Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar hamilelik hemen anlaşıladabiliniyormu mesela bi kaç gündür ilişki oluyorya acaba tutmuşmudur test alsam görünürmü
Bende böyle acrle rttim ilk gebeliğimde bat 4 varken . 2. De 8 varken ama 8 varken 6 saat sonra çıktıgu için pek önemsememiştim .
7 kala da çok çok çok zor gözüken çizgi vardı

Merhaaba evet kimyasalda gelen regl günü başlangıc günün oluyor .
Bende gebelikten önce kimyasal geçirdim . Ovu yapıyordum yıne aynı tarıhlerde yumurtlamam olmustu ..

Korunmana gerek yok . İnşallah sende hemen gebe kalırsın

Tsh kaç olmalı acaba

Hanımlar adete 2 gün var ikinci çizgi var gibi hafiften
Hemen üçüncü dakikada belirdi üstelik
4 kimyasal bir boş gebeliğim var o yüzden buruk ve endişeliyim
Hiç bir hamile olmadığım testte böyle bir şey çıkmadı sadece iki kez
Bebetime marka test kullandığımda her seferinde kuruyunca ikinci yalancı bi çizgi çıkıyordu üstelik tek benim başıma gelmemiş o marka hata veriyor belli artık..
Fakat bu test kuruma süresi olmadan böyle oldu peki bu miratech erken gebelik testi için ne düşünüyorsunuz yanılma payı varmıdır acaba?

Kimsecikler bi şey demiyecek mi
Bön bön bakıyorum teste sevinmek istemekle duygularımı frenleme arasına sıkışığım

Çizgi gayet ne canım inşaallah hayırlısıyla gebesindir

Kimsecikler bi şey demiyecek mi
Bön bön bakıyorum teste sevinmek istemekle duygularımı frenleme arasına sıkışığım
Cizgi gayet belli canim. Ama kimyasal mi bos mu buunu bilemeyiz. Degerlerini takip ettirmen gerek sabah bidaha dene ve kan ver bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…