Grip ve öksürüğüm var malesef Parol alırım bugünAynen çok önemli bir durum yoksa parol dışında ilaç almayın istersenizEliifm
Ciddi misin? Korkutma beni kiyafet almaya basladim oda birsey degil hayal kirikligi yasarim cok uzulurumYok erkeklerin çok nadir değişir ama kız denilenlerin bende çok duydum detaylı da erkek demelerine
Amin insallah canimAminnn canım, kesinlkle hepinize nasip etsin Rabbim bu duyguyu
moralini düşürme bizler de aylardır bekleyişteyiz hayırlı zamanda gelir inşallah meleklerimiz ❤Bende 31 mayısı baz alarak 1haftadir test yapıyorum . Çok teşekkür ederim moral oldu biraz ❤
Gecen gun arkadasim dogum yapmisti gittim 25. Hafta da git dedim o zaman hersey tam olusuyormus. Hatta 23.hafta da gitmis doktor 2 hafta sonra gel detayli bakariz anca demisBen tam 21+0 olucam kuzu 13 hazirana aldım ..
bence nolur nolmaz adet olmadan içmeyin çünkü hiç belli olmuyorrr bu işlerrTeşekkür ederim ben ilaç kullanımına baslayayim ozaman ağrı kesici filan
Ben kirmizilari göreve kadar bekleyeyim ozamanmoralini düşürme bizler de aylardır bekleyişteyiz hayırlı zamanda gelir inşallah meleklerimiz ❤
ben yumurtlama haftasındayım çalışmalar devam bekleyis başlamadı henüzBen kirmizilari göreve kadar bekleyeyim ozaman☺ Sende belirti varmı ?
Ben karıştırdım sanırımben yumurtlama haftasındayım çalışmalar devam bekleyis başlamadı henüz
anammm baya çıkmış kız kimyasala benzemiyorKimyasal gebelikler kraliçeniz
bata 3 kala ya kimyasal ya gerçek bebik
Allah bilir
ovuyuda erken gebelik testinide ilk idrarla değil ikinci idrarla bugun yaptım
yumurta mayıs 17 gibi çatladıı
Cnm hangisi gebelik testi yaaa kan versene ins ins ins vardirKimyasal gebelikler kraliçeniz
Allah bilir
İyi düşün iyi olsun canım inşallah sağlıkla artsınKimyasal gebelikler kraliçeniz
Allah bilir
kız ben bebe çıkıp kucagımda olsa acaba kimyasalmı dicem böyle giderseanammm baya çıkmış kız kimyasala benzemiyor
kırmızı gibi büyük olan test erken gebelik testiCnm hangisi gebelik testi yaaa kan versene ins ins ins vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?