kızım sonsuza dek tatilde olamıyacagına görevalla bir telefonuma bakar ararım caner i tatili uzat derim olur biterrr
Haziranda izmir deyim geleyim gel bana yapayım sanaAmin cnm Allah razı olsun
yaa ben hiç börülce yapmadım tadınıda merak ediyorumbeğenirsem öğrenip yaparım biriniz bana yapsın çağırsın beni
dogurana kadar kalabilirim her türlü iistek ve arzuda bulunma lüksüm varkızım sonsuza dek tatilde olamıyacagına göre
ne kdr kaçabilceksin
bi tencere börülce yapar gelirim ayıpsın kankidogurana kadar kalabilirim her türlü iistek ve arzuda bulunma lüksüm varocak ta da elinde bebekle beni çagıracak degilsin 1 tencere dolma sarar ziyarete gelirsin
yok sana ev adresi falan bu konuya elifi de dahil edersen dogumdan hemen önce yeni bir ev dileginde bulunurum olur biterbi tencere börülce yapar gelirim ayıpsın kanki
ne bu aladdinin sihirli lambasımı her dileğin oluyoyok sana ev adresi falan bu konuya elifi de dahil edersen dogumdan hemen önce yeni bir ev dileginde bulunurum olur biter
Ayyy geçmiş olsun canım. İşte benimde korkum bu. 1 yıldır gittiğim dr çok iyi memnunum ama dozu 50 mg düşürmğştğk biz bende hipertiroid vardı işte 2.8e geldi tsh çok iyi artık ilacı bırakıp takip edelim tekrar düşerse yine az dozda başlarız dedi ilaca. Şu an kesinlkle içme ama dedi yükselmeye devam edermiş.. eşimde başka prof a gidelim bakalım o ne dicek dedi 31 mayısa randevu aldım hem kadındoğum hemde endokrin prof bakalım ilaç bırak dicekmi o da .. of başımıza bela bu tiroid .. benim sıkıntım da 0.00 lara düşüyor ilaç içmeyinceMeraba kizlar, saglik ocaginda test yaptirmistim. Tsh dusmustu doz dusurmustu doktor tekrar yukselise gecmis 8 olmus , Allahim napcam ben bu troitle. Birdahaki hafta ici kontrole gittigimde dahiliyeyle doz ayarlicaz
Bende kuşkonmaz çok severimbide kuşkonmazı merak ediyorum
valla hiç zorlanmıyorum ondan birşey isterken ama sizin gibi dönekler yüzünden zor geçiyor zamanne bu aladdinin sihirli lambasımı her dileğin oluyo
garip eniştem ya düşmüş senin gibi çirkefe
yalnız lh gerçekten koyu kaç gün var ?
Gonulmeyvesi bata kaç vardı? Kuzu atsana testi
Canım bat ne zaman ? Ve yumurtlama günün ne zamandı ? Hemen olumsuz düşünme neler oluyor hayatta beklenmedik süprizler olabilir
O tarz maddeler vajinanın ph'ını daha da bozuyor bence..bence her ihtimale karşı sirkeli suyla taharet al her lavaboya gitdiğinde
Olsun canım hayırlısı olsun, önümüzdeki ay inşallah kıpkırmızı olsun testlerin
Ben kokusuna da dayanamam yaO tarz maddeler vajinanın ph'ını daha da bozuyor bence..
Hayalet çizgi falan da mı yok?
tamam inşallah idrarda sürprizz yapıyor olsun bebişiiiinn:)Yumurtlamama göre yarın bat günüm canım
Allah razi olsun kuzum. Bu ay benimde 0lara dustu. Doktor 50yle devam edelim dedi . 1ay sonra belki birakmaktan bahsetti. Duser dusmez hamile kaldim bendeki hipotroit. Sanirim omrum boyunca kullanicam levotiron.Bakalim benimde 29da randevumAyyy geçmiş olsun canım. İşte benimde korkum bu. 1 yıldır gittiğim dr çok iyi memnunum ama dozu 50 mg düşürmğştğk biz bende hipertiroid vardı işte 2.8e geldi tsh çok iyi artık ilacı bırakıp takip edelim tekrar düşerse yine az dozda başlarız dedi ilaca. Şu an kesinlkle içme ama dedi yükselmeye devam edermiş.. eşimde başka prof a gidelim bakalım o ne dicek dedi 31 mayısa randevu aldım hem kadındoğum hemde endokrin prof bakalım ilaç bırak dicekmi o da .. of başımıza bela bu tiroid .. benim sıkıntım da 0.00 lara düşüyor ilaç içmeyinceçarpıntım vardı bide işte ilaç fazla geliyo dedi gerçekten ilacı bıraktım çarpıntım da geçti bakalım ..
tamam inşallah idrarda sürprizz yapıyor olsun bebişiiiinn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?