Canım ben yakınımda örnek var, kız herşeye karşıydı kendine hiçbişey yaptırmadı ilaç vitamin bile doğru düzgün almadı içmedi, eskiden yokmuş bunlar .. eskiden herşey yediğimiz içtiğimiz de doğaldı tabii artık öyle bi imkan yok.. çocuk doğdu neyi vrdı bilmiyorum ama enfeksiyon falan bişeyler dediler, hamileyken kendine vurdurup bebeğini korumak yerine bebeği doğduktan sonra tetanoz yapmışlar o daha zor kötü geçmiş. Gelişim geriliği falan da var zaten hala devam ediyor. Ay bir de sanki prof müş gibi şimdide çocuğa aşılarını da yaptırmıyo doğru düzgünDiyelim ki velev ki misalen olmadık nolur ki??
Hayret ede ede okudumCanım ben yakınımda örnek var, kız herşeye karşıydı kendine hiçbişey yaptırmadı ilaç vitamin bile doğru düzgün almadı içmedi, eskiden yokmuş bunlar .. eskiden herşey yediğimiz içtiğimiz de doğaldı tabii artık öyle bi imkan yok.. çocuk doğdu neyi vrdı bilmiyorum ama enfeksiyon falan bişeyler dediler, hamileyken kendine vurdurup bebeğini korumak yerine bebeği doğduktan sonra tetanoz yapmışlar o daha zor kötü geçmiş. Gelişim geriliği falan da var zaten hala devam ediyor. Ay bir de sanki prof müş gibi şimdide çocuğa aşılarını da yaptırmıyo doğru düzgünherşey zararlıymış ona göre işte herkesin düşüncesi farklı ama bu dr lae boşuna yok yani eskisi gibi değil artık maalesef dünyamız
Yok canım Alllah korusun. Ben özel aşılarını bile aksatmadım oğlumun hepsini yaptırdım. Vahim durum kendisi işte .. peşine 1 tane daha yaptı bir de 1 taneye süper baktı da 1 sene sonra 2yide yaptı böyle çocuk bakmak kolay zatenHayret ede ede okudumbenim babaannemde o arkadaşın dediği gibi hiçbir şey yapmamış köyde mecburiyetten 8 çocuğunun 4 ü ölü doğmuş Kadına acımam da el kadar bebe
Hayalet çizgi falan da mı yok?Malesef negatiiff
Valla kuzum ne desek boş, inşallah ilk bebeğinden sonra akıllanmıştır. Peş peşe olunca hem anne çok yıpranıyor hem de bana sanki öbür çocuktan ilgi bir anda alınıyormuş gibi geliyor daha bebişken abla abi oluyorlar bence 4 yaş güzelYok canım Alllah korusun. Ben özel aşılarını bile aksatmadım oğlumun hepsini yaptırdım. Vahim durum kendisi işte .. peşine 1 tane daha yaptı bir de 1 taneye süper baktı da 1 sene sonra 2yide yaptı böyle çocuk bakmak kolay zatenkendi kendine büyüyo çocuklar ben de peşpeşe çok isterdim ama haksızlık olurdu oğluma. kardeş gelene kadR 4 yaşına da gelmiş olacak en ideal yaş ❣
Çok sağol canım darısı size iniallahhMerhaba lar hanımlar uzun süredir okuyorum sizleri kk yenilendiği için sanırım bi sure giriş yapamadım ve bugün girebildimbicogunuzu tanıdım sayılır sizlerle sevindim maria arkadaşımıza özellikle ve bekleyen tüm kardeslerimede bian once kavusmalari icin dua ediyorum ins benide listeye eklermisiniz dicektim 4 haziran da benim bayram bayram
Aynen öyle canım yaa haksızlık oluyor işte yakın yaş arası olunca. Çok fark olunca da iyi değil de 4-6 7 yaşlar ideal ❣Valla kuzum ne desek boş, inşallah ilk bebeğinden sonra akıllanmıştır. Peş peşe olunca hem anne çok yıpranıyor hem de bana sanki öbür çocuktan ilgi bir anda alınıyormuş gibi geliyor daha bebişken abla abi oluyorlar bence 4 yaş güzel
Inş hamilesindirkızlaaar midem bulanıyor acaba hamilemiyiiimm:)
Kizlae borulce pazarda buluyorum ben marketlerde de var carrefour, makro ve metrodaAyy deniz börülcesini istanbulda bulursan bana haber et elço bayılırımm
Amin cnm insallahÇok sağol canım darısı size iniallahh
Çok sağol canım darısı size iniallahh
Börülce var kuzum deniz börülcesi arıyoruz bizKizlae borulce pazarda buluyorum ben marketlerde de var carrefour, makro ve metroda
Inş hamilesindir
Deniz borulcesi zaten cnmBörülce var kuzum deniz börülcesi arıyoruz biz
Migrosta bulamıyorum da carrefour bana yakın olmazsa bakayım oraya, hay Allah razı olsun iyi ki konusu açıldı heDeniz borulcesi zaten cnm
Biz duamizi edelimde ins☺ben dha yeni denemeye başladımda bir kaç gün oldu benimki psikolojik birazda espri :)
Aa kız ben caffeoursaya gidiyorum hep hüç denk gelmedimMigrosta bulamıyorum da carrefour bana yakın olmazsa bakayım oraya, hay Allah razı olsun iyi ki konusu açıldı heH E elço koş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?