Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Meraba kizlar, saglik ocaginda test yaptirmistim. Tsh dusmustu doz dusurmustu doktor tekrar yukselise gecmis 8 olmus , Allahim napcam ben bu troitle. Birdahaki hafta ici kontrole gittigimde dahiliyeyle doz ayarlicaz
Ayyy geçmiş olsun canım. İşte benimde korkum bu. 1 yıldır gittiğim dr çok iyi memnunum ama dozu 50 mg düşürmğştğk biz bende hipertiroid vardı işte 2.8e geldi tsh çok iyi artık ilacı bırakıp takip edelim tekrar düşerse yine az dozda başlarız dedi ilaca. Şu an kesinlkle içme ama dedi yükselmeye devam edermiş.. eşimde başka prof a gidelim bakalım o ne dicek dedi 31 mayısa randevu aldım hem kadındoğum hemde endokrin prof bakalım ilaç bırak dicekmi o da .. of başımıza bela bu tiroid .. benim sıkıntım da 0.00 lara düşüyor ilaç içmeyince çarpıntım vardı bide işte ilaç fazla geliyo dedi gerçekten ilacı bıraktım çarpıntım da geçti bakalım ..

ne bu aladdinin sihirli lambasımı her dileğin oluyo
garip eniştem ya düşmüş senin gibi çirkefe
valla hiç zorlanmıyorum ondan birşey isterken ama sizin gibi dönekler yüzünden zor geçiyor zaman börülce nereden çıktı yaaa ben yemem istemiyorummmm bana ayrı menü hazırla o zaman elif daya otları böcekleri

Gonulmeyvesi bata kaç vardı? Kuzu atsana testi

Canım yumurtlama tarihime göre yarın bat günüm geçen ay tam günümde olmuştum ama bu ay bakalım

Bata bir kala bidr yarın ilk idrarla hcg yapayım diyorum

Eklentiler

• 20190524_172615-1.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 41
  • 20190524_141130.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 41
Allah razi olsun kuzum. Bu ay benimde 0lara dustu. Doktor 50yle devam edelim dedi . 1ay sonra belki birakmaktan bahsetti. Duser dusmez hamile kaldim bendeki hipotroit. Sanirim omrum boyunca kullanicam levotiron.Bakalim benimde 29da randevum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…