Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Diyelim ki velev ki misalen olmadık nolur ki??
Canım ben yakınımda örnek var, kız herşeye karşıydı kendine hiçbişey yaptırmadı ilaç vitamin bile doğru düzgün almadı içmedi, eskiden yokmuş bunlar .. eskiden herşey yediğimiz içtiğimiz de doğaldı tabii artık öyle bi imkan yok.. çocuk doğdu neyi vrdı bilmiyorum ama enfeksiyon falan bişeyler dediler, hamileyken kendine vurdurup bebeğini korumak yerine bebeği doğduktan sonra tetanoz yapmışlar o daha zor kötü geçmiş. Gelişim geriliği falan da var zaten hala devam ediyor. Ay bir de sanki prof müş gibi şimdide çocuğa aşılarını da yaptırmıyo doğru düzgün herşey zararlıymış ona göre işte herkesin düşüncesi farklı ama bu dr lae boşuna yok yani eskisi gibi değil artık maalesef dünyamız

Hayret ede ede okudum benim babaannemde o arkadaşın dediği gibi hiçbir şey yapmamış köyde mecburiyetten 8 çocuğunun 4 ü ölü doğmuş Kadına acımam da el kadar bebe

Hayret ede ede okudum benim babaannemde o arkadaşın dediği gibi hiçbir şey yapmamış köyde mecburiyetten 8 çocuğunun 4 ü ölü doğmuş Kadına acımam da el kadar bebe
Yok canım Alllah korusun. Ben özel aşılarını bile aksatmadım oğlumun hepsini yaptırdım. Vahim durum kendisi işte .. peşine 1 tane daha yaptı bir de 1 taneye süper baktı da 1 sene sonra 2yide yaptı böyle çocuk bakmak kolay zaten kendi kendine büyüyo çocuklar ben de peşpeşe çok isterdim ama haksızlık olurdu oğluma. kardeş gelene kadR 4 yaşına da gelmiş olacak en ideal yaş ❣

Merhaba lar hanımlar uzun süredir okuyorum sizleri kk yenilendiği için sanırım bi sure giriş yapamadım ve bugün girebildimbicogunuzu tanıdım sayılır sizlerle sevindim maria arkadaşımıza özellikle ve bekleyen tüm kardeslerimede bian once kavusmalari icin dua ediyorum ins benide listeye eklermisiniz dicektim 4 haziran da benim bayram bayram

Valla kuzum ne desek boş, inşallah ilk bebeğinden sonra akıllanmıştır. Peş peşe olunca hem anne çok yıpranıyor hem de bana sanki öbür çocuktan ilgi bir anda alınıyormuş gibi geliyor daha bebişken abla abi oluyorlar bence 4 yaş güzel

Çok sağol canım darısı size iniallahh

Aynen öyle canım yaa haksızlık oluyor işte yakın yaş arası olunca. Çok fark olunca da iyi değil de 4-6 7 yaşlar ideal ❣

Meraba kizlar, saglik ocaginda test yaptirmistim. Tsh dusmustu doz dusurmustu doktor tekrar yukselise gecmis 8 olmus , Allahim napcam ben bu troitle. Birdahaki hafta ici kontrole gittigimde dahiliyeyle doz ayarlicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…