam ama inşallah yoktur diyelimmmerhaba canım.. iyidir uğraşıyoruz.. yum dönemi işte bakalım:) doktora gittim salı günü polip olabilir dedi adetin 2. 3. günü gel bakalım tekrar dedi, polipse almamız gerekir histereskopi ile dedi. yum büyümüş 1 2 güne atar dedi bugün ovu gibi.. eğer istiyorsanız onu bir netleştirin eşinden örnek alıcam dedi. bende haberler böyle.. sen napıyorsun nasılsın çatladın mı :)
Cnm peki saat vermismiydi sanaCanım ben yaptırdım benim yumurta tembelli var yumurtalarım çok şükür hemen büyüdü igne yapıldı ilişki günleri verildi ama tutmadı bakalım bikaç ay sonra tekrar gitcem ikinci kez yaptırmayı düşünüyorum
Sağlıkla gelsinler kurban olduklarım o yeter de artar bizlerekız 3 deme içim daralıyor
Kız yok hasta olunca yapar ama normalde sofra kurmaya yardım eder bide çay servisleri evde ona ait diger işleri yapamaz büyük temizliklerde yardımcı tutuyom bende öyle idare ediyoz napalım seninki baya yapıyomuş kız daha ne olsun
Ay bende yazlıkları çıkrdım iki gündür öldüm.
Dün kendiminkiler bitti bıgun eşiminkilere geçtim oda bitti şükğr
Şimdi bi makine çamaşırım var onu ascam
Ayy benımde var 5 dk ya biter
Aslında eşim 1 saate gelir belki ona kakalarım
Okdr ütüsünü yaptım asıversin
Her zaman gittiğim bir doktorum var, ona gittim yine.. Muhtemelen çok antibiyotik kullandın idrar yolların için ondan olabilir dedi. Bir yığın test istedi, kan ve idrar verdim. 3 gün sonra çıkacak bazı değerler, cumartesi giderim heralde sonuç göstermeye.. Netten baktım da idrarımda yine bazı şeyler pozitif çıkmış, umarım tekrar enfeksiyon değildir. İdrar yaparken regl kanım da karıştı içine, odur belki..
Sabah net kesilmişti kanamam, deminler idrar tahlili vereceğim kap tüm kan oldu. Dedim bunu mu bekledin yani.. Yeni kap aldım sonra..
Evet cnm verdi hatta soruyo bu satte olurmu şu satte olurmu sen bi saat seçiyosun o satte göre ya igneyi kendi yapıyo yada sen yaptırıyosunCnm peki saat vermismiydi sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?