- 18 Mart 2011
- 9.318
- 32.293
- 748
Geçmiş olsun canım, ilaçla düzelir merak etmeMeraba kizlar, saglik ocaginda test yaptirmistim. Tsh dusmustu doz dusurmustu doktor tekrar yukselise gecmis 8 olmus , Allahim napcam ben bu troitle. Birdahaki hafta ici kontrole gittigimde dahiliyeyle doz ayarlicaz
ben börülce falan yemem beni otlarla ugraştırmaaaeceyle bize oturmaya gelceksiniz o zaman ben sana alıcam börülce vericem
1609ece
Sen ne anlarsınben börülce falan yemem beni otlarla ugraştırmaaa
Bebeğim pazarda oluo valla bizim de evin karşısında FikirtepeAyy deniz börülcesini istanbulda bulursan bana haber et elço bayılırımm
Biz duamizi edelimde ins☺
Aa kız ben caffeoursaya gidiyorum hep hüç denk gelmedim
Du yarın bi bakem
Kız koskoca istanbulda elçoyla ben hariç herkes deniz börülcesi bulmuş yıkıldımBebeğim pazarda oluo valla bizim de evin karşısında FikirtepeAnnem yapmıştı geçenlerde ama biraz kılçıklıydı çok yemedim ben de
Ben uzak doğu mutfağı çok severim, hamile kalmadan önce eşimle çok sık gidiyorduk sarımsak soslu kuşkonmaz yemiştim gayet iyiydi valla tavsiye ederimbide kuşkonmazı merak ediyorum
evet anlamam anlamakta istemem tipini görsem tanımam otcul bi insan degilim o yüzden eğer menü börülce ise ben tatili uzatırımSen ne anlarsın
Ay kıyamam ben size yollayayım gidebilsem tabi pazaraKız koskoca istanbulda elçoyla ben hariç herkes deniz börülcesi bulmuş yıkıldım
Bu kız sana ne yapsın ya ne istiyosunevet anlamam anlamakta istemem tipini görsem tanımam otcul bi insan degilim o yüzden eğer menü börülce ise ben tatili uzatırım
Sen bi doğur ben sana gelcem zaten önce saldırayı sonra bebeyi görmeyeAy kıyamam ben size yollayayım gidebilsem tabi pazara
ya biz hiç böyle şeylerden konuşmamıştık mercimek köftesi kısır börek kek falan dedik arada börülce nin b si bile yoktuuBu kız sana ne yapsın ya ne istiyosun
Artık varya biz hiç böyle şeylerden konuşmamıştık mercimek köftesi kısır börek kek falan dedik arada börülce nin b si bile yoktuu
onu bnde merak ediyorum spermede çok faydalıymışbide kuşkonmazı merak ediyorum
Çıkın çıkın gelin aşkım Saldo da kızları çok sever yanından ayrılmazSen bi doğur ben sana gelcem zaten önce saldırayı sonra bebeyi görmeye
Onun patisini matisini ısırırım sökmez bana saldıray abi numaraları yiyiveririm valla o olurÇıkın çıkın gelin aşkım Saldo da kızları çok sever yanından ayrılmaz
Yok valla kızları gerçekten sever, böle utana utana yaklaşır koklarOnun patisini matisini ısırırım sökmez bana saldıray abi numaraları yiyiveririm valla o olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?