valla gidebilceği yerler varmış siz şimdiden tatile gidceğinizi söylerseniz oda ona göre bi plan yapar kendine belki abisi yengesiyle gider memlkete fln.Annesi hasta onun yanınada pek gitmiyor gittiğindede annem bana şöyle dedi böyle dedi vs söyleniyor. 1 ablası ve abisi var . Ablasıyla pek görüşmüyorlar eşinin memleketine gidiyor. Abisi yengesi ile arası iyi onlar memlekete gidiyorlar kayınvalidemin annesinin evi var orda. onlarla gidebilir ama onlarada bir kulp buluyor. Diğer akrabalar uzak çok sık görüşmüyor. Bizi bekliyor beklenti içinde sürekli. Daha önce aslında söylemiştim başbaşa gezmeye ihtiyacımız var diye ama. Bu bayram başbaşa olun demiyor. Eşimede söylenip üzmek istemiyorum. Bazen diyorum bırakiyim tek gidiyim memlekete napıyrlarsa yapsınlar.
Yaaaa nasip işte canımRabbim gönlünüze göre nasip eylesin cnm:) bizde normalde ağustos 14 te evlenecektik işleri yetiştiremeyince ekime ertelemiştik nikahı :)
valla gidebilceği yerler varmış siz şimdiden tatile gidceğinizi söylerseniz oda ona göre bi plan yapar kendine belki abisi yengesiyle gider memlkete fln.
haber vermezseniz size güvenip bi plan yapmaz ortada kalır
bence belirtin başbaşa tatil düşündüğünüzü oda kendine bi yer buulr gidcek :)
annesine gitsin işte bayramda vakit geçirsin
valla bileemedim işin zor ama erkenden söylerseniz daha iyi oluryokya oraya gitmez :) geçen işte kurban bayramında öyle dedik biz plan yapmadık kendimiz takılcaz dedik oda memlekete gitti . Sora antalyaya gitceğimizi duyunca bende geliyim vs dedi eşimde olmaz dedi gözlerimi kaldı artık ne olduysa ertesi gün eşim çok hasta oldu acilde sabahladık
benim sat 3 mayıs bat 31 mayıs 28-29 günde bir adet oluyorum yani 3 günüm kaldı normalde adete :)Günaydın kızlar. Benim sat 4 Mayıs 28 güne bir gördüğüm için 31 mayısı beklemem gerekmiyormu? Dün kan testi yaptım negatif çıktı
kan testiniz negatif çıktıysa hamile değilsinizdirKimse bilmiyor mu anlamadım .cevap verecek kimse yokmu
Evet 17 Mayıs öğleden sonra yumurtladim .benim sat 3 mayıs bat 31 mayıs 28-29 günde bir adet oluyorum yani 3 günüm kaldı normalde adete :)
yumurtlama gününüzü biliyormusunuz ?
Merhaba, yumurtlamadan yaklaşık 14 gün sonra adet olunuyor genelde, yarın ilk idrarla yapsanız çıkar bence, inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz.Evet 17 Mayıs öğleden sonra yumurtladim .
Doktor negatif ama daha erken günün geçmesini bekle dedi . Çok halsizim hep uyuyorum. Ani terleme geliyor bir ağırlık çöktü üstüme bu yüzden erken test yaptim.kan testiniz negatif çıktıysa hamile değilsinizdir
benim yum. 16-17 mayıs gibi oldu dün kan testiniz negatif çıktıysa üzgünüm ama hamile değilsiniz büyük ihtimalleEvet 17 Mayıs öğleden sonra yumurtladim .
normalde kaç gün vardı bata?Doktor negatif ama daha erken günün geçmesini bekle dedi . Çok halsizim hep uyuyorum. Ani terleme geliyor bir ağırlık çöktü üstüme bu yüzden erken test yaptim.
Teşekkür ederim ben ilaç kullanımına baslayayim ozaman ağrı kesici filanbenim yum. 16-17 mayıs gibi oldu dün kan testiniz negatif çıktıysa üzgünüm ama hamile değilsiniz büyük ihtimalle
Bat 4 Mayıs ama 28 güne bir adet görürümnormalde kaç gün vardı bata?
Çok teşekkür ederim . Birde ben her gün ateşimi ölçtüm 36.5 37. 4 arası çıkıyor biraz ümitlendimMerhaba, yumurtlamadan yaklaşık 14 gün sonra adet olunuyor genelde, yarın ilk idrarla yapsanız çıkar bence, inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz.
İnşallah kuzumm ya kızın olur inşallah anneye destekçiBenim ilk oğlumdu hissetmiştim 6 aylık kaybettim canım ağır kalp anomalisi vardı iç organları gelişmemişti. 2oğlum sağlıklı çok şüküronda da hissetmiştim geçen yıl da mayısta kürtaj oldum onu da erkek hissetmiştim hep ama tabi 10 haftalık kaybettim. Ben hep erkek hissediyordum bu defa ilk kez kız hissediyorum sağlıklı olacağına da inanıyorum hayırla sağlıkla gelsinler
daha 1 hafta var o zaman çıkmamış da olabilir sen o tarihe kadar bekle bence ilaç alacaksan parol alBat 4 Mayıs ama 28 güne bir adet görürüm
Aynen çok önemli bir durum yoksa parol dışında ilaç almayın istersenizdaha 1 hafta var o zaman çıkmamış da olabilir sen o tarihe kadar bekle bence ilaç alacaksan parol al
Bende 31 mayısı baz alarak 1haftadir test yapıyorum . Çok teşekkür ederim moral oldu birazdaha 1 hafta var o zaman çıkmamış da olabilir sen o tarihe kadar bekle bence ilaç alacaksan parol al
Amin canimAmin kuzum sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallahhh darısı bekleyenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?