- 13 Mart 2019
- 16.322
- 64.139
- 598
Kızlar bişey sorcam iftardan önce ovu testi yaptım 23.gün koyulaşmaya başlamışmı sizce
Ama antibiyotiksiz geçmez ki.. Hem antibiyotikler de çeşit çeşit, atıyorum idrar yolu için kullanılan antibiyotik vajinal enfeksiyon yapıyor. Onu iyileştirmek için de farklı bir antibiyotik kullanılıyor.benim bildiğim antibiyotik dahada coşturur vajinal enfeksiyonları
Kuzum benim bugün 25. Gün adet oldugum günden itibaren hep silikti daha piki göremedim bugün koyu oldu inş koyulaşırda daha pik olur benim normalde adetim 35 veya 40 gün arası degişir ama geçen ay 28. Günde geldi bayada yogun oldum geçen aya göre 28 de olmam lazım ama pko olunca net bişeyde diyemiyorumBata kaç gün var canım
İnş gebelik vardır senin ya bi gelsinde testlerin yap bakalım inş inş vardırzeynep zp canım bak benimkide böyle
bende bebiş varmı bilmiyorum ama dün yaptığım lh testi böyleydi
dün 25.gündü bugün de bitti kaldı 2 gün
Yumurtlamama göre 2 gün sonra adet olmam gerekiyor bakalımmm
Belirti olarak göğüslerim ağrıyor
Ara ara da çok hafif kasığıma sancı giriyor o kadar
Bide bugün baş ağrısı yaşadım çok sık yaşamam
En son test 25.gün önce ki 23.gün önce ki 17.gün
Batta kac gun var? Insallah birdaha ayni aciyi yasamazsin artik sevincli gunlerin olurİnşallah tatlım inşallah
Ve artık sağlıkla alırım kucağıma inşallah
iki senede bu kadar düşük
sevinçlerim hep kursağımda
Aynen öyle canım, bakteriyel enfeksiyon antibiyotiksiz nasıl geçecek, inşallah bu defa tamamen temizlenir bir an önce.Ama antibiyotiksiz geçmez ki.. Hem antibiyotikler de çeşit çeşit, atıyorum idrar yolu için kullanılan antibiyotik vajinal enfeksiyon yapıyor. Onu iyileştirmek için de farklı bir antibiyotik kullanılıyor.
Selam, aklımda yanlış kalmadıysa 6+5’te ekranda kalp atışını göstermişti bizim, sesini de bir sonrakinde 8+2’de dinletmişti.KIzlar mrb kese göründü kalp atışları ne zaman duyulur dün gittim dr birşey demedi benimde aklıma bile gelmedi
Sağol canımmTakvim yapmissin hayirli olsun canim
Sende pko yok dimi canım.. inşallah bebişin aeninledir benimde koyulaşmıştı bata yakınzeynep zp canım bak benimkide böyle
bende bebiş varmı bilmiyorum ama dün yaptığım lh testi böyleydi
dün 25.gündü bugün de bitti kaldı 2 gün
Yumurtlamama göre 2 gün sonra adet olmam gerekiyor bakalımmm
Belirti olarak göğüslerim ağrıyor
Ara ara da çok hafif kasığıma sancı giriyor o kadar
Bide bugün baş ağrısı yaşadım çok sık yaşamam
En son test 25.gün önce ki 23.gün önce ki 17.gün
Olsun cnm önemli degil inş hayırlısı ile pik olsunda
Merhaba, 6+4'te duymuştum benMerhaba kızlar bugun adetimin üstünden 5 gün geçti ama test almaya korkuyorum iki aydır 2 gün gecince aldım ve hep hasta oldum kendimi kaptırmakta istemiyorum
Canımm
Saol canım çok yeni benimkisi haftası bile belli değilmiş sadece kese görünüyor 5 Nisa’n en son adet tarihi başlangıcı 2 Mayıs’ta kan vermiştim hcg 0’200 falandı gebelik yoktu aklım karıştı neye göre hesaplanıyorSelam, aklımda yanlış kalmadıysa 6+5’te ekranda kalp atışını göstermişti bizim, sesini de bir sonrakinde 8+2’de dinletmişti.
Normalde son adet tarihine göre hesaplanıyoe ama belki geç yumurtlama/geç döllenme ihtimali varsa onu bilemiyorum, sen içini ferah tut o zaman, inşallah sağlıkl kucağına alırsın.Saol canım çok yeni benimkisi haftası bile belli değilmiş sadece kese görünüyor 5 Nisa’n en son adet tarihi başlangıcı 2 Mayıs’ta kan vermiştim hcg 0’200 falandı gebelik yoktu aklım karıştı neye göre hesaplanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?