Bende böyle acrle rttimkızlar hamilelik hemen anlaşıladabiliniyormumesela bi kaç gündür ilişki oluyorya acaba tutmuşmudur test alsam görünürmü
Merhaaba evet kimyasalda gelen regl günü başlangıc günün oluyor .selam herkese.hamişleri tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.
geçen ay kimyasal gebelik yaşadımçok heveslenmiştk çok üzüldük.
dr korunmanıza gerek yok dedi kimyasal gebeliği onlar gebelikten saymıyorlarmış.
daha önce bu durumu yaşayan ya da bilen arkadaşlar vardır geçen ay kanamamın başladığı günmü bat oluyo?
ne zmn adet olacağımı bilemediğim için kafam çok karışık.hamilelik belirtileri o kadar çok varki o yüzden sabah test yaptım ama çıkmadı.
anlayacağınız kafam çok karışıkkk
Tsh kaç olmalı acabaŞuan birebir aynı seyler gibi yaşadıklarımız. Benim de tshım cok oynuyor ve bu beni çok üzüyor 3 hafta arayla 3 ten 5.5 a cıktı ondan önce 2 küsürdü simdi yine 3 civarında. Doktorlardan çıkamıyorum. Onun haricinde her sey normal çok şükür. Bal çörek otu tarcın yaptım ama ramazan dolayısıyla cok düzenli kullanamadım bu ay onu bide inofolic verdi doktor. Benim de eşim sigara içiyor çok kızıyorum ama bırakıcam diyo bakalım ne olacak. Bana da dua et lütfen açıkcası çevrede birtek ben kaldım buda üzüyo beni artık benimde bir evladım olsun istiyorum inşallah nasip olur ramazan ayının yüzu suyu hürmetine rabbim herkse nasip etsin.Senin de inşallah sağlıkla ilerler her şeyin.
Gebelikte 2.5 a kadar ideal diye biliyorum 3 küsüre kadar da çok sıkıntı yok bildiğim kadarıyla 4 ve üstü yüksek diye cıkıyorTsh kaç olmalı acaba
Ben bugün verdim de 3 küsür çıktı iyi o zaman demi. Ama fsh 6 küsür çıktı doktor normal dedi ama anlamadımGebelikte 2.5 a kadar ideal diye biliyorum 3 küsüre kadar da çok sıkıntı yok bildiğim kadarıyla 4 ve üstü yüksek diye cıkıyor
Bende canım sahurda iftarda kullandım fazla su içemedim ve yürüyüş yapamadım hamile değilsem 1.adet gunu tempolu yürüyüş ve bol su ile kullanacam inşalla gerek kalmaz
Ben bugün verdim de 3 küsür çıktı iyi o zaman demi. Ama fsh 6 küsür çıktı doktor normal dedi ama anlamadım
Bi ara 4 küsüre düşmüş sonra tekrar böyle olmuş bakalım bu ay sadece klomen verdi haziran da aşılamaya geçeriz dediİyidir bence benim de o şekil çıkmıştı doktor normal demişti ama tsh kontrol altında tutmak lazım eğer yükselişi olduysa
Kaç aydır deniyorsunuz peki? Ben de inofolic kullanıyorum. Cok fazla yüksek değil ama ben gebeyken 2.5 olsa gebelik için ideal demişti doktorBi ara 4 küsüre düşmüş sonra tekrar böyle olmuş bakalım bu ay sadece klomen verdi haziran da aşılamaya geçeriz dedi
2 yıla yaklaştıkKaç aydır deniyorsunuz peki? Ben de inofolic kullanıyorum. Cok fazla yüksek değil ama ben gebeyken 2.5 olsa gebelik için ideal demişti doktor
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinİNŞALLAH tutar klomen faydalı gelir.
Hanımlar adete 2 gün var ikinci çizgi var gibi hafiften
Hemen üçüncü dakikada belirdi üstelik
4 kimyasal bir boş gebeliğim var o yüzden buruk ve endişeliyim
Hiç bir hamile olmadığım testte böyle bir şey çıkmadı sadece iki kez
Bebetime marka test kullandığımdaEki Görüntüle 2272106 her seferinde kuruyunca ikinci yalancı bi çizgi çıkıyordu üstelik tek benim başıma gelmemiş o marka hata veriyor belli artık..
Fakat bu test kuruma süresi olmadan böyle oldu peki bu miratech erken gebelik testi için ne düşünüyorsunuz yanılma payı varmıdır acaba?
Çizgi gayet ne canım inşaallah hayırlısıyla gebesindirHanımlar adete 2 gün var ikinci çizgi var gibi hafiften
Hemen üçüncü dakikada belirdi üstelik
4 kimyasal bir boş gebeliğim var o yüzden buruk ve endişeliyim
Hiç bir hamile olmadığım testte böyle bir şey çıkmadı sadece iki kez
Bebetime marka test kullandığımdaEki Görüntüle 2272106 her seferinde kuruyunca ikinci yalancı bi çizgi çıkıyordu üstelik tek benim başıma gelmemiş o marka hata veriyor belli artık..
Fakat bu test kuruma süresi olmadan böyle oldu peki bu miratech erken gebelik testi için ne düşünüyorsunuz yanılma payı varmıdır acaba?
Cizgi gayet belli canim. Ama kimyasal mi bos mu buunu bilemeyiz. Degerlerini takip ettirmen gerek sabah bidaha dene ve kan ver bence.Kimsecikler bi şey demiyecek mi
Bön bön bakıyorum teste sevinmek istemekle duygularımı frenleme arasına sıkışığım
Cizgi gayet belli canim. Ama kimyasal mi bos mu buunu bilemeyiz. Degerlerini takip ettirmen gerek sabah bidaha dene ve kan ver bence.
Çok sevindim canım artık rahat bir nefes alabilirsin385 çıktı kızlar 36 saat geçti tam 180 in üstündenH E
@Ardnlina @gamzeli_bebis ay etiketliyemiyoeumçok sevindim darısı tüm isteyenlere
385 çıktı kızlar 36 saat geçti tam 180 in üstündenH E
@Ardnlina @gamzeli_bebis ay etiketliyemiyoeumçok sevindim darısı tüm isteyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?