Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar. Benim sat 4 Mayıs 28 güne bir gördüğüm için 31 mayısı beklemem gerekmiyormu? Dün kan testi yaptım negatif çıktı

Sorayım o vakit :)
Malumunuz önümüz bayram. Biz evlendiğimizden beri balayı hariç başbaşa bi tatil yapamadık. İlk sene benim memlekete gittik soraki sene istanbulda sorakinde eşimin memleketine vs geçen sene bayramda bi antalya yapalım dedik eşim çok hastalandı iptal edip annem baksın bize diye benim memlekete gittik. Bu senede kurbanda gideriz diyordum ama kurbanada benim kuzenin düğünü var memlekete gitcez yani kaldı yine bi ramazan bayramı. Şimdide kayınvalidem yanlız kalıyor eşiyle boşanmış kızıda kıbrısta bayram sorasına kalmış okulu doğru yanlış bilmiyorum. Kayınvalidem bizimle gezmeyi ümit ediyor. Eşimde başbaşa gitmeyi istiyor ama annesi yanlız kalacak. Normal zamanlarda bi yere giderken beraber geziyoruz bize ayak uyduruyor. ama onların yeri ayrı bende eşimle başbaşa gitmek istiyorum. Siz olsanız nasıl yapardınız.

Buarada çalışıyorum fazla iznimizde olmuyor maddi olarakta büyük tatil yapamayız şuara ama mesela aklımda balıkesir taraflarında sadece kalacağımız düz bir otel ayarlayıp günlük ayvalık cunda edremit gibi gezmek fırsat bulursak denize girmek. Gezmeyi çok sevviyorum. Eşimle eğlenceli oluyor.

Valla cnm biraz zor bi durum tek bıraksan olmuyo alıp gitsen olmuyo bence elimize iki kişilik tatil fırsatı geçti bizde degerlendirelim dedik seninde gelmeni isterdik ama iki kişilikmiş bidaki sefere beraber gideriz dersin

peki kv nin başka kimsesi yokmu kardeşleri annesi vs.
benimde kayınpederim vefat etti biz tatile gidsek 3 görümcem var kv nin erkek kardeşi vs var kız kardeşleri var yani öyle yalnız kalmazz zaten evde yalnız yaşıyor üst katımızda.
mahallede komşuları var beraber mukabeleye teraviye fln gidiyorlar

sizinkinin böyle kimsesi yokmu varsa başbaşa gidinn vicdan azabı çekmeden :)
zaten cocuk olunca basbasa tatil yapma fırsatınız hiç hiç kalmıcak:)

Valla cnm biraz zor bi durum tek bıraksan olmuyo alıp gitsen olmuyo bence elimize iki kişilik tatil fırsatı geçti bizde degerlendirelim dedik seninde gelmeni isterdik ama iki kişilikmiş bidaki sefere beraber gideriz dersin

ev alma nyetimiz var oyüzden tatil ayarlayamayacağımızı biliyor bizde zaten günlük tarzı düşünüyoruz

Günaydın kızlar, beta 89 dan 2 gün sonra 224 çıktı 180 olması gerekmiyomuydu normal mi bu değer çok şükür artması güzel
Herkese günaydın En az iki kat artmasını istiyor doktorlar canım, daha fazla artmasında hiç sıkıntı yok demişti bana, inşallah hep böyle sağlıkla devam eder

Annesi hasta onun yanınada pek gitmiyor gittiğindede annem bana şöyle dedi böyle dedi vs söyleniyor. 1 ablası ve abisi var . Ablasıyla pek görüşmüyorlar eşinin memleketine gidiyor. Abisi yengesi ile arası iyi onlar memlekete gidiyorlar kayınvalidemin annesinin evi var orda. onlarla gidebilir ama onlarada bir kulp buluyor. Diğer akrabalar uzak çok sık görüşmüyor. Bizi bekliyor beklenti içinde sürekli. Daha önce aslında söylemiştim başbaşa gezmeye ihtiyacımız var diye ama. Bu bayram başbaşa olun demiyor. Eşimede söylenip üzmek istemiyorum. Bazen diyorum bırakiyim tek gidiyim memlekete napıyrlarsa yapsınlar.

Aaaa oyle oluyor muymus insallah saglikli olsunda degismesin gercekten cok uzulurum. Kacinci hafta da detayli utrasyona gitmeyi dusunuyorsun canim? Elcin erkeklerin de orasi dolu nasil sonradan bosalsin ki tabi kordonu benzetmiyorsa doktor
Ben tam 21+0 olucam kuzu 13 hazirana aldım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…