Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar selam
yumurtlama gününde ovulasyon testi ile pik gördüğümüz gün mü sadece birliktelik önemli
yoksa silinince de değerlendirilmeli
hangisinin şansı olasılığı daha fazla bile varmı
Valla benim 2 gün pik oldu 2.gün akşamında test hafif silikleşmişti o akşam deneme yaptık tuttu

Bence gebelik var canım ama takip et yarın sabah bir daha yap inşallah koyulaşsın gün geçtikçe

Çok sevindim canım artık rahat bir nefes alabilirsin
Allah razı olsun canım
Hayırlı olsun inşallah
Sıhhat huzur bereketle kucağına kavuştursun Rabbim
Allah razı olsun canım, sizlerinde kucaklarınızı doldursun Rabbim

Hayırlı olsun cnm inş saglıkla ilerlesin bizlerede dua et inş

Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum ben 1 ay femara kullandm günde bir kez 5 gün yumurtalarım gelişti kendiliğinden çatladı ama gebelik oluşmadı bu ikinci ayım bukez günde 2 tane 5 gün kullandım ve bugün doktora gittim kontrole 4 yumurtam oluşmuş ve hepside büyük boyutta iğne olursan çoğul gebelik riski var olmazsanda var gibi konusma yaptı bizimle. Bu sekilde 4 yumurtası oluşup çoğul gebelik yaşayan varmı aranızda ? Ve femaraya baslamadan önce rahim flimi vs. İstemedi doktorum kafamı kurcalayan acaba tıkanıklıkmı var bu yüzdenmi ilk ay olmadı bu ayda olmazsa die çok stresliyim

Merhaba, ben kullanmadım ama bu ilaçların ilk aydan sonra etkisi daha fazla oluyor galiba, o yüzden olumsuz düşünmeyin bence ilk ay olmamasının belli bir sebebi olmuyor sanırım çoğunlukla.

Merhaba, ben kullanmadım ama bu ilaçların ilk aydan sonra etkisi daha fazla oluyor galiba, o yüzden olumsuz düşünmeyin bence ilk ay olmamasının belli bir sebebi olmuyor sanırım çoğunlukla.
İnşallah öyledir. Hayırlısıyla bu ay çift çizgiyi görmeyi nasip etsin rabbim beklemek gerçekten çok zor

Takvim çok yakıştı kuzu hayırlı olsuunn Maria26
Emin oldum ya artık koyayım dedim aslında 1 şubat doğum gösteriyor ama bakalım. Eğer hiç sıkıntısız ilerlersem oğlum gibi tontik olmazsa normal doğum denerim beklerim yoksa 1 hafta önce sezeryan olurum ben hiç sıkıntı yaşamadım sezeryanda zaten çok güzel geçmişti memnun kalmıştım. O günlere gelelim bi senden de gelecek böyle takvim

Kızlar bişey sorcam iftardan önce ovu testi yaptım 23.gün koyulaşmaya başlamışmı sizce

IftardN sonra niye yaptın ben Iftardan önce yapıyorum wc 2.30 gidiyorum 5.15 evde oluyorum saat 7 de testi yapıyorum hergun aynı saatte yapmaya özen göster Iftardan sonra sıvı almış olmuyor musun?

zeynep zp canım bak benimkide böyle
bende bebiş varmı bilmiyorum ama dün yaptığım lh testi böyleydi
dün 25.gündü bugün de bitti kaldı 2 gün

Yumurtlamama göre 2 gün sonra adet olmam gerekiyor bakalımmm

Belirti olarak göğüslerim ağrıyor
Ara ara da çok hafif kasığıma sancı giriyor o kadar
Bide bugün baş ağrısı yaşadım çok sık yaşamam

En son test 25.gün önce ki 23.gün önce ki 17.gün

Eklentiler

• 20190522_182046.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…