Valla benim 2 gün pik oldu 2.gün akşamında test hafif silikleşmişti o akşam deneme yaptık tuttukızlar selam
yumurtlama gününde ovulasyon testi ile pik gördüğümüz gün mü sadece birliktelik önemli
yoksa silinince de değerlendirilmeli
hangisinin şansı olasılığı daha fazla bile varmı
Sınır 2.5 muş en sağlıklısı buymuşTsh kaç olmalı acaba
Hanımlar adete 2 gün var ikinci çizgi var gibi hafiften
Hemen üçüncü dakikada belirdi üstelik
4 kimyasal bir boş gebeliğim var o yüzden buruk ve endişeliyim
Hiç bir hamile olmadığım testte böyle bir şey çıkmadı sadece iki kez
Bebetime marka test kullandığımdaEki Görüntüle 2272106 her seferinde kuruyunca ikinci yalancı bi çizgi çıkıyordu üstelik tek benim başıma gelmemiş o marka hata veriyor belli artık..
Fakat bu test kuruma süresi olmadan böyle oldu peki bu miratech erken gebelik testi için ne düşünüyorsunuz yanılma payı varmıdır acaba?
Allah razı olsun canımÇok sevindim canım artık rahat bir nefes alabilirsin
Allah razı olsun canım, sizlerinde kucaklarınızı doldursun RabbimHayırlı olsun inşallah
Sıhhat huzur bereketle kucağına kavuştursun Rabbim
Hayırlı olsun cnm inş saglıkla ilerlesin bizlerede dua et inşHanımlar adete 2 gün var ikinci çizgi var gibi hafiften
Hemen üçüncü dakikada belirdi üstelik
4 kimyasal bir boş gebeliğim var o yüzden buruk ve endişeliyim
Hiç bir hamile olmadığım testte böyle bir şey çıkmadı sadece iki kez
Bebetime marka test kullandığımdaEki Görüntüle 2272106 her seferinde kuruyunca ikinci yalancı bi çizgi çıkıyordu üstelik tek benim başıma gelmemiş o marka hata veriyor belli artık..
Fakat bu test kuruma süresi olmadan böyle oldu peki bu miratech erken gebelik testi için ne düşünüyorsunuz yanılma payı varmıdır acaba?
İNŞALLAH mübarek günlerin hatrına kimsenin kucağı boş kalmasınAmin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Merhaba, ben kullanmadım ama bu ilaçların ilk aydan sonra etkisi daha fazla oluyor galiba, o yüzden olumsuz düşünmeyin bence ilk ay olmamasının belli bir sebebi olmuyor sanırım çoğunlukla.Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum ben 1 ay femara kullandm günde bir kez 5 gün yumurtalarım gelişti kendiliğinden çatladı ama gebelik oluşmadı bu ikinci ayım bukez günde 2 tane 5 gün kullandım ve bugün doktora gittim kontrole 4 yumurtam oluşmuş ve hepside büyük boyutta iğne olursan çoğul gebelik riski var olmazsanda var gibi konusma yaptı bizimle. Bu sekilde 4 yumurtası oluşup çoğul gebelik yaşayan varmı aranızda ? Ve femaraya baslamadan önce rahim flimi vs. İstemedi doktorum kafamı kurcalayan acaba tıkanıklıkmı var bu yüzdenmi ilk ay olmadı bu ayda olmazsa die çok stresliyim
İnşallah öyledir. Hayırlısıyla bu ay çift çizgiyi görmeyi nasip etsin rabbim beklemek gerçekten çok zorMerhaba, ben kullanmadım ama bu ilaçların ilk aydan sonra etkisi daha fazla oluyor galiba, o yüzden olumsuz düşünmeyin bence ilk ay olmamasının belli bir sebebi olmuyor sanırım çoğunlukla.
Emin oldum ya artık koyayım dedim
Kızlar bişey sorcam iftardan önce ovu testi yaptım 23.gün koyulaşmaya başlamışmı sizce
Kızlar bişey sorcam iftardan önce ovu testi yaptım 23.gün koyulaşmaya başlamışmı sizce
Takvim yapmissin hayirli olsun canimOlsun hayırlısı olsun istediğiniz vakitte bekletmeden gelir inşallah siiznde
Ayyy inş yaCanım silikleştikten sonra gün gün çekers2n daha iyi anlarız inşallah bebiş vardır z:)
Bende gebelik testlerimin gelemsini bekliyorum
Olsun cnm önemli degil inş hayırlısı ile pik olsundaAy çok pardon ben sonra okudumönce yazmışsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?